Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Tomasa,da merg la fortis,am programare la ora 9,poate ne intalnim,astept vesti,hai te pup,ca sunt la munca si am ceva de lucru.13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Fetelor.. imi cer scuze ca intru si eu putin la voi. Dar vroiam sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare... daca ati facut cumva la inceputul sarcinii Beta HCG si cat v-a iesit?
Eu am avut ultimul CM pe 3 martie deci practic sunt in 4 saptamani si 3 zile. Am facut azi Beta HCG la Giulesti si mi-a iesit: 2831,2 si scrie ca, corespunde unei sarcini de 5 saptamani.
Mie mi se pare putin cam mult... Ce parere aveti?

Va multumesc mult de tot pentru atentie si va doresc sarcini si nasteri usoare la toate!!!

O graviduta in al-!!!

Biby
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Paste fericit Irlandezo!
Biby felicitari sa vezi ca-s gemeni

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Biby FELICITARI! Sa fie intr-un ceas bun.

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

biby, poate sunt . felicitari ptr burtica.sa ai sarcina usoara si bebe(bebei) sanatosi
tomasa, si la mine e cam greu cu mancatul dupa 6 seara.cand ma apuca cate o foame pe la 8-9 nimeni nu ma poate opri
ce ma bucur e ca nu pot manca gras.

danielle 15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, eram sigura ca ti-a spus Albu deja. Cum de nu ti-a spus ce este? Eu zic ca Iosup iti spune clar la varsta asta a sarcinii.
Cat despre mine...si eu am devenit curioasa.
Bibyrox, imi pare rau, eu n-am facut analiza asta niciodata. Doar banalul test de urina, acasa. Dar felicitari pt. sarcina. Cred ca e mai bine sa fie mai mare decat mai mic. Poate or fi gemeni sau poate ai ovulat mai devreme.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Mami_25, din pacate nu ne intalnim, eu merg la pranz. Poate cu alta ocazie. Dar iti tin pumnii.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

bunaaa.
M-am adunat si eu de pe drumuri.
La mine nu sunt noutati, se pare ca totul e ok, singura mea probl;ema mai serioasa erau durerile de cap, mi-a zis ca pot sa iau paracetamol(merci stiam ) si ca sa beau o cafea pe zi, O beau si pe aia.

I-a facut si Roxanei hartia aia dupa care m-am intalnit cu ea sa i-o dau.
Intalnirea a decurs la inceput in felul urmator: vai ce slaba esti! nu, ba tu esti slaba!! si tot asa

Deci Tomasa, eu am 64 de kg, ok? cand te aud cu probleme la 55....sa stii ca daca nu mai mananci seara deloc e f nasol, pt ca iti scade glicemia. Cel mai bine e cu mese mai mici, dar mai dese.
Ideea e cat mai putine dulciuri,Eu m-am ingrasat si de la mancat, dar si pt ca asa reactioneaza organsimul meu. Si la Sofia a fost la fel, cel mai mult am luat in prima parte a sarcinii.
Sincer, azi am vazut o graviduta in luna a noua, care era aproape scheletica.Nu mi-a placut deloc cum arata.O burta maaaare, si in rest Olive din Popeye Marinarul.
Cele 12 kile luate in sarcina sunt necesare, si eu ziceam ca ce bine ar fi sa ma ingras doar 7, 8....dar mi-au trecut ideile astea, gata.
fetele, mii de scuze, dar ma duc sa dorm macar20 de minute, nu mai pot, sunt dela 5 jumate in picooare...

AAa, gabriela, n-am lucrat la referat, ca am fost pe drumuri, dar sa stii ca mi-a zis sotul: uite, daca te trezesti dimineata in fiecare zi...se scrie singur!

AAah, era sa uit.Ca zicea Tomasa de Gandacelu, m-am intalnit azi cu ea ladr, era f bine.Ea a vut varicela in luna a 6-a spre a 7-a, deci in cea mai putin periculoasa perioada.Nu stiu cum e cu varicela in primul trimestru. Andries, cate saptamani ai?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tomasa, Albu nu prea spune inainte de 20 saptamani, nici daca vede. Trebuie sa ai pile mari Crezi ca daca aflam nu-ti spuneam? Erai prima! Oricum, la ce fata lunga avea cand a vazut fibromul (sau ce saracia lui o fi vazut, nu l-am mai intrebat.

Daca aflu maine, esti prima care afla. Promit!

Ana 17+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Sabina, mey, poate tu esti mai inaltuta decat mine, eu am 1.67, cam asa. De fapt, depinde mult cum arati la kg respective, doua persoane pot arata complet diferit la acelasi nr. de kg, depinde mult de conformatie, de modul cum sunt repartizate, de proportii, etc. Restul e doar matematica. Stii cum este si in anunturile alea matrimoniale, blonda, ochi albastri, inalta, 50 kg si ea arata de fapt in realitate de te sperii , desi indeplineste toate acele minunate caracteristici .

13+

Mergi la inceput