Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

quote:
Originally posted by Sabana

quote:
Originally posted by alexa

Vom pleca cu masina noastra, de ce acte avem nevoie la vama?

"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia

Asigurare, carte verde. Ptr copil pasaport. Adultii intra cu buletinele.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.litoralbulgaria.info

Multumesc foarte mult pentru informatii.

"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

nu mai stiu cum se numea hotelul de langa gergana, noi n-am stat in el dar, din cate mi-a spus cineva, camerele ar fi un pic mai mari (oricum si in in celalalt erau mari). poti sa iei de la agentie bilet la acel hotel dar sa fi atenta la cazare - noi de ex am avut bilete in cel de langa gergana dar mi-am dat seama de asta abia dupa ce ne-am cazat si, nestiind la momentul respectiv ca exista totusi o diferenta, n-am comentat. deci atentie!
iube au scaun de bebici, acum depinde si de cati bebici vor fi:) eu zic sa nu-ti faci probleme cu mancarea, gasesti ce sa-i dai de mancare. exista si un colt special ptr copii, unde au chestii aranjate ca pentru copii, au budinci si gris, paste. dar exista si gratar, peste, fructe multe, salate. sfatul meu e sa nu uiti mai degraba sa iei un nurofen la tine ptr ca, din ce am mai citit pe forum, te cam pirlesc la buzunar daca Doamne fereste ai nevoie de asistenta medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

boo lina,eu vreau sa-mi fac rezervare in camera cu vedere spre mare la Albena Beach Club.Se plateste in plus pentru asta?Vad ca in pliante nu se specifica.
Daca merg cu all inclusive si vreau sa stau pe plaja,nu la piscina,trebuie sa platesc sezlongul?
De conditiile de parcare ce poti sa-mi spui?Au parcare pazita?
Multumesc anticipat!

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Sabana

http://www.litoralbulgaria.info/hartagoldensands.jpg poate te ajuta.
eu ti-as recomanda Golden Beach. Cu All Inclusive e Golden Park, care are camere cu vedere la mare si nu e departe de plaja.

www.litoralbulgaria.info

te referi la Berlin Golden Beach,respectiv Berlin Green Park?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Jasmine, am citit pe un alt forum ca Berlin Green Park e foarte sus fata de plaja (statiunea e in panta) si cam stai practic in jurul hotelului pt ca ai mult de urcat si coborat, chiar daca pe harta distanta nu pare mare. Bine, tipul era f nemultumit de BGP, dar nu mi-e clar daca restul erau sau nu obiective.

Cam asta e filosofia la ei: hotelurile departe de plaja sunt de multe ori AI, ca sa nu sufere lumea ca e departe de plaja: sta pe la hotel in jurul piscinei, are papica, tot.

Pe de alta parte avantajul e ca plajele sunt mai libere. In Albena plaja e f lata si misto inspre sud si mai ingusta in spre nord. In Nisipuri eu am fost f putin si doar in zona centrala; mi s-a parut plaja mai ingusta.

Restaurante sunt berechet si mancarea f buna, multe feluri de salate, multe specialitati de peste, gratare de toate felurile, mancaruri gatite, traditionale de-ale lor cu multe legume cu/fara carne, pizza, paste...

Net superior ce gasesti la restaurante fata de ce ne-au dat la cina de la demipensiune.

Asa ca anul asta ne-am luat numai cu mic dejun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

Sabana, am si eu o intrebare.
Locurile de la agentia ta pe Bulgaria sunt contractate sau la cerere?

Merci de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Asa mi s-a parut si mie din pozele pe care le-am mai gasit pe net,ca Berlin Green Park e pe un deal,nu neaparat foarte departe de plaja dar in orice caz e asezat undeva sus.Si n-am chef sa urc si sa cobor toata ziua pana la plaja.

Pe tripadvisor spune cineva ca exact in fata hotelului Arabella e un "Excellent rock club".Imi poate spune cineva daca asta inseamna muzica rock data tare toata noaptea?N-as vrea sa iau plasa si sa-mi urle decibelii in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Tot rasucesc hotelurile din Nisipuri si Albena,mi-e tare greu sa ma decid.Vreau 4* all inclusive,sa fie aproape de plaja (chiar foarte aproape),sa aiba piscina pt copii,camere cu vedere la mare.Din cate am vazut pana acum,hotelurile care sunt chiar pe plaja (Berlin Golden Beach,Astera) n-au all inclusive,iar cele care au all inclusive sunt departe de plaja (Ralitsa,de exemplu).

Singurul care ar intruni conditiile pe care le vreau eu ar fi Arabella,dar stiu ca anul trecut a scris cineva pe forum ca la acest hotel masa de seara e pe serii,de la ora 18 si 20,cu mese stabilite pt tot sejurul,ca nu se schimba prosoapele in camere,nu se golesc cosurile de gunoi...desi e vorba de 4*.

Intrebare pt cei care au fost anul trecut:aproape de Astera exista restaurante,terase OK,sa putem lua pranzul acolo cu un copil de 2 ani si jumatate?Adica pot sa iau demipensiune la Astera,sa-i dau copilului sa manance ceva bun la pranz si sa ajung imediat cu el in camera,sa-l culc de pranz?

Poti sta la Astera linistita, e un hotel super si langa el este hotelul Marina Grand Beach 5* (acolo am stat noi anul trecut), iar jos, pe colt, la acest hotel este terasa Gerana unde se mananca superrrr, preturi bune si servicii bune. Pe langa asta, mai sunt cateva, nu-ti fa probleme...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

Berlin Green Park este cam departe de plaja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Fetelor, despre hotel Gergana ce puteti sa-mi spuneti?
Vrem sa mergem in mai-iunie si ma intereseaza daca au locuri de joaca pt un copil de 2 ani, piscina acoperita(ca ma gandesc ca in mare nu putem face baie ...), care sunt conditiile acolo?
Am citit tot ce s-a scris despre Albena...oare nu a fost nimeni la hotelul asta?
dupa ce am vazut eu...as alege intre Gergana si Laguna. Ce ma sfatuiti sa fac?
Mersi mult anticipat!

Mergi la inceput