Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 8
teodraghici spune:
Pe malul marii mai sunt Kaliakra si albena club...oare ce sa facem...nu ma pot hotari.
lavi02 spune:
E departe de centrul statiunii. Din acest pdv mai bine alege o Laguna.
(Nu am stat la Gergana dar am fost in plimbare) Locuri de joaca sunt prin toata statiunea.
teodraghici spune:
Laguna garden si Laguna mare dupa cate vad eu pe harta nu sunt chiar la malul mari...deci ar trebui s-o caram pe Fulvia in brate...cam greu. Laguna beach nu are locuri in aceasta perioada.
lavi02 spune:
teodraghici,
Albena club e langa Ghergana. Uite o harta aici: http://www.albena.purebulgaria.com/_en/index.htm
De la Lagune pana la mare nu e f departe, practic lungimea hotelului Laguna Beach.
Vedeti ca Arabella sunt 2: unul in Albena (cam criticat pe forumuri din ce am vazut eu), unul in Nisipuri.
madairina spune:
Buna all,
Vreau sa stiu si eu impresii de la cineva care a fost la hotel Arabella din Nisipurile de Aur.
giliola spune:
quote:
Originally posted by teodraghici
Laguna garden si Laguna mare dupa cate vad eu pe harta nu sunt chiar la malul mari...deci ar trebui s-o caram pe Fulvia in brate...cam greu. Laguna beach nu are locuri in aceasta perioada.
Teo
distanta de la laguna garden la plaja este de circa 100 de metri, drum drept...iar laguna mare este mai aproape cu 20 de metri de plaja :)...sunt niste optiuni f bune pt petrecerea concediului...
caramel spune:
pt.iube2001: pe o harta interactiva a Albenei se vedea clar ca Albena Beach Club are 2 corpuri(Mura si Slavuna).Unul dintre ele era aproape de piscina mare dinspre Gergana. Eu in ala as vrea sa stau si trebuie sa stiu daca pot sa cer asta la agentie cand rezerv .
maddy26 spune:
Sabana - fara supararea ... dar sunteti scumpi ..am oferte mai bune ...
In legatura cu hotelurile...Ma tenteaza Astoria beach .
4* AI .
Preturile sunt bune ..si tin minte de anul trecut ca imi placea ca avea in fiecare balcon cate un balansoar...
A stat cineva la hotelul asta ..Ma cam intereseaza cum e mancarea la ei ..
Thanks
aissa spune:
quote:
Originally posted by danielai
Arabella nu e PE plaja, e aproape, dar in panta.
Daniela
E mult de coborat pana la plaja? Cu copil dupa noi?
Poze