Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hihi, dar voi ati uitat(sau nu stiati) ca sofia are deja un frate, e adevarat ca are 20 de ani , dar tot frate se cheama.De fapt as putea sa spun ca e si fratele meu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, contractiile tale sunt dureroase? De ce te intreb: burta mi se intareste si mie. E drept ca nu am senzatia ca se umfla sau se ridica, insa am senzatia ca partea de sus a uterului se strange. Insa e o senzatie mai mult de presiune. ca de durut nu doare. Si astea nu sunt contractii eficiente. Cele dureroase in schimb trebuie tratate.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

He he nu stiu de ce dar vad ca toate fetitele vor surioare. A mea e mare (are 9 ani) si ma innebuneste cu intrebarile daca e baietel. Ultima intrebare stupida cica cine o sa-l invete sa faca pipi (sotul meu e plecat 2 saptamani in fiecare luna) pt ca ei i se pare normal ca numai el sa se ocupe de treaba asta.Myral17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by slippers76

Venim si noi cu vesti: E BAIAT! (Mama Omida a aflat prima).

Felicitari Slippers.
Tomaso, te-ai scos, ai prajituri pentru Paste (ca slippers zicea ca-ti ia un carton de savarine daca e baiat.

quote:

Restul vestilor sunt la fel de bune: Iosup mi-a spus ca nu vede nici un fibrom, si ca cel mai probabil Albu a masurat o contractie (m-a si bushit rasul cand am auzit). Mi-a zis ca se mai intampla.

Ma bucur tare pentru tine slippers...da' nu-mi vine sa cred ce cretin poate sa fie ginecologul tau... Biiirrrrr!

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Ana nici eu nu simt nici o durere la contractii dar am zis ca chiar si asa sa nu stau degeaba no spa am luat de 40 iar scopantil nu am mai gasit la nici o farmacie cica nu mai s-ar fabrica.Myral17+

Mergi la inceput

Fetele eu va spun noapte buna ca ma streseaza sotul acumdar eu nu prea mai am nici un chef de sex dar doctora a zis ca nu e nici o problema atata timp cat colul e inchis si lung (doamne ajuta asa sa ramana pana la vreo 37 saptamani).Oricum o sa iau un sfert de diazepam .Myral17+

Mergi la inceput

Noapteeee buunnnaaaaa myraaaallll!

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Sar'mana Carpatina. Mai bine idiot decat sa fi avut dreptate. Da' sa stii ca-i spusesem Tomasei ca-i iau un carton de savarine daca e fata! I-l iau oricum, ca m-a ajutat cu ecografia de astazi.

Myral, adevarul e ca nici eu n-am mai gasit scopantil decat greu. Mai sunt unele farmacii care au pe stoc. Eu iau no-spa de 80. Oricum, la mine s-au potolit mult contractiile. Mai am una, doua, asa mai rarutz. Poate ai si tu o perioada mai agitata si trece. Incearca sa te odihnesti.

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

quote:

Sar'mana Carpatina. Mai bine idiot decat sa fi avut dreptate. Da' sa stii ca-i spusesem Tomasei ca-i iau un carton de savarine daca e fata! I-l iau oricum, ca m-a ajutat cu ecografia de astazi.

Aaaaa... asa e maiiii... pai atunci nu-i mai lua niciuna, ca si asa are DEJA 54 de kilograme...

Fetele care merg maine la echo... va urez succes! MA duc si eu sa dorm, caci tare multa treaba am facut azi... si inca n-am terminat curatenia.... si maine am program culinar (oua, drob)

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Hai ca se pare ca am ramas ultimul mohican, desi ma plangeam de somn. Noapte buna si spor la bucatareala maine, Carpatina

Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput