Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 23
slippers76 spune:
Multumim pentru urari. Asemenea va dorim si voua.
Irina sanatate si tie si fetitei. Aveti grija de voi.
Nature, lasa curatenia ca poate sa mai astepte. Tu sa te faci bine si sa fii sigura ca totul e ok dupa amnio.
Roxana, starea aia de greata sigur o ai de la oboseala. Lasa-o si tu mai incet.
Adevarul e ca si eu ma simt sfarsita. Cred ca fac un dus si ma bag in pat. Azi dupa ce m-am linistit m-a ajuns o oboseala de nu am mai fost in stare sa ma concentrez toata ziua la servici. Si n-a mers nici forumul...
In seara asta am mai avut un episod haios. A trebuit sa ii explic Mirunei ca surioara ei este de fapt un "surior", pentru ca ea de la inceput ne-a spus ca ea o sa aiba o surioara, si de cate ori ii spuneam ca e posibil sa fie baiat imi spunea "Mami, dar eu sunt sigura ca este fata!" Am parlamentat aproape o ora pe marginea subiectului, pana s-a lasat convinsa. Pe urma inainte de culcare i-a spus Alba ca Zapada. Ea oricum ii spunea lui bebe cate o poveste in fiecare seara, apoi ii spuneam eu una.
Ana
17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
irina.c. spune:
quote:pai de sambata o sa stau,ca lucrez in invatamant si intram in vacanta de Pasti(o saptamana).Sa vad daca o sa ma pot odihni,cam greu cu Ilinca acasa.Imi amintesc ce mai boieream la prima sarcina,ehei...acum,vrei,nu vrei,bea grigore agheazma,ca fiica-mii nu-i pasa ca mi-e somn sau altceva,ea le stie pe ale ei
Originally posted by myral
Ana felicitari pt baietel si pt vestile bune(ca a disparut fibromul
Irina multa sanatate tie si fetitei nu am inteles bine dar ar fi bine sa stai si tu acasa o perioada sa te odihnesti nu doar o zi.
Myral17+
Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
IrinaC, multa sanatate si tie si Ilincai. I-ai dat antibiotic?Rox18+
si Alexandra Maria(10.02.2004)
multumim
da,ii dau klacid,si eu iau ospenIrina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica "Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Roxana_G spune:
Ana, poate e de la oboseala, ca ma simt lesinata si imi e tare somn. O sa ma mai odihnesc si eu. Haioasa faza cu suriorul. Si la noi ar fi fost dificil sa zicem ca e surioara si nu fratior, ca Alex o tot tinea cu fratiorul dinainte sa raman gravida. Oricum, se va obisnui Miruna cu ideea. Si avantajul copiilor de sex opus este ca iti va fi mai usor sa explici diferentele de sex cand va veni vorba.
Numai a mea nu reactioneaza nicicum, ma tot asteptam sa zica ceva de putzica verisorului sa ii explicam si noi cum e cu fetitele si baietii, insa ignora problema ca si cum nu exista.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Sabina spune:
OOOf, Irina,, ce rau imi pare!!!
Sa dea Domnu sa va faceti bine repede!
Ana, si Sofia a fost dezamagita ca bebe e surior....pana la urma s-a consolat, si se comporta cu burtica la fel ca inainte:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mandarinutza spune:
Ana, felicitari pentru baietel si pentru vestile bune
. A fost o veste buna inainte de Sarbatori ca sa stai si tu linistita.
Myral
,mie mi-a zis deocamdata 3 no-spa pe zi si sa ma odihnesc cat mai mult. Eu nici nu stiam ce sunt alea contractii, i-am zis doctoritei ca imi simt burta intarita cam de 2 zile si mi-a zis ca am contractii. Durere nu simt, simt insa burta intarita si uneori niste pulsatii la nivelul uterului mai sus de bebe. Bebe e tare miscator, mai ales seara. Si eu tot incerc sa-i arat sotului cum se misca bebe, dar nu e pe faza.
.
Mandarinutza
17+
myral spune:
Mda nu prea stiu cum sa explic eu cu contractiile astea adica mi se strange burta (adica uterul) si se vede mai ridicat si e tare asta vad eu cand stau cu burta in sus daca stau in picioare nu simt decat o mica presiune. Sigur nu se intelege nici acum ca si eu am recitit ce am scris si parca nici eu nu pricep ce spun
Myral
17+
Sabina spune:
Myral, santate, sper sa-ti fie bine repede repede!!!
No-spa nu e periculos:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Irina, pai o sa fie bine, Klacid e destul de puternic. Numai ca lasa un gust ciudat.
Sabina, vezi avantaje descrise mai sus pentru Ana.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
slippers76 spune:
Sabina, si eu sper ca Miruna sa se comporte la fel de acum inainte, mai ales ca pana acum a fost o dulce.
Myral, daca-i musai Diazepam, ia diazepam. La prima sarcina am luat si eu la un moment dat. problema e ca eu, ca si tine, avand o reticenta majora fata de luat medicamente, am avut probleme cu diazepam-ul la etajele superioare
. Zici ca eram drogata! No-spa de ce gramaj iei? Ca mie mi-a spus ca pot sa iau 3 Forte (alea de 80 mg) sau 6 normale de 40 mg) pe zi. Mai incearca si cu scopantil. Fiind supozitoare, poate au efect local. Of! Crede-ma stiu cum e...
Roxana, a mea stie foarte bine diferentele intre fetite si baietei. Nu ezita sa le spuna in gura mare, te miri pe unde. Mai acum vreo doua zile, m-am trezit ca-mi deseneaza o silueta cu accesoriile aferente
. Am impresia ca se pandesc pe la gradinita cand se duc la toaleta. Oricum, fiica-mea e foarte dezinvolta si directa. Seamana cu taica-su.
Ana
17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica