Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Taniusha si Alina multe si putere de a trece peste clipele acestea triste. ne gandim la noi si va asteptam peste ceva vreme cu vesti bune.

Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Alyx, imi pare rau! Iti doresc sanatate si putere sa treci peste asta!

Ali_bia, toata lumea zice ca, daca nu rosu, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Nu ai nici un motiv sa disperi.. incearca sa gandesti pozitiv, atat pentru tine cat si pentru copil. O sa vezi ca si doctorul iti va spune acelasi lucru.

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Marushka, sunt cu sufletul alaturi de tine! Curaj, draga mea, multa incredere si speranta!

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Taniusha, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste momentul asta cumplit si sa o puteti lua de la inceput. Cred ca ati luat decizia cea mai buna.

Alyx, imi pare rau pentru cele intamplate. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste necaz.

Tomasa, stii ceva de vreun site la Fortis? Ca eu ma chinui cu telefonul ala de azi dimineata si ni raspunde nimeni. Sunt disperataaaaaa!

Carmenita, ma intorc acum la topicul anterior. Am vazut ca mi-ai scris, dar n-am apucat sa citesc tot. Vorbim putin mai tarziu

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Marushka,.... Iti sunt alaturi si sper sa ne scrii cat mai repede ca ai iarasi doua liniute roz. Doamne ajuta, incearca sa fii puternica!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Maruskha scumpa mea, nu imi pot inchipui prin ce stare treci impreuna cu sotul tau, dar ma rog pentru voi sa aveti puterea sa treceti peste aceasta incercare si imi doresc din suflet sa te vad postand cat mai curand cu vesti bune...

Mergi la inceput

Alyx, imi pare tare rau!
Ali_bia, multe fete au avut asa ceva. Eu, slava Domnului nu am avut nici la prima sarcina si nici acum, nu de alta dar sigur m-as fi ingrijorat. Desi, de multe ori petele astea nu reprezinta nimic patologic eu zic ca e bine sa fii atent urmarita de catre medic, poate ai nevoie de progesteron, de tratament sustinere. Eu am citit ca in sarcina normala toate secretiile sunt albe, si orice altceva e motiv de ingrijorare si trebuie mers urgent la medic, ceea ce tu faci oricum diseara, deci stai linistita ca va fi bine. Va sti el ce tratament sa-ti dea.

13+

Mergi la inceput

Ana, da. Site-ul este infertilitate.ro, site-ul lui Tutunaru. Din pacate nu merge, nu poate fi accesat, nu stiu de ce. Si eu am tot sunat, nu mi-au raspuns, insa m-au sunat ei inapoi acum cateva minute. Eu cred ca te vor suna si pe tine.
Tu cum mai esti? Ceva mai linistita?

13+

Mergi la inceput

Carmenita, sunt in aceeasi situatie cu tine. Si eu am facut o echo acu doua saptamani jumatate si totul era OK, sclipitor si incurajator. Si acum, buf! nu 2 cm, direct 4.1 cm! Zau ca nu mai inteleg nika. Eu nu dorm de trei nopti, sunt chiauna si incerc sa ma adun. Din cate am reusit eu sa-mi dau seama, fibroamele uterine au sanse sa creasca in sarcina. Dar conditia este sa fi existat si inainte! Ori eu nu am cunostinta de asa ceva! Eram (cica!) curata ca lacrima. Ce am mai aflat este ca dupa jumatatea sarcinii, secretia de estrogen scade si fibroamele stagneaza (de regula).

Tu la cine te duci la control? Poti sa imi dai si mie PM? Ca pe mine Albu m-a dezamagit profund. De fapt ce ma mir, ca se aplica vorba aia: "la pomul laudat sa nu te duci cu sacul".

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Tomasa, ma intrebai tu in topicul celalalt daca l-am intrebat pe Albu cum e posibil sa nu se fi vazut fibromul pana acum. Crede-ma, l-am intrebat si a dat din colt in colt. Avea o fata lunga de zici ca vazuse fantome. Daca nu ii aratam echo anterioara cred ca nici nu ma credea ca nu mi-a zis nika acum trei saptamani sau inainte. Oricum, m-a expediat. Asta e senzatia mea: m-a expediat. Mi-a balmajit ceva de genul ca deocamdata e Ok, mai vedem peste trei saptamani. Mi-a marit doza de Utrogestan si cam atat. Acum incerc si eu sa-mi fac programari pe la diversi, dar nu cred sa reusesc ceva pana dupa Paste.

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput