Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 16
tomasa spune:
Ana, asa sa faci!
Si sa auzim numai de bine. Indiferent ca e baiat sau fata sa te bucuri mult, din tot sufletul. De fapt stiu ca asa vei face.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13+
mami25_7 spune:
Nu-i nimic Tomasa poate alta data,orcum intram aici si postam.Sper sa il prind in toane bune pe Iusup si sa imi raspunda la toate intrebarile.Iar bb sper sa ne dezvaluiea si noua sexul,ca sa stim cum sa decoram camera.![]()
toate fetele.
Gabriela77 spune:
Sabina, vezi? Si eu sint tot de parerea sotului…. Se scrie referatul singur. Nasol cu durerile tale de cap. Eu vreo 2, 3 migrene din alea horror am avut si am crezut ca mor. Sper sa iti treaca cat mai repede.
Tomasa, nu iti mai face griji cu kilogramele….Bine k s-a renuntat la lista aia, k pina la urma cred ca innebuneam toate.
Bye
Gabriela,
16 +
mandarinutza spune:

Bibyrox felicitari pentru sarcina
.
Nature, ma bucur ca esti bine, sa te odihnesti 
Mandarinutza
17+
danielle02 spune:
unde ati disparut toate fetelor? ziceati ca nu pregatiti si nu faceti nimic de Paste...
danielle
15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
myral spune:
Am aparut si eu!Noi nu prea facem pregatiri de Paste o zi mergem la nasi apoi la parinti, de curatenie se ocupa sotul asa ca am scapat.Irina tu lasa curatenia si stai numai in pat cu colul intredeschis nu e de joaca!Nature ma bucur ca te simti bine acum asteptam rezultatele bune.Roxana sa ne tii la curent cu procedurile de la Viena si sa te intorci linistita si fericita!Myral
17+
myral spune:
Fetelor nu va mai stresati cu kg si mai ales nu incercati sa stati nemancate seara ca nu e bine. Mancati putin si des si mai ales sanatos iar daca e vorba si de pofte nu va abtineti incercati cate putin din fiecare (chiar si putine dulciuri).Fetele care ati inceput sa simtiti bebeii cum este? Ca eu ma simt in al noualea cer si numai despre asta vorbesc mi-am innebunit familia!Myral
17+
Andries spune:
nature bravo pentru curaj!! vei vedea ca totul este ok!!
Rox mi-ai dat o idee, ca tot ma streseaza sotul sa fac TT, ii spun ca il fac numai daca in caz de amnio ma duce la Viena, sa ma aleg si eu cu ceva din toata afacerea asta.
Sabina esti super tare sa te dai jos din pat la 5 dimineata. Eu am 10 saptamani si pana la 20 de sapt treb sa ma pazesc de varicela. Acum, ce sa spun, m-am panicat atat de rau cand l-am vazut pe Victor cu bbube ca mi-am facut bagajul si m-am mutat la mama, daca nu ii mai ies si altele in 3 zile inseamna ca nu e varicela, dar ceva trebuie sa fie pentru ca de sambata are febra 38 -39 si nu ii scade deloc. O doza de paracetamol are efect numai 4 sau maxim 5 ore.
Sotul meu, dragutul de el a intrat si el in panica, cum las eu copilul singur cu el?? Nu-mi e mila ca e mic si plange dupa ma-sa? La care eu ma enervez si-i spun ca da, imi e mila, dar si ala din burta e tot al meu si de ala imi e mila, imi e mila de amandoi, dar ce sa fac? Off ... nu stiu cum o fi sa te imparti intre doi...
tomasa ca sa te consolez definitiv afla ca subsemnata se ingrasa vazand cu ochii si ca noaptea pe la 2 ma loveste o foame cumplita (desi seara mananc) si nu mai pot dormi decat daca bag 2 sau 3 sandvisuri. Cu salata nu merge, trebuie cascaval, unt, sunca, paine multa si un ceai ![]()
de maine ma duc la birou, m-am saturat de concediu medical, as vrea sa fiu sanatoasa tun!! si de paste o sa faca femeia curat si eu ma voi duce in vizita (asta daca se face copilul bine).
Andries
Roxana_G spune:
Acuma am intrat pe usa, sunt franta dupa 5 ore impachetat, ordine si curatenie. Si chipurile acum ar trebui sa incep sa mai si pun pe la locurile lor. Dar nu mai pot, am nevoie de o pauza. Alexandra a fost fericita, si-a redescoperit jucariile vechi, am lasat-o in pace si cu somnul si cu masa. Insa trebuie neaparat sa vad acum daca are febra si sa hranesc biata fata.
Tomasa, deci mananc eu ambele savarine. Cat despre burta, e mare si sus, insa asa a fost si prima data. Daca vrei detalii despre burta iti zice Sabina ca si ea a observat burta mea. ![]()
Ana, bine ca te-ai mai linistit. Sa ne zici maine de eco.
Mami25, o sa fie ok la Viena, asa simt eu. Cat despre kg, eu zic sa te bucuri de sarcina si sa le lasi incolo. Mai ales ca e prima, ca la a doua o lasi mai moale cu rasfatul.
Teodora, or fi ratacit rezultatul, stai linistita.
Nature,
.
Biby, feicitari!
Sabina, m-ai parat asadar! Dar zau, atata te-ai agitat cu kilele alea si cu lista ca ma gandeam ca pana la urma poate ai tu un motiv de grija. Cand am vazut ce slaba esti m-am lamurit. Dar tre sa recunosti ca desi nu sunt nici eu chiar grasana, am o burtoaie semnificativa.
sarumana pentru ajutorul cu hartie, diseara merge mama la doctorita de familie si sunt cu concediul rezolvat, mai ales ca am un garaj plin de valize si pungi de aranjat.
Iar Tomasa, lasa vraja cu kilele tale ca 55 la 1.67 esti manechin de podium.
Myral, las ca pana la Viena ma asteapta un Paste si sper eu cadouri. ![]()
Andries, poate nu e varicela. Un dr trebuia sa isi dea seama ce e dupa cum arata bubitele. Oricum daca nu ai facut nici pojar si nici altceva, tot nu e bine pana nu te lamuresti ce e. Cat are piticul tau? Cat despre TT si sot, daca tu crezi ca merge sa il sperii cu Viena...succes.
Poate vrea omul un minicconediu pe acolo si abia asteapta pretext.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)