Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by danielle02
roxana, pai,timpul asta zboara tare repede.parca ieri am aflat ca sunt insarcinata.si iata ca deja am 15 sapt. mai 5 si sunt la jumatatea drumuluisper ca de acum inainte sa fie totul bine cu bebe
danielle15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Mie mi se pare o vesnicie de cand am aflat. Cred ca au fost si probleme. Si la serviciu, si cu decesul bunicii, si cu TT. Parca am imbatranit de cand am aflat pana acum. Si cand ma gandesc: aprilie, mai, iunie, iulie, august...O multime.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Sabina spune:
ooof, dr si-a anulat ultimele programari, ii naste o pacienta.
nu stiu ce sa fac, programarea de rezerva de pe 16 se anuleaza pt ca e de garda....cred ca ma duc maine la spital ca alta solutie nu vad:(
daca merg la spital dimineata iau si hartia aia pt tine, Roxana.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AYUMI spune:
Carpatina,eu sunt bine.Iti multumesc ca m-ai intrebat.
Nu am mai scris de ceva timp pentru ca nu am avut noutati,dar poti fii sigura ca va citesc.
Maine intru in 14 saptamani,iar poimaine merg la control.
Copilasii sunt amandoi bine si de-abia astept sa ii revad la eco!

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Roxana_G spune:
Offf Sabina, imi pare tare rau. Pentru mine nu era urgenta, mai vedem noi. Vezi ca Patrice avea 2 programari si ceda una. O sa vb eu cu ea. Insa imi e sa nu o trezesc din somn. Ii dau doar sms. Sun repede sa vad daca e prietena mea.![]()
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
Roxana_G spune:
He, he ! Ea era! A nascut insa am inteles ca nu prea ok. Nu putea sa vorbeasca. BB sper ca e bine, nu stia nimic de ea.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
irlandeza spune:
Ce fac gravidoasele ? Sanatoase ? Sper ca da.
Ale, ce mai faci tu mama ? Tot in patuc ?
Noi 2 singurei
Sabina spune:
neata!
Irlandeza, ce frumos ca ne dai binete:)
eu sunt f f harnicuta, m-am sculat la 5.30 si am fost la spital sa-mi fac programare la dr...m-am intors acasa si ma mai duc pe la ora 10.30, 11....
Sper sa nu stau 10 ore pe-acolo.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
irina.c. spune:
am fost si eu la dr ieri,iar mi s-a mflat gatul si de alaltaieri tusesc intr-una.Din cauza asta am colul intredeschis si contractii,mi-a dat nospa,din nou antibiotic si sirop de tuse.
Cica sa ma odihnesc,dar parca am cum?Voi ati facut ceva curatenie pentru Pasti?ca la mine e dezastru,dar parca nu m-as apuca de nimic,n-as vrea totusi sa risc.
Irina si
bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
Roxana_G spune:
Neata, eu nu merg la birou azi, Alex e tot racita, eu ma simt cam lesinata si daca nu am urgente de tip intalniri cred ca o sa lucrez de acasa. Sper sa nu se supere. Oricum de odihnit nu prea e cazul, vreau sa ma duc la vechiul apartament sa fac un pic de ordine, sa aduc ce a mai ramas acolo (acolo incepe santierul) si in plus sa selectez din hainele bune pe care le pastrasem de la Alex: unele pentru fetita prietenei, unele pentru BB din burtica, si unele pentru donatii - se fac la gradi niste pachete pentru copii amarati bolnavi de cancer de la Marie Curie si vreau sa le pregatesc cateva. Trebuie sa merg si pe cumparaturi sa le iau dulciuri copiiilor respectivi, insa o sa las pachetele la gradi, de mers nu voi merge la spital ca sunt foarte impresionabila.
Sabina, daca termini la doctor da un semn oricum. Nu ne vedem la Victoriei, dar cobor eu la Stefan cel Mare ca e aproape.
Irina C, multa sanatate si ai grija cu tusea.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)