Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by maddy26

Sabana - fara supararea ... dar sunteti scumpi ..am oferte mai bune ...
In legatura cu hotelurile...Ma tenteaza Astoria beach .
4* AI .
Preturile sunt bune ..si tin minte de anul trecut ca imi placea ca avea in fiecare balcon cate un balansoar...
A stat cineva la hotelul asta ..Ma cam intereseaza cum e mancarea la ei ..
Thanks

Maddy26,am incercat sa-ti trimit PM,dar nu ai optiunea asta activata.
Poti sa-mi trimiti si mie un PM sau un mail cu ofertele pe care le ai tu?Ai altceva inafara de ce se gaseste pe www.vacanteinbulgaria,www.balkanair.ro,www.alltour.ro?

Am gasit mesajul de anul trecut referitor la hotel Arabella.A fost postat de PD aici pe forum si suna asa :
"Noi ne-am intors aseara de la Nisipurile de Aur. Am stat la hotel Riu Arabella, 4*, all inclusive. A fost bine si nu prea. Ce nu mi-a placut: masa de seara era in 2 serii de la ora 18 si de la ora 20. De cand am ajuns la receptie ni s-a spus ca pentru seria de la ora 20 nu mai sunt locuri si ca pentru cealalta serie nu mai sunt locuri la terasa, doar in restaurant si ca nu te poti aseza la orice masa si la una pe care ti-o dau iei si acolo stai tot sejurul. Nu ne-a convenit deloc pentru ca ora 18 era prea devreme pentru noi si dupa cateva insistente am obtinut loc la ora 20, dar doar in restaurant. Minibarul teoretic se umple la 2 zile. Dupa cele 2 zile a trebuit sa mergem la receptie sa intrebam ce se intampla si ne-au spus ca s-a terminat programul celui care se ocupa de minibar si ca trebuie sa asteptam sa-l cheme de acasa. Si mai sunt si altele, asa ca pe noi ne-au cam pierdut de clienti pentru alta data.
Vad ca se vorbeste de schimbatul prosoapelor, noua din 4 zile cat am stat ne-au schimbat prosoapele intr-o singura zi, in rest degeaba le-am lasat pe jos ca tot acolo le-am gasit. In camera era un cos de gunoi si mai era unul in baie, pe cel din baie l-au golit doar intr-una din zile, in rest cum il lasam asa il gaseam. Nu mai zic ca au venit in a doua zi sa faca curatenie la ora 14,30 cand eu culcasem copilul, dar macar au revenit pe la 18.
La masa n-am vazut nici urma de gratare, doar mancaruri gatite si fripturi cu sos si am fost la 4* AI. Mancare speciala pentru copii nu aveau. Fructele erau mere, pere, banane, cirese, caise, piersici, portocale, nectarine, struguri.
Erau 2 piscine afara, una din ele si cu sectiune pentru copii si cu jacuzzi si 1 piscina interioara, unde mirosea uneori a clor de ziceai ca faci baie in Domestos.
N-am fost singura nemultumita in hotelul ala, chiar in ziua cand plecam a venit o familie cu un bebe, tot din Romania, care platisera camera cu vedere la mare si dupa ce au urcat in camera au constatat ca aveau cu vedere in spatele hotelului.
La piscine sezlongurile erau gratuite si puteai cere si prosop, iar pe plaja erau cu plata, 6 leva sezlongul, inca vreo 3 sau 4 leva saltea la sezlong si 7 leva umbrela. Pe plaja se putea sta fara plata doar pe o bucata de vreo 2 metri latime intre apa si sezlonguri sau dupa randurile de sezlonguri, adica destul de departe de apa."

Am recitit mesajul ei tocmai cand cica ma hotarasem la hotel Arabella.Toate ca toate dar chestia asta cu masa obligatorie in 2 serii...e de neacceptat pt mine.Nici nu vreau sa aud de masa de seara la ora 18.Noi atunci sigur vom fi la plaja.Nici macar ora 20 nu imi convine.Cum e posibil ca un hotel all inclusive cu asemenea pretentii sa iti impuna ora la care sa iei masa?

Ce a scris PD sigur e adevarat pt ca am gasit chestia asta pe www.grifidhotels.com
Evident ca pe nici unul din site-urile agentiilor de la noi nu scrie nimic de seriile astea de la masa de seara.

Mai e vreun hotel cu asemenea apucaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

mamica oana camerele cu vedere la mare sunt mai scumpe, intr-adevar.
sezlongurile pe plaja se platesc, chiar daca ai all inclusive. avantajul acestui hotel este ca, fiind pe plaja, si cu piscina fara gard, ai sezlongurile gratuite de la piscina direct pe plaja, dar nici cu astea nu ai voie sa depasesti o anumita limita, adica sa le pui pe malul marii. trebuie sa stea langa piscina.
pentru parcare se plateste o mica taxa la hotel, desi parcarea propriu zisa e destul de mica si multe dintre masini stau parcate la liziera padurii.aceasta taxa te scuteste insa de a fi ridicate de politie...cel putin asa zic ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy26 spune:

jasmine , incearca si Babel tour sau Jeka turism .
Au preturi bune si imi par destul de seriosi ...
Eu m-am cam hotarat pe Helios spa 5* AI si m-ar costa cu tot cu discount 800 EUR /2 pers /7 nopti cu plecare pe 1 August .
Asa ca daca aveti lucruri interesante de impartasit despre Helios ..va rog mult sa o faceti pana nu e prea tarziu ...
Multumesc mult de tot si va pup pe toate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Ce a scris PD sigur e adevarat pt ca am gasit chestia asta pe www.grifidhotels.com
Evident ca pe nici unul din site-urile agentiilor de la noi nu scrie nimic de seriile astea de la masa de seara.

Mai e vreun hotel cu asemenea apucaturi?

Hmm, acum imi amintesc si eu ca citisem acest mesaj la vremea aia. Asta e, noi deja am rezervat la Arrabela. Oricum anul trecut era RIU nu Grifid asa ca probabil au preluat si astia apucaturile cu masa in etape. Ca e in transe sa zic ca nu m-ar deranja fantastic (in ideea ca as reusi sa rezerv totusi pt ora 20) dar daca nu sunt si gratare e cam aiurea ca nu prea sunt fan mancare gatita si nici pitica nu se omoara. Oricum, eu sper ca o sa fie ok!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

si eu mi am propus sa ma duc in Bulgaria anul asta la mare.
am inteles si de la prieteni ca e super fain la ei si ieftin.
ei au dat anul trecut 300 euro pt un sejur de 7 zile cu all inclusive de persoana. iar eu am stat 3 zile la mare la noi in Mamaia si am dat 7 mil cu tot ceea ce am cheltuit acolo inclusiv benzina!
si am zis ca anul asta nu mai fac aceeasi greseala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

[/quote]

Hmm, acum imi amintesc si eu ca citisem acest mesaj la vremea aia. Asta e, noi deja am rezervat la Arrabela. Oricum anul trecut era RIU nu Grifid asa ca probabil au preluat si astia apucaturile cu masa in etape. Ca e in transe sa zic ca nu m-ar deranja fantastic (in ideea ca as reusi sa rezerv totusi pt ora 20) dar daca nu sunt si gratare e cam aiurea ca nu prea sunt fan mancare gatita si nici pitica nu se omoara. Oricum, eu sper ca o sa fie ok!

Poze
[/quote]

In ce perioada ati rezervat la Arabela? Cu vedere la mare sau la park si daca nu sunt prea indiscreta cat a costat?
Mersi mult

Mergi la inceput

Revin.
Sunt interesata pentru ca si noi vrem tot la hotelul acesta.

Mergi la inceput

Nu esti deloc indiscreta ca doar de aia ne intlnim aici. Am rezervat 2-9 iulie, 2 adulti + copil, cu vedere la parc (sau ce o fi in spate) desi as fi vrut si eu cu vedere la mare dar era inca 100 euro in plus si deja ma strangea buzunarul. Ne costa 770 euro.

Poze

Mergi la inceput

Interesant si noi tot in perioada 02-09 iulie dar cu vedere la mare. Si tot asa 2 adulti si un copil. Pe noi ne-a costat 810 euro (cam asa ceva ca inca nu mi-a facut proforma) cu tot cu tariful de statiune. Deci poate ne vedem

Mergi la inceput

Sabana da, era o reducere, dar deja am rezervat si nu sunt genul sa incurc oamenii. Iti multumesc oricum.
Madairina ne putem vedea, sigur. Vad ca ai obtinut un pret mai bun decat mine, pe oferta la care am apelat eu era 875 camera cu vedere la mare si de aceea am cedat si am ales cu vedere la parc. Prin ce agentie pleci tu?

Poze

Mergi la inceput