Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, eu cu kilele chiar nu-mi mai fac probleme. La prima sarcina am pus 26. Sigurul meu "standard" acum este sa nu-mi bat propriul record. Pan acum am luat 3 kg si "muncesc" la al patrulea.

Cat despre burta, e mare, ce sa zic. Mult mai mare decat la prima sarcina. Si eu cred ca sunt muschii mai obositi. La prima sarcina mi-am purtat hainele pana pe la 5 luni. Ei, nu chiar toate, dar o buna parte din ele. Acum nu mai incap in nimic. Mi-am luat pantaloni cu burta. Si mai port fustele mai subtirele, cu talie joasa. Noroc ca se incalzeste.

Roxana, imi asum criticile. Stiu, sunt o prapastioasa cu diploma. Oricum, azi noapte am dormit. Sunt mai limpede la minte. Spor la curatenie si la ce mai ai azi de facut.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Du-te, Raluca, ia o gura de aer…E frumos afara! O sa te binedispui.
Asa va fi, Roxana, sint convinsa! Abia astept sa te vad scapata de grija asta mare si sa te bucuri de bebele tau.
Tomasa, eu m-am hotarat sa dau cantarul cuiva cadou. Altfel, am tendinta sa ma cantaresc zinic. Si nu cred ca e cazul. Nu te mai stresa. Sa fim noi si bebelusii nostri bine!

Gabriela, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Slippers, ma bucur ca ti-am putut fi de folos!
Andries, bafta multa sa ai anticorpi sau macar sa nu o iei si tu. Parca Sabina povestea ca Gandacica a avut varicela in sarcina asta, a treia. Ce i-au zis ei medicii?
Acum incep sa ma felicita ca l-am vaccinat pe Tudor, desi eu stiu aproape sigur ca am avut-o cand eram mica si cred ca da imunitate pe viata.
Raluca, sunt hormonii. Plimba-te, o sa-ti faca tare bine.
Irina, te rog eu mult lasa orice gand de curatenie, mai ales ca esti si racita. Stai in pat cat mai mult sa se inchida colul si menajeaza-te cat mai mult. Nu poti chema o femeie la curatenie? Macar acum cat suntem gravide sa fim si noi rasfatate si nemuncite. Sau daca nu, las-o asa ca nu conteaza. O sa fie timp o viata intreaga pt. asa ceva. Si pe mine ma streseaza cand e casa vraiste dar incerc sa ma abtin...

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by tomasa

Acum am facut o obsesie pe kg. Am scapat de obsesia analizelor si de cateva zile m-a apucat asta cu ingrasatul. Mi-a intrat in cap sa nu trec de 55 kg. pana la sfarsitul trimestrului 2. Sa vedem cum naiba o fac pe asta, avand in vedere ca deja cantarul arata 54

Oooooooo, cat de muuullltttt te inteleg!

Auzi, MO, tie ce ti-ai prezis de data asta, baiat sau fata?

13+ cu Ioana

Hai mai, nu face misto de mine ca eu eram serioasa. Nu faceam figuri, chiar asa imi propusesem . Ca nu se mai poate...si asta o stiu. Ca dieta parca n-as tine acum in sarcina.
Mie mi-am prezis baiat, dar la mine nu stiu daca functioneaza. De ce? Ai vreun feeling in privinta mea?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Salutare tuturor gravidutelor,nu am intrat de multicel,pt ca ma omoara munca asta.
ROXANAiti tin pumni la viena,chiar daca e vorba de aminocenteza,iti doresc sa ai o vacanta linistita,sa veniti de acolo fericiti si sanatosi.Vreau sa ud numai de bine.OK?Doar tu esti sustinatoarea noastra.te pupic
Fetelor,si eu am o teama cu kg,sunt la primul copil,iar burtica este destul de evidenta,avan in vedere ca este si ceva grasime pe acolo,asa ca mi-am luat o salopeta de raiat negra,in care ma simt perfect.Joi mer la iosup pt morfofetala,si sunt cu inima cat un purice,iar pe 6 fac TT la genetic lab.Va pup pe toate,si voi reveni cu vesti si poate si cu o culoare a caruciorului.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tomasa, nici eu nu faceam misto. Parol! Cred ca daca as spune eu cate kg am s-ar face liniste . Da' nu spun, ca-mi place de voi cum va "vaitati" ca aveti cincizecisiceva de kile!
Cat despre feeling, am sa traiti. M-am gandit ca o sa vrei sa canti cu mine "Are mama o fetita..."; da' nu te bucura, ca in cazul meu feelingul n-a functionat.

