Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
Sabina spune:
Roxana, tocmai inchideam, bine ca am citit ce-ai zis:)
sigur, si stefan cel mare e perfect, ca e tot aia.
Irina, te rog sa stai potolita, pai cum asta col intredeschis???
trebuie sa fii cumintica acuma.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
mandarinutza spune:
Irina, multa sanatate si stai cumintica, nu temai gandi la curatenie acum.
Eu aam facut sambata curatenie cu sotul dar nu m-am implicat decat la sters praful oglinzzile si bucatarie, restul l-am lasat pe sot sa se descurce.
Maruska, imi pare tare rau.
Sa te ajute Dumnezeu sa trei peste aceasta suferinta si sa revii la Odisee cat mai curand.
Alina, imi pare rau
sa fii puternica si increzatoare.
Sabina, succes la consultatie, ce matinala ai fost 
Mandarinutza
17+
slippers76 spune:
Neatza
Irlandeza, ce bine ca mai treci pe la noi! Paste feficit!
Irina.C, care curatenie, mama?!? N-are decat sa stea jegul pe geamuri pana o veni cineva sa le spele, ca eu una nu ma apuc! Oricum stau in santier, ca in fata mea se construieste o casa, asa ca ar fi munca de Sisif...
O fi Paste, dar si situatia-i alta. Iar tu ar trebui cu atat mai mult sa te menajezi! Stai cumnintzica si odihneste-te.
Roxana, bravo tie! Si eu am donat toate hainutzele Mirunei care se stransesera pana primavara trecuta.
Eu m-am mai linistit putin. Cel putin am reusit sa dorm azi-noapte. Maine dimineata am programare la Iosup, multumita Tomasei
, si sper sa mai lamuresc din probleme.
O zi buna sa aveti.
Ana
17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica
Andries spune:
neata'
Eu raportez 4 (patru) bube aparute lui fi-miu. Azi dimineata deja am dat sange pentru analizele de anticorpi, sper sa fie bine. Doamne Ajuta!!
Andries
Gabriela77 spune:
Buna dimineata!!!!
Raluca, ma bucur ca sint si fete din Cluj aici. Eu voi naste la Stanca cu Dr. Mihu.
Roxana, eu chiar am senzatia ca trece acum tare repede timpul. Cum spuneam, parca trimestrul 1 abia a trecut, dar de atunci…zboara timpul, zboara….Lasa ca vezi tu cand scapi de grija asta mare…Asta ti-a mancat toate resursele si energia.
Sabina, ce matinala esti…In ritmul asta, se face de la sine referatul.
O zi frumoasa, tuturor!
Gabriela,
16 +
Raluca spune:
Buna dimineata fetelor, eu am o dispozitie tare proasta azi....toate si toti ma agaseaza, parca-s o scorpie! Cre ca ies sa ma plimb un pic ca oricum n-am chef de treaba
Raluca
(DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani
Roxana_G spune:
Gata, abia acum sper sa fug si eu de acasa, ca tot lucrez la niste contracte. La mine asa e cand imi iau zi libera, muncesc de mor acasa.
Sabina, pupici si ne vedem. Vin cu cantarul sa stii sa vad eu de ce te vaicaresti. ![]()
Raluca, la mine asta e starea naturala de cand sunt graviduta, si de cand cu problemele cu TT si amnio sunt si mai si.
Gabriela, sper sa ai dreptate, sa ma linistesc si sa ma bucur si eu de sarcina. Dar tooot mi se pare mult timp.
Andries, sper sa scapi. Tin pumnii.
Ana, nu imi place ca te agiti, ce vorbiram noi ieri? Nu e bine pentru tine si nici pentru BB si eu iti spun din proprie experienta. Ca daca e cineva sa nu fi dormit de griji de 2 saptamani incoace apoi eu sunt aceea si nu e ok. Hai, vezi maine si sa ne zici ca e ok.
Gata, plec la fostul apartament, nu mai am cum sa va scriu de acolo ca am desfiintat netul. Mai vb pe dupa amiaza.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
tomasa spune:
Acum am facut o obsesie pe kg. Am scapat de obsesia analizelor si de cateva zile m-a apucat asta cu ingrasatul. Mi-a intrat in cap sa nu trec de 55 kg. pana la sfarsitul trimestrului 2. Sa vedem cum naiba o fac pe asta, avand in vedere ca deja cantarul arata 54 
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13+
tomasa spune:
Fetele care sunteti la a doua sarcina, mi se pare mie sau burta e mai mare si mai sus ca prima data? Ma gandesc ca o fi din cauza ca sunt muschii mai lasati... Parca deja se vede ca sunt gravida, iar la sarcina cu Tudor mi-am purtat taioarele pana in luna a-5-a.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13+
carpatina spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Acum am facut o obsesie pe kg. Am scapat de obsesia analizelor si de cateva zile m-a apucat asta cu ingrasatul. Mi-a intrat in cap sa nu trec de 55 kg. pana la sfarsitul trimestrului 2. Sa vedem cum naiba o fac pe asta, avand in vedere ca deja cantarul arata 54
Oooooooo, cat de muuullltttt te inteleg!

Auzi, MO, tie ce ti-ai prezis de data asta, baiat sau fata?
13+ cu
Ioana