Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 28
carpatina spune:
Eu nu mai inteleg...
Pana acum durerile de burta ca la ciclu erau considerate ok.. ca ar creste uterul.. Si alea scurte erau considerate contractii.
Acum ziceti ca si alea continue pot fi contractii?
13+ cu
Ioana
Roxana_G spune:
Gata, continui romanul, partea aIIIa.
Myral, vad ca si tu aveai dispozitii de hatza-hatza cu tot cu contractii. Pai ai voie? Apropos de cum descrii tu contractiile, pe mine ma doare uneori jos de tot, si culmea cand sunt in picioare. Chiar si cand nu sunt dureroase, tot in picioare simt burtica tare. Numai ca la mine se simte foarte foarte rar.
Ana, Alex parea ca s-a lamurit cu diferentele dintre fete si baieti, ne-a explicat si noua de cateva ori ce avem fiecare si cum ne facem nevoile, dar in rest nu e curioasa deloc. Poti sa te schimbi linistit cu ea, nici nu se uita, nici nu o intereseaza, si nici nu i se pare nimic ciudat. Acum cateva zile intrase peste tati in dressing cand se imbraca si cand a zis "ia uite". Ma si gandeam ca intreaba cine stie ce. Cand colo, continua "esti cu picioarele goale si o sa te manance furnicile".
Cam la fel si cu finul nostru pe care il schimba mama lui. O vad pe Alex cu ochii mari cat cepele si zic taci ca in sfarsit am material didactic. Pana ma lamureste imediat de ce era socata: "mami, el de ce mai face in pampers si nu la oala ca mine?". Zii si tu! Singurul lucru de care este interesata sunt tzitzile mele si abia asteapta sa aiba si ea la fel. ![]()
Sabina, sa iti fie de bine cozonacul? Ce mai faci? Ati iesit iar afara? E cam rece si vant. Iar apropos de ce i-am scris Anei mai sus, eu zic ca pe Iosif Gheorghe il mai folosesti tu ca material didactic pentru Sofia, dar cu fratele de 20 de ani mai greu.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Eu nu mai inteleg...
Pana acum durerile de burta ca la ciclu erau considerate ok.. ca ar creste uterul.. Si alea scurte erau considerate contractii.
Acum ziceti ca si alea continue pot fi contractii?13+ cu
Ioana
Nici eu nu mai inteleg care sunt periculoase si care nu.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
Ana, apropos de contractii, nu inteleg nimic. Pe mine ma doare jos, sub burtica, nu e chiar ca la ciclu. Ma rog, eu nu prea mai aveam nici la ciclu dureri. Dar e mai degraba tip junghi, insa nu f scurt, poate sa dureze mai intens sau mai putin intens si cate 10 min. Burtica e tare, insa in partea de jos, de la buric in jos. Dar in general numai la efort. Astea sunt sau nu contractii?
Danielle, energia e pe duca, am mai zis. Ti-as da cu placere, dar ...Daca vrei trimit cu scrisoare, numai ca la cat face pe drum nu mai ajunge nimic.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
marushka spune:
Frumoase Gravidute!
Nu pot sa ma despart de voi inca... asa ca intru mereu sa va citesc din umbra... harnicute la scris ca intotdeauna.
Din punct de vedere medical toate au decurs foarte bine. Urmeaza sa ne refacem si moral.
Felicitari tuturor sarbatoritelor care au fost si care urmeaza 

Va urez sa aveti o sarbatoare frumoasa si in suflet si in casa, Invierea Domnului sa va aduca numai ganduri bune, pace in suflet, sa va pazeasca pruncii din pantece si sa ajungeti sa ii tineti si in brate cu bucurie. Un Paste Fericit!
Va pup pe burtici, 
Taniusha
Andries spune:
La Multi Ani!!! sarbatoritelor!!
Sa fiti sanatoase, frumoase, sa aveti mult noroc si sa vi se indeplineasca toate visele!!
Andries
Andries spune:
Taniusha lasa mama ca te vei reface. Stiu prin ce treci pentru ca si eu am avut primele doua sarcini cu probleme si ...au renuntat ele la mine ca sa spun asa. Dar cu perseverenta va iesi soarele si pe strada ta.
Andries
Adhnana spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi: Cecilia, maruntzica, toma_lly!!!
Sa fiti sanatoase si iubite!
Adhnana
12+ 
Roxana_G spune:
Marushka,
si sarbatori fericite. Ti-am raspuns si PM.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
irina_stef spune:
fetelor va rog ajutati-ma!m-au sunat de la spital si mi-au zis ca ceva nu e in regula cu analizele mele si sa ma duc la ei.am fost val-vartej pana acolo,am zis ca-mi rup gatul pe strada,si mi-au zis ca am infectie urinara si mi-au prescris MONUROL 3g o singura doza,adica doar un plic de medicament.contine fosfamicina(trometamol).am fost la farmacie si acolo surpriza,mi-au zis ca e cam periculos medicamentul asta in timpul sarcinii.ce sa fac?alta parere nu am unde sa cer,voi stiti ceva de asta ca sunt disperata.in rest toate analizele au iesit bine dar cu infectia asta o iau razna
9+
-IRINA-
9+
-IRINA-