Irina, in situatia ta nu m-as apuca de curatenie nici daca ar veni Papa in vizita. Stai draguta in pat si fa-te bine, caci GATA, la Odiseea asta s-a incuiat usa. Nu mai pleca nimeni decat catre sala de nasteri! Clar pentru toata lumea, da?

Slippers76, curaj. O sa fie bine, ai sa vezi!

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu nu intru prea des, pentru ca am foarte multa treaba la servici, dar v-am citit tot timpul.

Acum am si eu o nelamurire privind TT. Eu mi-am facut analiza la cabinet la dr. meu, dar problema este ca nu stiu de ce , dar de 3 saptamani nu este inca gata rezultatul...ma tot duc cu vorba, ma gandesc ca poate s-a pierdut pe undeva. (nu vreau sa ma gandesc la lucruri rele)
Ideea este ca ma gandeam sa refac testul in alta parte, vad ca voi l-ati facut la Genetic Lab, dar acolo vad ca sunt mai multe teste pentru perioada asta a sarcinii. CAre test trebuie facut? Triplu test sau Test Quad?

17+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata fetelor, de-abia acum ma simt in stare sa citesc si eu un pic din urma.Sabina, ma bucur sa aud ca TT a iesit OK si ca te-ai linistit. Andries, tu cum mai esti?

Eu am facut, asa cum v-a zis si Roxana, amniocenteza ieri, la SPit. Titan, cu Dr. Silviu Predoi. A fost ok ca mi-au facut-o ieri, ca nu mai aveam stare, a fost nasol ca intai au zis ca imi fac cu o anestezie locala, dar nu au reusit, spuneau ca peretele uterului e inca f tare...Asa ca am mai asteptat sa termine dr o cezariana si apoiu m-au intepat din nou, de data asta cu anestezie generala.A durat putin, cam 20 min cu totul, apoi am mai stat in rezerva aia vreo 2 ore, cu perfuzii.Sunt Ok, nu am avut pana acum contractii, mi-am luat si o saptamana de concediu medical, acum stau cumintica....Pe ILinca am dus-o aseara la mama, vine bona acolo, asa ca la mine e o liniste cu care nu sunt obisnuita....

Oricum, m-am hotarat sa nu ma agit zilele astea, nu fac nici o pregatire de Paste, daca imi aduce soacra-mea un pic de miel f bine ( eu oricum nu mananc moel, doar sotul mananca), daca nu, nu.Oua sper sa imi coloreze mama, si gata. N-o fi foc sa stau si eu o data degeaba....

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nature, ma bucur ca esti bine si te-ai mai linistit. O sa vezi ca nu e nici o problema. Odihna placuta!

Teodora, in principiu ar trebui sa fie triplu test. Dar unde ai facut tu testul si nu ai inca rezultatele? Ca incep sa ma iau de ganduri, ca l-am facut si eu la cabinetul doctorului.

Carpatina, multumesc de incurajari. Incerc sa ma "controlez". pana la urma nu e o chestie super-grava si nerezolvabila, insa socul este mare, crede-ma.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nature, tare bine faci.nici eu nu o sa ma pregatesc cine stie ce.ma bucur ca ai iesit cu bine din spital.de acum sa auzim numai de vesti bune!
irina, insanatosire grabnica.menajeaza-te draguta si ai grija de tine.bine?
tomasa, si eu am inceput sa ma lupt cu kilele,ca tare mai am pofta de mancare acum.dar cum sa facem sa le facem fata???
roxana, spor la treaba draguta.dar nu prea multa...
mami25 7, succes pe joi si la TT.sper din suflet sa vii cu vesti bune.

pup toate burticile

danielle 15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput