Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Lasa, Carpatina, nu e rau sa exersezi...Melodia, zic...he-he!
Ce frumos ca stii ca o sa ai o fetita!

Gabriela, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

carpatina, trece tare repede timpul asta,nici nu o sa ne dam seama cand ne tinem pruncii in brate.si eu abia astept sa vina pe lume micutul meu iepuras.
tocmai ce am venit de la moasa si m-am mai linistit.analizele de sange sunt toate bune,am ascultat inimioara lui bebe si e bine.ce m-am mai usurat...offffff Doamne.
roxana, ma bucur tare ptr tine ca esti mai vesela.o sa vezi ca totul e bine.Dumnezeu are grija de noi!

toate burticile

danielle 15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Bravo, Danielle! Ma bucur ca esti bine. Si eu asa fericita sint dupa ce il vad pe bebe. Pacat ca e atat de rar!
Si...chiar ca trece timpul foarte repede. Primul trimestru mi s-a parut ca trece mai greu, poate pt ca mi-era si f rau...dar acum zboara timpul, zboara, si imediat vine ziua Z.

Pupici
Gabriela, 16 +

Mergi la inceput

ai mare dreptate Gabriela.mai un picut si ne tinem bebelusii in brate.
eu cred ca trag un pui de somn ca tare m-am mai obosit.bebe e tare pretentios si somnoros

danielle 15+
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salut!
Pe mine m-au luat ieri greturile si am dat la rate. Toata ziua am zacut in pat ca o epava. Iar azi ma doare capul. Nici in primul trimestru nu mi-a fost rau ca acum. Dar ma consolez si eu cu ideea ca de miercurea viitoare intru in luna a 5 a. Poate se imbunatateste situatia.

Sim 17+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna fetelor!
eu numa referat n-am facut.
Stiti ce-am facut?
am dormit.
Da , ca porcu.

Dupa ce am aflat rezultatul la TT parca mi s-a luat o piatra de pe inima, am mancat ceva (nu mancasem nimic pana la ora aia!!!), si m-am dus sa citesc niste articole pt receptarea muzicala.Si cum citeam eu asa de concentrata.....
acuma mai stau cu Sofia si o sa plec la dr pe la 19.30 (stau aproape )

Mada, testul l-am facut la CMU si a fst gata in 6 zile lucratoare.

Roxana,strai linistita ca am sa iau hartiuta, am scris-o la computer ca sa se inteleaga
ma bucur mult ca Nature e bine!!

va rog...ce mai stiti de Ale???

Sim, pai iar te-a apucat vomitatul? ufffffff. Sper ca maine nu mai ai nimica!!!

Andries, varicela e contagioasa pana cade ULTIMA coaja de pe bube....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sa-ti fie de bine, Sabina....Dupa asa stres, cred si eu. Meritai!

Te inteleg, Sim....Doamne, cat am putut voma in primul trim, cred ca nu era zi sa nu dau la rate...Acum, slava Domnului nu mai am probleme cu greata si mirosul. Pot chiar sa deschid frigiderul. Sigur e un episod trecator si la tine...Nu mai revin ele greturile!

O seara frumoasa tuturor burticilor!
Gabriela, 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Sabina si eu ma chinui de doua ore sa pregatesc un curs da' io navighez pe net. Copilu' se joaca linistit ca cica mami lucreaza....

Gabriela, unde vei naste, cu cine?

Sa aveti o seara linistita, acu' chiar ma apuc de treaba!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, am identificat unde gasesc "Ora 12". Cat despre fetita, eu asa ii ziceam Alexandrei: "ghemotoc". Pana pe la 9 luni, dupa aceea aveam alt apelativ: "pitifelnic".

Gabriela si Danielle, cum vi se pare voua ca mai e asa putin? Mie mi se pare atat de mult.

Sim, imi pare rau ca iti e rau. Si mie imi mai e greata din cand in cand, depinde ce mananc si daca sunt obosita.

Sabina, am avut noi o vorba cu referatul ala, daca nu il am gata in bagaj te penalizez eu cumva. Multumesc din suflet pentru ajutor

Raluca, inseamna ca ai un copil tare cuminte daca te lasa sa stai linistita pe net. A mea uneori e foarte linistita, alteori e calare pe mine. Nici faptul ca i-am lasat ei un laptop nu e suficient, cica la al meu e mai frumos.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

roxana, pai,timpul asta zboara tare repede.parca ieri am aflat ca sunt insarcinata.si iata ca deja am 15 sapt. mai 5 si sunt la jumatatea drumului sper ca de acum inainte sa fie totul bine cu bebe

danielle 15+
pozici

Mergi la inceput