Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

marushka, iubita.mii dor de tine.ma rog sa te faci bine cat de curand si sa ne intalnim iar la odisee.

danielle 15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna ziua si de la mine

Uf, de dimineata sunt in sedinte si intalniri. Mi-e foameeeeeee!

La multi ani Cecilia, Toma-Ily si Marunzico! Sarcini usoare si linistite si bb-i frumosi si sanatosi!

Taniusha, si noi vrem sa te avem aproape. Sanatate si refacere rapida! Sa te intorci cat mai repede la Odisee!

Roxana, Carpatina, legat de contractii eu descriam ce simt eu. La mine nu s-a intarit burta decat sus. Dar din cate stiu, orice intarire de burta este contractie, iar daca este si dureroasa, este eficienta. Acu', fiecare se manifesta altfel. Nu stiu ce sa zic... Mie mi-a zis ca nu sunt contractii eficiente, si cred ca nu sunt, pentru ca durerile mele de fapt iradiau din nervii inflamati, iar colul e ok, inchis si nu s-a scurtat deloc dupa o saptamana jumatate de contractii. Din cate stiu eu, durerile ca la ciclu NU SUNT OK! Dar daca dureaza minute in sir nu sunt cu siguranta contractii. Au alte cauze. Si astea ti le poate spune numai medicul. Ce am inceput si eu sa simt jos de tot in bazin, asa cum spunea si Roxana, mai ales cand stau in picioare, sau cand ma ridic dupa ce stau o vreme jos, sunt oasele si ligamentele. Pe astea nu le confund. Ca am avut un episod haios la prima sarcina, cand am alertat toata familia, doctorita si urgenta de la Polizu in toiul noptii, cand am inceput sa simt ligamentele. Asa ca, daca aveti dubii, parerea mea e sa mergeti la doctor.

Hai ca m-am intins ca pomana tiganeasca. Mananc ceva, apoi citesc si ce s-a mai scris astazi. Revin.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lavinia, bine ai revenit in Cluj! Stai cuminte si ai grija de bebele tau!
Roxana, te inteleg ca iti va fi groaza sa zaci in pat! Dar parca vad ca gasesti tu ceva de facut si acolo! M-am distrat cu Venetia! Mergi si pe acolo?
Taniusha, Sarbatori fericite si tie! Sa vina minunea cat mai curand!

La Multi Ani, sarbatoritelor!
Gabriela, 16 +

Mergi la inceput

Irina-Stef, fosfamicina este, din cate stiu eu, o sulfamida. Sulfamidele se prescriu cu precautii in sarcina, insa medicul hotaraste oportunitatea tratamentului. Probabil ca medicul care ti-a prescris medicamentul stie el ce stie. Iar infectia urinara nu-i un capat de tara. Se trateaza. Am avut si eu la prima sarcina, am tratat-o si totul a fost ok. Sanatate iti doresc.

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irina_Stef, stai asa draguta, despre ce infectie este vorba? O infectie urinara nu e asa o tragedie si de regula daca e nevoie de medicament puternic nu se da pana la 12 saptamani. Dar de regula medicul stie mai bine daca se da sau nu pe sarcina, spune-i grija ta si vezi ce raspunde. Multa sanatate!

Ana, s-ar putea totusi sa fie ligamentele dureroase si la mine, dar burtica mai tare tot nu are explicatie. Simt de parca ma tine ceva. Oricum dureri de ciclu nu am, stiu cum sunt alea, asa au fost si la nastere, deci sunt in siguranta.

Gabriela, pentru stat in pat mi-am adus colectia de peste 600 dvd-uri si cam asta as face. In plus acasa am wireless si o sa va scriu voua romane pe aici. Ce e cu Venetia? Nu plec la nici o Venetie, ce ti-a venit?

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
[Irina, eu i-am facut Alexandrei vaccinul de varicela la 1 an si o luna cred. Nu au fost probleme cu el. Nu inteleg de ce eziti. Oricum nu da imunitate imediata, ci peste o luna. Ciudat de ce are Ilinca febra si cu antibiotic, dar asa am patit si eu cu Alex. Doctorita zicea ca abia dupa 4 doze ar trebui sa se vada o imbunatatire. Novocalmin i-ai pus?
Rox 18+

ma gandesc ca boala da imunitate pe viata,si mai ales ca femeie e mai bine asa,poate ai o sarcina neplanificata si ce faci atunci?Oricum,daca abia intr-o luna da imunitate,nici n-are rost sa i-l fac,ca doar eu o duc in continuare la cresa,n-o in o luna acasa.
Dimineata i-am dat a treia doza de antibiotic,e cat de cat mai bine,a facut iar febra abia dupa 7 ore de la nurofen,nu la doua,cum facea ieri.Nu i-am pus novocalmin.
Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Irina, Miruna nu mi-a facut de loc febra la varicela. Eu nu i-am facut vaccinul, pentru ca am considerat, ca si tine, ca e mai bine sa se imunizeze natural si, oricum, in perioada cand ma gandeam si razgandeam eu daca sa-i fac sau nu vaccinul, circulau tot felul de zvonuri medicale, cum ca respectivul vaccin ar produce efecte adverse pe termen lung (crize de zona zoster si probleme ganglionare la varsta adulta) datorita dozajului necorespunzator. Intre timp a fost modificat vaccinul (nu mai e primul care a aparut pe piata), insa noi intre timp ne-am "imunizat"

Problema mea e ca eu n-am facut, si mi-e groaza, ca de dus la gradinita tot trebuie sa o duc si intru in contact cu copii posibil contagiosi. Deocamdata nu s-a dat alarma la fi-mea in gradinita, dar stiu ca e epidemie.

Daca insa s-ar pune problema sa o vaccinez acum (daca nu ar fi facut boala), cred ca as vaccina-o, dat fiind ca sunt si insarcinata si riscul e mai mare.

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

ROXANA,in legatura cu durerile de burta mie mi-a spus DR.mea ,daca acestea se accentueaza si devin dureroase pot provoca contractii si te poti dilata...asa mi-a explicat mie...de aceea am ales sa stau mai mult in pat la orizontala pt ca nu vreau sa risc nimic.

GABRIELLA multumesc frumos sunt foarte cumintica doar ca inebunesc sa stau atata in pat.... spune-mi te rog tu unde faci ecografia morfofetala la 25 de saptamani?

Oricum in legatura cu durerile,daca simtiti ceva de genul intepaturilor la ovare sau pe sub burta puteti lua no-spa linistite si intindeti-va pe pat pana va trece e mai sigur...iar ligamentele care se intind cum spuneti voi eu le simt exact ca si cand se intinde ceva sau ma trage mai degraba.

LAVINIA18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Irina, pai la fie-mea Nurofenul e pe post de suc, ca nu are nici un efect la febra. La Panadol mai scade. Iar ce e peste 39 fara Novocalmin nici urma sa scada. Si nici la ala totdeauna. Asa ca voi stati bine.

Irina si Ana, pot sa iau asa usor varicela din vestiar de la gradi? Ca eu nu mai calc pe acolo.

Lavinia, acum inteleg care e problema, sigur ca e mai bine sa fii precauta.

Rox 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si eu am dureri. Iau obligatoriu doua No-spa pe zi. Am luat o buna vreme si Utrogestan, dr acum a zis nenea doctorul ca pot sa nu mai iau.
Mie a inceput sa mi se ridice burtica. Arat ca un somalez. Plus ca inainte purtam 36 la haine, iar acum nici 44 nu ma cuprinde intotdeauna. Ma dau cu diverse creme in fiecare seara, dar vad ca pe sani au inceput sa imi apara dungi visinii in zona sfarcurilor. Culmea e ca sanii aproape ca nu mi-au crescut, doar ca sunt umflati si si-au schibat culoarea, tari i-am avut mereu.
In fine, ma sperie vergeturile astea si ma gandesc ca daca deja au inceput sa imi apara, nu voi scapa.
Are cineva idee daca ulterior se pot scoate vergeturile chirurgical? Mi se par oribile si cand magandesc ca abia am 4 luni.... Offf, offf!!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput