Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, 36 la haine? Moama ce n-as da sa mai arat si eu asa, dar nu cred ca am reusit vreodata.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, eu n-am luat varicela de la Miruna, desi am pupat-o in fund destul in perioada aia (scuza-mi expresia). Dar paza buna trece primejdia rea. Mai ales ca se spune ca e cea mai contagioasa boala.

Annisia, vergeturile sunt "premiul" meu de la prima sarcina. Si eu tot 36 purtam. Asa ca acum nu-mi mai fac probleme.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ehehe, acum intelegi de ce sunt disperata ca o sa ma rup in fasii? ma uit la burtica mea, care e ca un pepene si ma gandesc cu groaza ca nu stiu unde o sa incapa bebe inca 5 luni.
Si cand am fost saptamana trecuta la echo, doctorul Nayel mi-a spus ca o sa fie foarte inalt si frumos ca mami si tati. El scumpul a zis ca ne face o bucurie. M-a linistit de nu se poate. Vroiam sa nasc natural, dar cred ca nu o sa am nicio sansa.
Iar tatutzu nu ma ajuta de fel. E foarte incantat ca o sa aiba un baiat inalt si frumos. Desi nu si-a revenit si nu s-a impacat cu gandul ca nu va avea o tititza. Ce stie el, doar lui nu-i rupe nimic, nu?!? Om rau!

Cand aveam 18 ani îmi doream sa am totul, acum îmi doresc sa am 18 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani! cecilia, Toma IIy si Maruntzica, sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti.

Maruska , ma bucur ca mai treci pe la noi. Este greu sa treci peste, sa nu te mai gandesti, dar trebuie sa fii puternica si increzatoare, si o sa vina si bebe cat de curand. Sarbatori fericite!

Roxana, azi ma simt mai bine. Eu m-am stresat si ca mi-a zis dna doctor ca bebe e jos si ieri chiar m-am simtit nasol cu burtica intarita si m-am cam ingrijorat. Bebe tocmai misca pe la mine prin burtik, si imi da de inteles ca e alaturi de mine, si sa ma linistesc. Azi, la 5 cand termin programul am plecat, i-am promis mamei ca o ajut cu vopsitul oualelor.

Mandarinutza 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Irina Stef, sa bei multe lichide. Stiu ca pentru gravidutzele cu infectie urinara e obligatoriu sa bei 2 l pe zi cel putin. In plus de asta, infectiile urinare sunt dese in sarcina. Nu e ok daca ai si dureri la vezica, sau pe tractul urinar.

Mandarinutza 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Fetelor eu revin cu vaicaritul. Pe mine ma doare burta, ma inteapta destul de des, merg ca un pinguin care are un ou intre picioare. Si am doar 13 saptamani. Sper sa se ridice odata placenta aia ca sa scap si eu de spaima asta cu care stau.
Printre altele merg la munca, si am un sef nervos care azi a tipat la mine ca un descreierat. Dar proasta sunt eu care ma agit si imi pasa ca daca ma supar imi bag niste medicale sa vedem cine le face inchiderea de luna. Ieri a fost intrerupt curentul si s-a oprit server-ul si m-au asteptat pe mine sa le aprind calculatorul, ca probabil iti trebuie vreo diploma speciala ca sa apesi pe un buton. Ca cica nu le-am aratat eu. Ziceti si voi, trebuie sa le arat butonul. Si uite asa nu merge treaba din cauza unui singur om, ala fiind eu. Ma scuzati ca ma vait la voi, dar sunt tare suparata. Imi vina sa si plang.
Si nu stiu ce sa fac cu durerile astea de burta. Am luat no spa, dar nu trece. Probabil ca ar trebui sa iau de 80, ca eu iau de 40. Oricum medicul meu e plecat pana pe 16 si nu am decat sa sper ca o sa treaca.
Myral sotul tau lucreaza pe platforma? Si al meu e plecat o luna cu o luna. Dar eu la sex am interdictie pana nu se ridica placenta.
Va pup si sa fiti sanatoase!

Carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by myral
...A mea e mare (are 9 ani) si ma innebuneste cu intrebarile daca e baietel. Ultima intrebare stupida cica cine o sa-l invete sa faca pipi (sotul meu e plecat 2 saptamani in fiecare luna) pt ca ei i se pare normal ca numai el sa se ocupe de treaba asta.

Myral17+

Hey, Myral, nu e stupida intrebarea - stie ea ceva!
Baietelul unor amici, sub 3 ani, i-a spus bunicii sale:

"Buni, tu nu-mi scuturi putzica asa ca tata. Si nu e corect !!!" < plin de repros

Piciulika 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

CARMENITA sa iei 3 no-spa pe zi dimineata ,amiaz si seara, iar daca ai cumva crize mai mari si nu trece poti sa-ti faci si no-spa injectabil...eu am interdictie totala la sex pana nasc.

LAVINIA18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Fetelor, capitolul nou e deja deschisaici

Mergi la inceput