Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Mandarinutza, ce curaj? Ca mai ca am facut pe mine de frica, dar ma dau si eu mare pe aici.
Eu am fost la cumparaturi azi, sa definitivez cadourile de Paste pentru toti, ca nu mai am cand daca ma internez pentru amnio. Si apoi am iesit la restaurant cu sotul si pitica, v-am zis ca am program intensiv de distractie sa ridic moralul inainte de amnio.
Dar deocamdata sunt cat de cat ok. Maine ma astept sa ma ia cu lesin de frica.
Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danielle02 spune:
roxana, am luat decat o pastiluta de aseara si deja simt efectul.nu m-a mai durut burtica,doar putin daca ma strangeau pantalonii.despre tratamentul ptr contractii,nu stiu ce iti dau naucii astia,mie mi-au dat paracetamol.alt ceva...asteptam ca natura sa isi faca treaba!!!! deci....? sangerari nu am mai avut de joi,dar burta ma mai durut. multumesc de intrebare
iuliana, ce frumos! abia astept sa imi simt si eu inimioara
carpatina, ma crezi ca nu m-am atins de carnati?cum am dat de miros de afumatura...cum dar am mancat castraveti murati si am baut moare
danielle 14+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
tomasa spune:
La multi ani, Florilor!!!
Roxana, sa stii ca si eu sunt de acord cu Carpatina, in tot ce a scris...Si cu sunatul si cu repetarea amnio la Viena. Pe bune ca daca tot e sa n-ai incredere in asta de aici, mai bine o faci direct acolo, macar nu te mai chinui de doua ori, plus ca nici lui bb nu cred ca-i face bine... Offff, de-abia astept sa o faci, sa te vad scapata. Cu bine, fireste!
Nature, bafta multa maine! Tin pumnii stransi, stransi si ma gandesc mult la voi!!!
Carpatina, cam asa gandeam si eu ca tine in privinta celor ce le-ai scris Roxanei, doar ca nu le puteam sintetiza asa. Ce minte limpede ai, dragutzo!
Bun venit Iuliana si felicitari pt. miscarile bebelusului. Cred si eu ca esti in al 9-lea cer! Cu profilul personal si semnatura ti-a explicat Roxana, daca nu te descurci spune-ne. Sigur ne vei cunoaste curand pe toate. Ca sa te trecem pe listuta spune-ne te rog UM, DPN si eventual data nasterii tale.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+
cecilia L spune:
La multi ani ! tuturor cu nume de floare
Roxana si Naure , mult curaj, o sa ma rog la DD pentru voi si bebei vostri la amnio.Sunt sigura ca totul o sa fie ok, iar cand o sa treaca toate stea o sa fiti linistite si fericite si insfarsit o sa va puteti bucura de bebelusi vostrii. Sanatate multa ,sa ne tineti la curent si sa auzim de bine.
Bun venit noilor sa aveti o sarcina usoara , linistita si bebei sanatosi si frumosi.
la toate
cecilia
Liana30 spune:
La multi ani tuturor florilor!!!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
Roxana_G spune:
Danielle, pai daca doar te doare burtica nu e neaparat contractie. Vezi ca si pe mine ma mai doare, insa nu am luat No Spa decat cand a fost chiar vital. De la pantaloni ce sa mai zic, sigur ca ma doare. Am trecut la blugii de gravida. Eu am probleme cu dresul cand pun fusta, ca nr 3 ma strange la burta si nr 4 arata oribil pe picior, larg si cu cute la laba jos.
Tomasa, ma cam certi si tu, nu? Eee, ia vezi ca pica savarina aia daca se lasa cu certuri si atunci. Recunosc ca aveti si voi dreptate, tu si Carapatina. Adica sincer si eu recunosc ca in Viena as merge fara sa imi tresara macar inima, desi posibil sa fie numai autosgestia. Maine sun acolo sa vad cand ma programeaza ei. Voi inteleg ca ziceti sa merg acolo daca mai simt mai bine acolo, chiar daca mai astept o saptamana?
Cecilia, multumesc mult. Sper sa fie bine.
Sabina, te-am pus absenta nemotivat.
Rox 18+
Sabina spune:
heeeei, nu ma puneti absenta ca de cand a povestit Danielle de carnatii aia imi ploua in gura
asa ca am fost la sorella mea la gratar azi:)
A fpst f fain, am stat afara, copilu mare a fost distrat de altcineva decat de mama proprie iar copilu mic a fost admirat pe cd-ul de la Ecografie.
:La multi ani floricelelor,precum si berbecutzelor pe care le-am ratat la urari zielee astea, scuze mii!!
Am primit de la sora mea un ulei de gravide nemtesc, Weleda, yam, ce frumos miroase, sper sa si functioneze, ea l-a luat cand a fost la un training acolo.Plus doua bluzite dragute de gravidutza.
Rox, vezi, esti mai slaba ca mine, mie imi vine nr 4 aproape bine ,ca eu am niste aripioare...zici ca-s boeing
Nu-ti fie frica, ca doar nu te duci la dentist, ce Doamne iarta-ma
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iuli8700 spune:
Roxana G, merci mult ... voi vedea dupa trimiterea mesajului daca am reusit...
Tomasa, acestea sunt datele pe care mi le-ai cerut pentru lista :
UM 01/12/06
DPN 12/09/07
Ziua nasterii mele: 24/10/78
Merci mult!
Iuli16+
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Sabina
[
Rox, vezi, esti mai slaba ca mine, mie imi vine nr 4 aproape bine ,ca eu am niste aripioare...zici ca-s boeing
Nu-ti fie frica, ca doar nu te duci la dentist, ce Domane iarta-ma
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ei nah! Iar incepi cu kilele. Ia vezi ca maine drumul meu de Titan trece pe la tine prin fata si te trezesti cu mine la usa. La parter daaa?
Si sa stii ca mie nu mi-e frica de dentist. Eu ma duc des numai de control, am o fixatie, dar asa nu ajunge sa se agraveze nimic si cred ca de aici nici frica nu am de ce. Dar sa iti bage acu de 20 cm in burtoi si pe langa BB al tau, nu e tocmai relaxant, huh? Oricum maine merg numai de programare. Nature spera sa si faca amnio maine. Asa ca ii tin pumnii stransi. Ma suna dimi sa imi zica ce si cum.
Rox 18+
jojo_miha spune:
Myral intrebai de tensiune,eu cand am aflat ca sunt gravida aveam tensiunea 16/10 asa am mers 3 saptamani,cand in urma unei diete,fara sare,fara mancare gatita,fara sucuri ,multa apa si desi nu am voie dulciuri mai scap la ele,si ce e cel mai imoprtant stat la pat am ajuns la o tensiune ce variaza intre 11/7 si 13/8 ,pt o gravida 13/8 este mare,dar tot e bine ,eu din cauza tensiuni am facut preeclamsie si la 37 saptamani cand m-am dus sa nasc bebelusul murise,toata sarcina a fost 13/8 14/9 si cardiologul mi-a zis sa stau linistita si ........de asta o si stresez pe Loredana cu intrebarile.
Loredana nu te mai stresa atat,sa iti mai zic un secret,poate o sa consideri ca e babesc sau este o prostie,dar eu in fiecare dimineata pe stomacul gol inghit un catel de usturoi,il tai in 2-3 bucatele si-l inghit cu apa,nemestecat.De o luna inghit.Imi doresc cand vin din spital sa vad ca ti-a scazut tensiunea macar un pic .
Mihaela 11+