Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
myral spune:
Roxana un Paste superb si multe cadouri! Imi place ca esti asa optimista dar mai usor cu treaba!Andries normal ca trebuie sa te gandesti si la bebe din burtica ar fi bine daca ar mai putea sta cineva cu sotul si copilul(o bunica de ex.)zic si eu sa nu planga. Ce varsta are?Myral
17+
Roxana_G spune:
Myral, multumesc de urari, la fel si tie! Dar din treaba nu ma pot opri, v-am mai zis eu ca asta e sindromul gravidutelor. Acum am facut putina ordine prin casa si voiam sa sortez cat de cat bagajelele aduse.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
nature spune:
Fetelor, eu am maine o programare la dr Badiu, la CMU Unirea, si nu ma duc, deocamdata nu are ce sa imi mai spuna, pana nu apar rezultatele la amnio. O vrea careva?
PS: eu am racit, imi curge nasul ( asta cand nu e incapatanat si e super infundat, ma doare capul si parca sa zic ca am inceput sa tusesc putin, asta asa, ca sa nu ma plictisesc prea mult stand acasa....Pana acum nu am baut decat ceaiuri cu multa lamaie, nu prea stiu ce as putea sa iau...(
myral spune:
Nature multa sanatate si vit c ar fi buna si am mai auzit la fete de homeopate ca ar fi bune eu nu am incercat.Fetele sa ma plang si eu putin am mai scris cam am contractii asa mi se intareste burtica de cateva ori pe zi si no spa nu prea are efect , am facut si prostia sa ma plang la ginecolog de asta si ea mi-a dat diazepam pastile.Acum pe prospect nu scrie nimic de speriat in sarcina parca mai nasol scrie la no spa dar medicul de familie si farmacista m-au cam speriat ca nu se da diazepam in sarcina asa ca nu stiu ce sa fac. Voi ce spuneti nu sunt cam devreme contractiile astea chiar si nedureroase mi-e tare frica sa nu se deschida colul si as prefera sa previn din timp. Si chiar o prietena mi-a spus ca ea a facut la greu diazepam in sarcina injectii in spital.Myral
17+
Liana30 spune:
ca sa stati linistite uite va zic si io![]()
am 80 kg
adica aveam in z in care am aflat ca sunt gravidoasa
pana acu am luat 3kg,,si tot inainteeee,,
asa ca stati mama linistite ca nu sunteti grase,,io sunt cea mai grasa
si ma mai fac![]()
va puppp pe toateeee,,
bybyfelicitariii,,io in z24 de la CM am avut val 313,10 calc si tu,,![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
13

Nasica
tomasa spune:
Roxana,
manechin pe podium...of, auzi la ea! In fine, am trait sa o aud si pe asta. Dar lasa, ne cunoastem noi. Iar la savarina mea nici prin cap sa nu-ti treaca sa atentezi
.
Nature, nu stiu ce ai putea sa iei pt. raceala. Si eu am foast foarte racita pe la 6 saptamani dar m-am tratat cu citrice la greu. Poate un paracetmol, multa miere cu lamaie. Sper sa-ti treaca repede. Bine ca macar stai acasa.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13+
tomasa spune:
Myral, eu stiu ca daca ai contractii nedureroase e ok, nu e periculos si nu se ia nimic impotriva lor. Asa zice ginecologul meu cel putin, ca astea sunt contractiile Braxton Hicks, care pregatesc uterul pt. nastere si e chiar bine sa le ai. Pe de alta parte daca al tau ti-a recomandat diazepam, eu zic sa-l iei cu incredere indiferent de cele spuse de farmacista sau de medicul de familie. E clar ca ginecologul e cel mai indreptatit sa recomande un medicament sau altul in sarcina si stie cel mai bine daca acesta este "safe".
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
13+
Liana30 spune:
byby facui io calc e bineeee![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
13

Nasica
Roxana_G spune:
Tomasa, atunci fie, savarina sa fie. 2 pentru tine, una pentru mine.
Myral, cred ca depinde de contractii, nu toate actioneaza asupra colului. Diazepam este relaxant muscular, se da si la perfuzia pentru amniocenteza, adica inainte si dupa. Si mai citisem pe forum la unul din subiecte despre el.
Nature, multa sanatate. Mare belea cu raceala asta. Numai naturiste d-astea merg. Imi zisesei parca de amigdale, poti sa iei Homeogene.
Rox
18+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
myral spune:
Tomasa si eu m-am gandit la contractiile Braxton Hicks si le-am avut la prima sarcina cam din luna a sasea atunci am stat linistita si in ultimele saptamani la pat dar tot am nascut la 37 de saptamani(fetita a fost f bine desi doar 2,7kg) daaaaar acum ma gandesc cu groaza ca daca m-au apucat contractiile de pe la 4 luni cum o sa mai ajung eu la 37 saptamani?Myral
17+