Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neat meata!
feteloor, ce cozonac, nici macar n0a fost atat de bun, era prea albicios ,iar azi dimi si eu am avut greata si iar ma doare capul.Sabinutza mica, nu stiam de vit B!

Ooof, Irina, ce rau imi pare de Ilinca.e f f greu cand n-ai pe nimeni sa te-ajute :( De aia nu m-am stresat f f rau ca n-am primit la Facultate postul....bine ca are cine sta cu fata.

Annisia, eu am primit ulei de gravide nemtesc, Weleda se cheama.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Salutari tuturor :)

Vin si eu cu vesti noi :) A miscat si la mine. Luni seara am simtit prima data. E minunat. :) Il simt exact cand ziceati si voi, seara in pat cand stau intinsa si la munca cand stau pe scaun.Sunt fericita si abia astept sa poata simti si sotul. Devylla mama mea mi'a spus, si cred ca e adevarat. Cand misca esti sigura ca a miscat. Nu mai ai dubii ca ar fi intestinele sau altceva. Deci fii pe faza :)

Eu o sa va las o saptamana, plecam in Grecia. Abia astept sa vizitez si sa imi vad singurul nepotel pt prima data. Are aproape 1 an. O sa ma intorc saptamana viitoare. Pana atunci sanatate tuturor si numai vesti bune sa aud. Va pup pe toate, Sarbatori fericite impreuna cu familiile.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Ooof, Irina, ce rau imi pare de Ilinca.e f f greu cand n-ai pe nimeni sa te-ajute :( De aia nu m-am stresat f f rau ca n-am primit la Facultate postul....bine ca are cine sta cu fata.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
da,e f greu fara ajutor,nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cu doiIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Buna dimineata, gravidutelor!
Annisia, Mandarinuta, crema pe care o folosesc eu este Mustela si sunt foarte multumita de ea. Am avut la inceput si o cutie de Dr. Fischer Maternity dar mi s-a parut ca intra greu in piele asa ca mi-a fost recomandata Mustela care este excelenta. In gama Mustela sunt si creme pentru bebelusi, pentru protectie solara,Mustela 9 luni ptr gravidute( pentru vergeturi, pentru bust, pentru picioare,etc).

Eu am avut probleme cu constipatia inainte de sarcina...dar de cand sunt 2 in 1 problema mea s-a rezolvat perfect.
Insa am o alta problema, am mari dureri, usturimi cand . Doctorul mi-a dat o gramada de creme si ovule. Dupa fiecare tratament durerea dispare cateva zile si reapare chiar mai intensa. Sotul meu care este doctor mi-a spus ca nu e mare lucru de facut ca fara tratament oral(care este interzis) nu trece usor. Se mai confrunta cineva cu astfel de problema?

Va pup...acum ma duc ca am programare sa-mi fac unghiile mumoase!

Iuli16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai oricum vei sta 2 ani acasa, si intre timp se mai fortifica si Ilinca, poti s-o duci la Gradi din doi in doi, o sapt da, 2 nu...eu asa voi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetele asa m-a stresat sotul aseara ca am plecat repede de la calculator dar pana am facut eu dus a adormit si am scapat. Era disperat ca i-am zis ca tinem post macar astea 3 zile de sex ca de mancare nu poate fi vorba as gusta orice vad.(el e si plecat 2 sapt in fiecare luna din cauza serviciului asa ca noi avem destula pauza in general ).Mandarinuta eu am luat aseara un sfert de diazepam si chiar nu am mai simtit nici o contractie doar spre dimineata si aia slaba. Creme am incercat si eu mai multe si aveam tot pielea uscata pana la urma am luat mustela pt hidratare si intradevar da rezultate (desi nu am luat pt vergeturi ca mi s-a parut cam scumpa ).Mihaela ce mai faci cum te mai simti?Myral17+

Mergi la inceput

Crishtina a miscat si la tine bebe. Devylla intradevar cand misca o sa stii sigur ca e bebe. Alehaim fii si tu pe faza ca o sa-l simti in curand incearca sa stai linistita intinsa in pat cu mana pe burtica.Myral17+

Mergi la inceput

In seara asta schimb si eu saptamana dar nu mai am rabdare abia astept sa creasca burtica asa ca....Myral18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

cecilia_L
Maruntzica
Toma_lly

La multi ani fetelor! Sa fiti sanatoase, sarcini si nasteri usoare, copii sanatosi... atat voi cat si colegele voastre de odisee

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Roxana, esti o persoana minunata! Si mie imi place atat de mult sa daruiesc. Cred ca mai mult decat sa primesc. E frumos sa stii k ai facut o bucurie cuiva. Si...inca ceva, de unde Doamne iarta-ma, atata energie ????? Cu epilatul, sigur trece, nu-ti face griji. Dar starea de greata, probabil de la oboseala. Si mie atunci mi se mai intampla. Mai menajeaza-te!
Irina, multa sanatate ! Si Ilincai ! La fel si tie, Nature!
Ana, felicitari pt baiat! Ce frumos!Cred ca esti tare fericita!
Raluca, eu dupa cate am tot citit si am auzit, m-am hotarat sa nu mai fac nici un TT! Am incredere deplina ca totul va fi bine !
Bravo, fetelor care si-au simtit bebeii. Eu am zis ca nu ma mai stresez. Vb voastra, cand se va misca voi simti sigur si voi sti. Abia astept.

Va pup, spor la treaba harnicutelor!
Gabriela,
16 +

Mergi la inceput