Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Raluca, Doamne fereste de zona zoster... Sper sa te ocoleasca

Roxana, cum de unde iei ora 12? De cand n-ai mai fost intr-o cofetarie? Da' nu trebuie sa-mi trimiti, mancam cand vin eu in tara. Din pacate asta s-ar putea sa fie dupa ce nasc... da' numai bine, te refaci si tu dupa "concediu" Pleci marti si faci testele miercuri? Nu de alta, da' sa stim cand tinem pumnii stransi!

Nature, ma bucur ca ai facut amnio azi si ca n-ai mai amanat. Acum rabdare, stiu ce inseamna sa astepti un rezultat cu valoare de diagnostic... desi zic ca la mine a fost mai usor, eu neavand spaimele induse de un anterior test statistic.

Sabina, ma bucur ca testul tau n-a fost de natura sa te ingrijoreze, spor la treba si succes la vizita de diseara!

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Andries, tin pumnii sa nu ai probleme. Oricum nu ai varicela conformata la puiul tau, poate te agiti degeaba.
Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

eh... ar fi frumos sa ma agit degeaba...doamne... si acum imi amintesc de sarcina cu Victor in care imi casunase ca m-am infectat cu listeria si pana nu am facut doua randuri de analize nu m-am linistit...

oricum, am decis sa izolez problema si pana nu imi ies analizele ma mut de acasa si ii spun copilului ca plec in delegatie... adica dupa socoteala mea de miercuri Victor ar putea fi contagios...pana vinerea viitoare (worst case scenario) taman atunci am si analizele gata ... ma-mpusca sotul dar nu am ce sa-i fac si el vrea bb2 asa ca se va sacrifica.

Andries

Mergi la inceput

Eu n-am mai fost in apropierea unui nou nascut (zic de unul pana intr-o luna) de foarte multa vreme. Se mai infasa in scutece (asa cum era pe vremuri)? Sau se trece la costumase direct?

12+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Carpatina, mey, cum sa se mai infese in scutece??? Pampers si costumas. Mai ales la fetite de cand s-a renuntat la infasat a scazut cu mult incidenta displaziilor de sold.
Andreies, tin pumnii stransi sa nu va imbolnaviti, nici tu, nici Victor.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roxana, cred ca ai luat decizia cea mai buna pentru voi, si sunt sigura ca vei reveni de acolo linistita si cu o burtica sanatoasa, ai sa scapi si tu de stres si ai sa te poti bucura si pregati in liniste pt venirea copilului.

Andries, spaima cu varicela am avut-o si eu, au facut Ana si tati un Varilix, tati mai are de facut rapel. Nici eu nu am avut varicela, singura boala a copilariei care mi-o scapat.

Carpatina, m-ai facut sa rad cu drag, body si scutece de unica folosinta rulz maintenant

Ripley 11+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Roxana si Nature mult succes! O sa fie bine!

Tocmai ne-a vizitat la birou o colega, fericita mamica a unui baietel superb si mancacios de 5 saptamani (si mami era in blugii dinainte de sarcina...!!!).
Mi-a spus ca ea (32) a trebuit sa faca amnio, pentru ca ii iesise riscul de <1:200. Si totul a mers minunat, a stat apoi linistita toata sarcina si uite ce fecior frumos si sanatos are!

... practic la noi toate 3 colegele (32-34 ani) au facut amnio si toate au niste copii super-reusiti!

CURAJ si voua si o sa vedeti ce bine va fi!
Abia astept vestile de la Nature!

Pusilici la toate

Piciulika 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Altceva:
eu de atata bine fac prostii. Am fost sambata la bowling cu prietenii si dupa o tura de dat cu bila fara talent, m-a durut burtica si m-am potolit. Am delegat sotul si amica sa ma reprezinte, alternativ. Am uitat ca desi abia se vede, burtica isi cere drepturile!

Eu am aproape 1,80 m (de aia imi spune sotul Piciulica! ) - si eu lui (1,95 m) Pici sau Pitic - asa ca burtica inca e 'discreta', dar creste, si imi caut si eu pantaloni mai comozi. Nu m-am ingrasat deloc (inca!) dar incepe sa se vada pentru cei ce ma stiau cu burta plata de tot.

Sefului i-am spus si a reactionat super-bine, desi ca proiecte la job pica super-prost!
Saptamana asta cred ca incep sa spun si colegilor (probabil la mijlocul saptamanii) si ma astept apoi la puhoi de intebari (suntem asa putine femei in bransa!)
Tineti-mi pumnii - dar ce e mai greu a trecut!

Pusilici

Piciulika 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor nici nu va imaginati ce bine ma simt la gandul ca merg la Viena. O sa fie ea o amnio, dar si o mica aventura asa sa imi tina gandurile in alta parte.

Nature este ok, a ajuns acasa si face un nani dupa ametitoarele anestezii si perfuzii. Dar era ok, sper sa intre ea mai pe seara sa va scrie.

Ripley, abia astept si eu sa ma bucur de BB cum trebuie si sa simt asa din tot sufletul ca ma pot apuca de pregatiri.

Piciulika, pai vezi tu ca pentru colege s-a recomandat cumintenie si eu nu cred ca am zis nicaieri ca sunt cuminte. Si nici ca voi fi. Deci asa...ma pui la cumintenie si tu umbli pe la bowling. Buuun asa.

Andries, si a mea a facut febra 39 la un moment dat si ma panicasem ca era in perioada de epidemie de varicela. Dar a mea a fost vaccinata, si dr pediatru a zis ca nu poate face varicela. Si pana la urma avea bronsita biata de ea.

Carpatina, deci marti dimineata plec, la 14.30 am programare la clinka si pana la 18 cica sunt gata. Deci incepand cu 14.30 ora lor (cred ca si a ta) poti sa imi tii pumnii. Si cand sunt gata ii dau sms Sabinei sa va scrie, ca sa nu ramai cu ei inclestati. Multumesc din suflet de suport, oricum sunt linistita si simt ca am luat decizia ok. Cat despre scutece, apoi nu se mai folosesc demult. Cand am nascut eu pe Alex in 2004 a fost un scandal in maternitate insa, si nu ne-au lasat cu pantalonasi si haine de la noi - cica din motive de sterilitate (fleosc!). Si 2 zile cat am stat mi-au dat ei camasuta si un scutec sa o infas, insa eu nu am inteles cum, si era saraca singurul copil dezbracat cu picioarele goale pe afara (si era miez de iarna si daduse un viscol de era frig si in salon).

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Ma, eu ma uit la pozele bb-ilor de la mamici de martie-aprilie si am vazut si copii in scutece... in spital cu siguranta, insa unele poze pareau si de acasa....

Eu de vineri am in cap numai cantecul ala cu "Are mama o fetita, Cat un ghemotoc..." Si mai e assaaaa de mult pana la ziua Z!

13+ cu Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mada28

Sabina tu cand ai facut TT? in cate zile ti-a venit rezultatul?L-ai facut la Genetic Lab?

Ssssttttt! Sabina lucreaza la referat! .
A zis undeva mai inainte ca l-a facut la CMU.

Ayumi, tu ce mai faci? Esti bine?

13+ cu Ioana

Mergi la inceput