Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
cecilia L spune:
Nu am mai intrat zilele astea, iar azi mi-a fost tare greu sa recuperez tot ce ati scris, asa ca sper sa nu fac vreo gafa........
In primul rand vreau sa va urez la toate un PASTE FERICIT mai ales celor care pleaca de acasa, azi sau maine si nu mai reusim sa vb.
Roxana, iti urez drum bun, profita cat poti de aceasta ''plimbare'' la Venetia, si sa te intorci cu vesti bune si foarte fericita.
Nature sper ca esti bine, nu am reusit sa citesc tot ce ati scris.Iti admir curajul...sanatate multa si un bebe frumos si sanatos
Mai stiti ceva de Ale?
Felicitari mamicilor care au mai aflat ce sex are bebe sa fie sanatosi si frumosi, din ce am citit mai avem un baietel in lista, majorete nu .............. ma uitam la mamici de iul-august, acolo e plin de fetite...........
Eu ma simt bine, baiatul meu este destul de activ, imi place enorm sa-l simt... nu pot sa exprim ce simt in acel moment.
aaaaaaaa nu am inteles treaba cu burtica jos?
la 18 sapt unde ar trebui sa fie asezata burtica, cum ar trebui sa fie pozitionata fata de buric?????????? Chiar va rog sa-mi raspundeti......

toate

cecilia
cecilia L spune:
Multumesc Carpatina, si tie iti doresc la fel. Credeam ca nu a retinut nimeni acest aspect.
La miulti ani!!!!!!! MARUNTZICA si TOMA lly
cecilia
irina.c. spune:
[quote]Originally posted by Sabina
pai oricum vei sta 2 ani acasa, si intre timp se mai fortifica si Ilinca, poti s-o duci la Gradi din doi in doi, o sapt da, 2 nu...eu asa voi face.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagiaasa e,cu Ilinca rezolv ,dar eu ma gandesc la finalul celor doi ani,cand voi avea iar problema pe care o am acum cu Ilinca-adica n-o sa am cu cine lasa copilul cel mic.Eh,dar sa dea Dumnezeu sa ajungem pana atunci,sa nu-mi fac griji dinainteIrina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
laviniaN spune:
In primul rand vreau sa le urez LA MULTI ANI! fetelor care sunt nascute azi MARUNTZICA , TOMA lly,CECILIA L....sa va ajute DUMNEZEU sa treceti cu bine peste perioada care urmeaza si bebelasi sanatosi si mancaciosi.
Imi pare rau pt fetele cu probleme ,dar fiti optimiste si ganditi pozitiv totul o sa fie bine.
ROXANA multa bafta la Viena si sa te intorci cu vesti bune ,ai facut cea mai buna alegere.
Despre mine pot sa va spun ca sunt in tara destul de multisor de prin 10 februarie,imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata pana acum dar nu am avut internet doar de 2 zile l-am instalat.M-am intors de la Bratislava pt ca am avut de botezat un baietel in februarie si oricum imi era foarte rau nu puteam sa mananc ninmic si am zis ca stau pana dupa PASTI in tara.
Nici eu nu stau prea pe roze am fost internata in spital cu iminenta de avort,au inceput cu dureri de burta si pe la ovare...asa ca stau cumintica in patut acuma si iau 2 no-spa pe zi si duphaston.
....la Bratislava nu ma mai pot intoarce in situatia asta ,voi sta in tara pana o sa nasc,oricum sotul meu calatoreste destul de mult si cred ca inebuneam acolo singura in pat,este cea mai buna decizie pe care o puteam lua.
Am facut si eu TT ,care a iesit bine nu mai am si gadul lui.
FETELOR daca aveti dureri pe sub burta ca la ciclu sau pe la ovare e mai bine sa mergeti la DR.pt a va prescrie un tratament puteti avea contractii si nu este bine.
RALUCA vezi ca ti-am trimis un PM.
FETELE din cluj poate ma ajuta si-mi spun unde se face morfofetala.
Va pup pe toate
LAVINIA
18+
myral spune:
Ana multumesc ca te gandesti la mine, eu sunt surprinsa ca chiar nu am o perioada stresanta ma simt super ca il simt pe bebe continuu de asta ma si ingrijoreaja contractiile. Mi-am adus aminte si de Ale sper ca e bine si poate vine acasa de Pasti cu vesti bune (sau poate mai scrie sora ei ceva).Iuli nu stiu despre problema ta dar scrie mai repede 10 mesaje ca sunt moderate si apar mai tarziu si unele fete nu le mai citesc din urma.LA MULTI ANI FETELOR CECILIA MARUNTZICA TOMA ILY!Myral
18+
Marunzika spune:

Toma-lly & cecilia_L 

Multumesc tuturor pt urari!
16+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
Roxana_G spune:
Ioi ce ati scris, iar citesc de mai bine de juma de ora si sa vedeti ce roman scriu acusica. Si asa am ajuns tarziu la birou, dar am recuperat ce era de facut. Am dus si pachetele la gradi, am platit ratele la banca, m-am coafat si mi-am facut manichiura. Na, ca azi arat si eu bine. Ca de obicei, asta e ritmul meu. Ma gandesc cu groaza cum o fi cand o sa stau in pat.
Cecilia 
Maruntzica 
Toma_Ily 
Sa fiti sanatoase si iubite si sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi!
Gabriela, energia mea e pe duca, ma simt cam obosita, sa vad maine daca reusesc sa mai fac putina ordine pe acasa. E necesara, mai ales ca azi am constatat ca nu gasesc niciunul din scadentarele de la credite si trebuie pusa ordine macar in birou si la acte.
Lavinia, imi pare rau ca ai asa probleme, poate pericolul sa mai scada pana spre sfarsit. Ai grija si o sa fie bine! Bine ca ai scapat de grija TT. Eu dureri sub burtica mai am sa stii, insa nu ca de ciclu, ci mai degraba intepaturi.
Crishtina, vacanta placuta!
Iuli, pai e bine ca iti mai arde de activitati din astea provocatoare de usturimi. Eu dupa supararea cu TT nu mai vreau nimic. Dureri oricum nu am avut si nici usturimi. Trebuie vazut de ce ai totusi, fa un examen de secretie.
Alehiam, hai mai cum sa nu simti BB de grasime? Lasa-le incolo de kilograme. Si lasa si treburile daca nu te simti bine. Grija la drum!
Irina, eu i-am facut Alexandrei vaccinul de varicela la 1 an si o luna cred. Nu au fost probleme cu el. Nu inteleg de ce eziti. Oricum nu da imunitate imediata, ci peste o luna. Ciudat de ce are Ilinca febra si cu antibiotic, dar asa am patit si eu cu Alex. Doctorita zicea ca abia dupa 4 doze ar trebui sa se vada o imbunatatire. Novocalmin i-ai pus?
Mandarinutza, cat de des ai contractii de te ingrijorezi asa?
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
danielle02 spune:
cecilia 
maruntzica 
toma_lly 
sa fiti sanatoase fetelor si bebici sa va fie frumosi si sanatosi!
eu,ptr vergeturi folosesc niste uleiuri si creme de la gohnson`s. sunt foarte bune.
ptr constipatie, activia si kiwi. mama...de desfunda de tot ![]()
irina, insanatosire grabnica ilincai!
roxana, unde esti energie??? ca am nevoie... ![]()
pup toate burticile.sa aveti o zi superba
danielle
15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Roxana_G spune:
Romanul meu...partea aIIa. Nu de alta, dar ca sa nu se piarda ce am scris. ![]()
Annisia, cand vorbesti de creme pentru mine sunt fineturi. Cred ca fetele mai slabe se agita si mai si cu silueta si vergeturile. Celulita e deja un mod de a fi la mine. Dar mi-am luat Mustela...insa nu o folosesc atat de des cat trebuie. Multumim de urarile despre birou, sunt betooon! Ce e drept pe mine nu ma mai intereseaza asa biroul, desi stiu ca ma voi intoarce repede. Dar acum...imi e asa lene.
Tomasa, tu esti cu eco azi la Iosup? Hai da un semn, o veste. Nu aveai una si la Herghe tot acum, ca mi-o tot oferisei mie la un moment dat.
Nature, te inteleg perfect cu zacutul. Una e sa stai de lene si placere, si alta fortat. Ma gandesc si eu cu groaza. Hai ca te mai sun eu sa te tin de vorba. De greata am scapat azi, sa vedem, o iau mai usor cu munca. Sper.
M-a apucat acum cu gandul ca o sa zac si eu.
Carpatina, da adresa aia sa iti trimit prajituri, ca prea urmaresti discutiile cu prajituri.
Piua, telefonul!
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)