Mamici de septembrie - octombrie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Andries draga si eu am una bucata de copil cu varicela in casa. Norocul meu este, insa, ca am avut in copilarie dar dr. mi-a spus ca s putea face zona zoster asa ca....Doamne ajuta!

Raluca (DPN 20.10.2007) si mama Ilincai de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

roxana, ma bucur ca te-ai hotarat sa faci amnio.poate asa e cel mai bine si o sa stai si tu mai linistita.
nature, slava Domnului ca esti bine.sa ne aduci vesti bune!
sabina, spor la referat.

danielle 15+
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Alyx,Taniusha imi pare rau pentru voi ca ne parasiti!
Va doresc sa reusiti sa treceti peste durere si sa va intoarceti repede la Odisee!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Cristina10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sabina, ai scapat de o grija! Bravo! Eu inca imi astept rezultatele la TT.

Andries, Miruna mi-a facut Varicela fix acum un an. Nici eu n-am avut cand eram mica si n-am luat de la ea. Si e confirmat ca n-am avut!

Roxana, multumesc pentru programarea oferita. Cred ca am rezolvat. Ti-am scris PM. Cat despre masuratori... No coment! Albu n-a vazut un guguloi de 4 pe 3 cm!

Ana 16+ si Mirunica (16.05.2003)
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Raluca, adevarul e ca imunitatea din copilarie este cea mai buna, eu insa am devenit un pic paranoica...credeam ca o doza de Varilix ma acopera 100%, dar uite ca nu e asa...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna, fete dragi!

Taniusha, Alina, imi pare tare rau! Sa gasiti puterea de a merge mai departe. Si sa se intample minunea cat de curand!

Roxana, eu cred ca ai luat decizia corecta. E bine ca ti-ai urmat instinctul. Chiar daca e varianta cea mai costisitoare, macar e cea care te va linisti. Am incredere ca vor veni ape limpezi pt tine!

Tinem pumnii si lui Nature sa vina cu vesti bune!

Bun venit, Xtazia! Sarcina usoara!

In rest, sa vina doar vesti bune! Eu astept sa miste bebelusul asta....

Gabriela, 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Sabina tu cand ai facut TT? in cate zile ti-a venit rezultatul?L-ai facut la Genetic Lab?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate doamnele!
Roxana ma bucur ca ai te-ai hotarat ptr amnio si o vei face la Viena.Iti urez bafta si iti tin pumni stransi...imi pare rau ca vei petrece Pastele ingandurata.
Ale multa sanatate
Sabina ma bucur ca ai scapat de griji...la munca nu la stat
Xtazia bin venit si sarcina usoara!

Am avut rezultatele de la primele analizele si eco am facut-o si deocamdata e bine.Am fost la homeopata si mi-a dat niste pastile ptr varsaturi, greturi(matinale si zi),ameteli etc...sper sa-si faca efectul.
toate gravidutele si numai bine

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Raluca, nu pot da tur ca nu voi fi prea apta de tururi sau distante mari. Dar cateva magazine acolo in centru tot vad eu.

Andries, tin pumnii sa nu ai probleme. Oricum nu ai varicela conformata la puiul tau, poate te agiti degeaba.

Gabriela, cam costisitor ce e drept, este 1400 euro numai operatiunea cu spitalizare, fara drum si cazare. Dar asta este, si comfortul psihic costa si deh, sa ma simt si eu rasfatata daca tot trec prin asa ceva.

Ali, stai linistita ca nu sunt ingandurata, ma simt chiar bine si impacata.

Ana, eu la Sanador am ajuns la Herghe cu oarece insistente si pile, dar uite ca pentru 22 de saptamani nu am reusit sa ma programeze nici cu pile.

Sabina, o sa il rog pe Badiu sa iti dea tie o hartie pentru mine. Te rog mult sa o iei si vad eu cum ne intalnim sa o recuperez. Daca nu, il rog sa o lase la receptie maine in Arcul de Triumf. Dar sper sa vina azi, prietena mea tot nu a nascut, a vazut-o acum si a bagat-o pe ulei de ricin sa se grabeasca. Dar daca naste prea tarziu,nu stiu ce va face cu programarile la CMU.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sa nu uit! Am o programare la Dr Pop la eco la Diagnosis pentru miercuri 4 aprilie ora 19. Fusese facuta in regim de urgenta cu lista de asteptare. Daca aveti nevoie de ea va rog sa imi ziceti ca o cedez, eu oricum voi reface toate analizele si eco si la Viena. Astept azi un raspuns de la voi inainte sa postez pe forum.

Rox 18+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput