Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi mai rarutz, ca ne-am mutat si n-avem net la noul apartament. Si a fost o nebunie intreaga cu impacheteaza/despacheteaza, aranjeaza, etc. Am vazut si vesti mai putin bune, pentru care imi pare tare rau. Alyx si Marushka, sper din suflet sa va reveniti din durere si sa o luati cat mai repede de la capat.
Nature, sper ca rezultatele sa fie pe masura curajului tau de a face amnio asa de repede (adica sa fie rezultate bune, cum altfel?).
Roxana drum bun la Viena si sa vii linistita si fericita.
Carpatina , in spital mi-au infasat asistentele fata si apoi eu (cu o neindemanare care mi-a lasat copilul in piciorusele goale). Nu am insistat s-o imbrac in hainute aduse de acasa. Abia la plecare i-am dat hainele noastre, dar la cat am stat eu acolo (nici 2 zile), mai conta? . IAr acum, cand fac kinetoterapie cu ea, profesorul de acolo ma tot boscorodeste ca Ana are picioare strambe ca n-am infasat-o eu! Si eu imi spun ca astea-s prostii, dar ma mai trece o umbra de vinovatie din cand in cand. Chiar si asa, nici pe urmatorul n-am sa-l infasez acasa (la spital procedez dupa cum e acolo).
Despre mine si burtika? Trebuie sa ajungem si noi la o eco, zilele astea si mi-e groaza de ce pot afla (de TT, nici nu poate fi vorba, nu-l fac si gata), trebuie masurat pliul nucal, etc. Greturi, cat incape in continuare. DEja ma bate un gand ca in sarcina asta o sa le duc cu mine mult si bine. De arsuri nu mai zic (si din astea, chiar n-am avut cu Ana). Duminica, de Florii, fu singura zi de cand sunt gravida, fara . Am recuperat rapid, ieri si azi. Asta este. SI nici cu greutatea nu stau grozav, ca nu pot baga decat fainoase (astea-i priesc bebelui din burtica). Desi 1 kg in plus, e rezonabil. Sanatosi sa fim cu totii.
Multi la toate fetele si sper din suflet ca data viitoare cand intru (mai e ceva pana atunci), sa vad numai vesti bune!

Bee 12+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Fetelor,am sunat la GENETIC LAB,sa vedem daca trebuie programare,mi-au spus ca nu,deci ma duc vineri,dar avand in vedere ca va fi in perioada Pastelui,va fi gata mai tarziu,important e sa nu il piarda sau sa nu puna ei asa un rezultat aleatoriu.Vreau sa va spun ca eu am o prietena care lucreaza la Romar,si acolo,numai rezultate nu sunt alea,oricum voi incerca sa am un Paste cat mai linistit ceea ce va doresc si voua,fara ganduri negre,optimiste,pline de viata si sa ne bucuram de bb nostri.
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Mi-a placut ce-a spus Carpatina, cu usa inchisa la Odisee, pana la sala de nasteri. Perfect de acord.

Bravo, Nature! Esti tare curajoasa! Tinem pumnii! Tu odihneste-te, o sa vezi k totul va fi bine!

Va pup,
Gabriela
16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Slippers76 imi cer scuze pentru intarziere. Eu sunt din Constanta si merg la Balasa Eduard, seful maternitatii din Medgidia. Ieri am fost iar la control pentru ca ma dureau ovarele si se pare ca erau indreptatite plangerile mele. Placenta este inserata jos si uterul apasa pe ovarul drept. Saracul era deformat. Intre timp s-a mai marit si nodulul de pe uter, de la 2cm a ajuns la 2.4cm. Si ovarele sunt mai mari. Noi crestem cu totul. Medicul mi-a zis sa nu ma sperii, ca e normal si ca o sa treaca dupa ce s-o ridica placenta. Problema e ca chiar pe orificiul colului, cam aiurea. Mi-a repetat ca nu am voie sa fac efort, nu am voie sa fac sex, etc. Intrebarea mea este cand se ridica odata placenta asta? Acum ma doare burta, o simt grea ca un pietroi si de azi trebuie sa fiu soferita ca a plecat sotul si nu mai are cine sa ma duca la munca. Am uitat sa il intreb pe medic daca am voie sa conduc, dar eu sper sa nu am nici o problema, mai ales ca nu conduc mult pana la munca.
Legat de tine, iti spuneam ca verisoara mea merge la Parvu la Elias si ca el a urmarit o sarcina cu un fibrom uterin foarte mare. Am inteles ca e un medic foarte bun. Daca te intereseaza pot sa iti aflu un numar de telefon pentru programare. Eu zic sa nu te sperii, si sa stai linistita. Poate avem norocul sa nu creasca foarte mult acesti noduli. Am aflat si eu acum ca sunt multe femei cu noduli fibromatosi in sarcina si au nascut bine, la termen si fara probleme. Putem sa nastem prin cezariana si sa ne lege acesti noduli si sa scapam de ei chiar la nastere.
Roxana iti urez mult succes la Viena si te asteptam cu vesti bune. Domnul sa te aibe in paza!
Va pup si va doresc sanatate!
Carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina m spune:

"Buna ziua, doamnele mele...
Am salutat ca un cavaler...Vin si eu sa ingros randurile baieteilor. Cred ca fetitele sunt mai timide si nu vor sa-si arate pasarica..."

Am aflat aseara ca e baietel.Sunt foarte bucuroasa ca e sanatos si mare, pentru ca in luna a3a am slabit 2kg, si mi-era ca a ramas mititel bebe dar se pare ca el s-a hranit din ce rezerve mai aveam si eu...
Am o mare intrebare totusi, la eco de aseara bebe era cam cu 1 sapt. in avans, dar o anumita masuratoare e cam cu 2 sapt. in avans.Imi poate spune cineva ce inseamna: AC (Hansmann) 11.8 cm ?Multumesc (cred ca stiti ce inseamna stresul ca nu ar fi totul ok)

Alina si o puta 'mare' de 17+...(sapt, la ce va ganditi...?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Nature, ma bucur mult ca esti ok. Bravo tie, curajoasa!
Danielle, eu teoretic stiu ce e de facut, practica ma omoara . Fara dulciuri, grasimi, fara sucuri cumparate, cat mai multa apa plata, minim 2 l pe zi. De asemenea mi-am impus ca de azi incolo sa nu mai mananc nimic dupa ora 17, sa vedem si cat ma tine.
Carpatina, esti o dulce! Hai ca mai e putin si aflu daca voi canta cu tine.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Mami_25 si eu merg joi la Iosup. Le Fortis mergi? La ce ora ai programarea? Poate ne vedem pe acolo.

13+

Mergi la inceput

Din cate stiu eu AC=circumferinta abdominala.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Carmenita, sanatate multa. Sa stii ca cu placenta jos inserata am avut si eu probleme la prima sarcina. Deocamdata e asa cum ti-a spus medicul: are toate sansele sa se ridice. Diagnosticul de placenta praevia nu se pune decat dupa saptamana 28. Deci pana atunci nu ai decat sa ai grija de tine. La fel simteam si eu, burta ca un bolovan in partea de jos, parca totul era concentrat sub buric. La mine s-a ridicat, insa nu chiar cat ar fi trebuit. Se putea si mai bine. Dar a trecut si a fost ok. Iar acum slava domnului, este inserata cum trebuie.

Cat despre Parvu, nu mi-ar strica numarul ala de telefon. Inca nu sunt hotarata ce sa fac. Maine mai fac o masuratoare, mai vreau sa fac vreo doua dupa Paste (la alti medici bineinteles) si in functie de rezultate o sa hotarasc incotro o apuc. Pentru ca am inteles ca e vorba de cezariana fara dubii, iar eu am si o problema cu anesteziile. Daca poti sa-mi dai numarul pentru programari ti-as fi recunoscatoare. Trimite-mi daca poti un PM.

Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi. Ai grija de tine si incearca sa nu faci efort prea mare.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, am incercat si eu varianta cu "nu mananc dupa ora 18". Dar nu tine! Pe la opt-noua seara ma rupe o foame criminala. Mi se face greata de foame!

Sunt tare curioasa ce o sa ai! Poate aflu si eu maine daca iti dau savarina. Bine, una tot trebuie sa iti dau, ca m-ai ajutat cu programarea . Dar promit un carton intreg daca e fata!

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput