Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 18
danielle02 spune:
mai fetelor,ma scuzati ca va intrerup,dar nu vreti sa imi dati si mie niste retete de prajituri "usoare de facut" ?am tot cautat pe net,dar nici una usor de facut. va rogggg 
danielle
15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
myral spune:
Roxana acum stau si ma rog sa nu devina dureroase ca alea cica actioneaza asupra colului.Acum alta oare e posibil sa devina dureroase in timp?
Myral
17+
myral spune:
Danielle mie niciodata nu mi-au iesit prajiturile prefer sa cumpar. Acum de Pasti astept si de la mama si de la soacra asa ca nu ma mai chinui cu nimic. Oricum noi de sarbatori in general mergem in fiecare zi la altcineva si la noi acasa ramane mancarea in frigider.Myral
17+
danielle02 spune:
myral,esti o norocoasa.tare mi-as dori sa merg si eu la mama si sa nu fac nimic.dar daca nu fac,mi se pare ca nu sunt sarbatori,si eu as cumpara,dar vreu sa fac eu,ca acasa.
danielle
15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Liana30 spune:
daniela uite una usoara si racoroasa..iti trebe piscoturi,o cutie de iaurt una de samantana si frisca..si fructe de care vrei si care iti plac,,
pui iaurtul intr'un vas cu samntana si le amesteci pui 2 ling de zahar si amesteci..apoi adaugi frisca dar cand o adaugi mesteci de sus in jos intelegi??nu ca la maioneza ci de sus in jos decat cu lingura nu e voie cu mixeru ca pleosteste crema![]()
piscoturile le imoi putin in sirop de la fructe sau cafea daca o aceepti le asezi in ce forma vrei tu si pui crema peste apoi fructele apoi iar un rand de piscoturi si tot asa pana te saturi sau pana se termina piscoturile...se da putin la frigider si apoi o manaci in 5 minute ca nu rezista mai mult asa e de buna
sa ai poftaaa sper ca ai inteles ceva din ce spusai..
io am o durere de cap nasoalaaaaa rauuu..da daca ai intrebari sunmt in zona![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
13

Nasica
myral spune:
Danielle si eu simt la fel mai ales ca fetita mea abia asteapta sa-si faca de cap prin bucatarie dar cand vad rezultatul (adica prajiturile) de fiecare data zic ca nu o sa mai fac altadata. Si acum as vrea si sa stau mai linistita o perioada ca am devenit cam stresata cu contractiile astea.Myral
17+
laurici_27 spune:
Va pup gravidutelor.....venim si noi cu o veste ..
.vom avea un baietel!!!! Tocmai veniram si noi de la Iosup cu poze, filmulet si o mare bucurie......suntem sanatosi, in grafic si dr. a zis ca e tare vioi
..
Asa ca ar fi cazul sa inceapa sa vina si valul de fete....ca altfel nu stiu ce ne facem....![]()
13+ 
laurici_27 spune:
Nature sa stii ce si pe mine m-a luase raceala destul de rau si am luat oscillococcinum si chiar m-a pus pe picioare de pe o zi pe alta.....daca vezi ca-ti creste febra, poti lua un paracetamol.
Sanatate multa!
13+
myral spune:
Laurici felicitari pt baietel, iar valul de fete sa mai astepte putin pana aflu si eu sigur
ca noua ne-a spus doar ca s-ar putea sa fie baietel. Dar am incredere in Mama Omida (Tomasa
) care mi-a prezis baietel.Myral
17+

si foarte usor de facut.Myral