Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of, ce greu a fost fara forum!Mandarinuta si la mine bebe e tot jos iar contractiile le simt tot asa ca se intareste burtica insa de la un timp se umfla asa nu stiu cum sa explic se intareste intr-o parte si se ridica (azi dimineata intaritura era mai mare si eu ma bucuram totusi ca ma gandeam ca a mai crescut bebe de-aia e mai mare.Si la mine colul era bun dar am facut prostia sa-i zic la doctora ca no spa nu are efect la mine si mi-a dat diazepam (mi-e frica sa-l iau dar nici sa stau asa nu imi convine asa ca am impartit pastila in patru si am hotarat sa iau cate un sfert da pastila deocamdata).Myral17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurici_27 spune:

Felicitari slippers76 pentru baietel!! sa fie sanatos si norocos!!!
In sfarsit mai vin si vestile bune!!! Dar fetite nu mai apar la orizont???
Va pupam

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, . O sa ma duc si eu cu fata.

Tomasa, hai ca apucam noi sa ne vedem. Dar la Kidex vin cu pitica si o sa ne faca nervii creti.

Raluca, pai nu prea am de ales cand sunt treburi de facut, si in plus gandul ca nu voi putea face nimic atata amar de vreme imi da elan.

Danielle, daca ziceai din timp puneam energie in scrisoare. Si ceream ramburs prajturi facute de tine.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Nature, pai nici sa nu te apuci tu de nebunii. Las ca asa trebuie sa stai. Sa te faci bine repede, si cu raceala adica. Si cand o sa stau eu in pat tu o sa zburzi fericita cu un rezultat bun la amnio.

Ana, ma bucur ca ai vesti bune, ti-am zis eu ca nu o fi totul asa de rau. Felicitari pentru baiat, sa fie sanatos si sa ai o sarcina fara probleme.

Tomasa, maine mergi la eco? Vad ca nu te dezminti cu prezicere. Sa ne riscam si noi sa prezicem ceva?

Rox 18+

Mergi la inceput

Asa, sa va zic de mine. Gata pachetele pentru copii, maine sa le duc. Sper sa ajunga la ei, ca am muncit destul la ele si singur le vor fi utile. In rest ma simt cam rau, imi e cam greata, nu stiu de ce.

Azi m-am enervat la epilat, nu stiu cum a apucat la inghinal si mi-a facut ditamai rana si am sangerat infernal si inca mai sangerez. Sper sa nu se infecteze. Cosmeticiana cica a fost un fir sau un palc de fire mai tari, dar abia acasa am putut sa vad si era pielea sfasiata, ca o taiatura. Offf, si ce ustura. Sper sa nu am probleme. Am pus rivanol si baneocin.

Maine ultima zi de serviciu, sincer sunt cam obosita si as vrea sa ma mai odihnesc. Cam atata cu energia mea.

Pupici. Noapte buna.

Rox 18+

Mergi la inceput

Ana felicitari pt baietel si pt vestile bune(ca a disparut fibromul care nu era de fapt)Irina multa sanatate tie si fetitei nu am inteles bine dar ar fi bine sa stai si tu acasa o perioada sa te odihnesti nu doar o zi.Tomasa sper ca in cazul meu nu ai gresit.Nature normal ca trebuie sa stai cumintica in casa si sa nu faci nimic doar sa ai grija de tine.Roxana mai usor cu treaba si caratul sacoselor!Myral17+

Mergi la inceput

Myral, pai si tu trebuie sa stai linistita, mai ales ca ai contractii. Daca nu vrei diazepam ala, macar ia No Spa. Mie mi-a scris dr reteta pentru dupa amnio, 4 pe zi.

Rox 18+

Mergi la inceput

Roxana sa ai grija sa-ti treaca repede rana!Witchi si tu esti entuziasmata ca l-ai simtit pe bebe, eu il simt bine de tot nu fluturari impinge pur si simplu si f des mai ales de cand am devenit obsedata cu contractiile stau cu burta in sus si se vede clar cum impinge si se ridica burtica mi-am innebunit si familia.Myral17+

Mergi la inceput

Roxana eu am incercat cu 3 no spa pe zi si nu au avut nici un efect acum am hotarat sa iau cate un sfert de diazepam (l-am impartit in patru), am eu ceva cu pastilele in general nu neaparat in sarcina eu am evitat intotdeauna sa iau pastile de orice fel.Myral17+

Mergi la inceput

Myral, offf, te inteleg cu medicamentele, si eu ezit asa la ele. Dar cand trebuie, trebuie. Nu am inteles cum zici ca se ridica umflatura, adica nu am mai vazut asa. Eu am avut asa ciudatenie cand am plans si m-am necajit. La eco se vedea si se simtea contractura, si apoi s-a extins. Insa asa nu am mai avut niciodata si nici dupa nu s-a repetat.

Rox 18+

Mergi la inceput