Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 6
buchon spune:
quote:
Originally posted by iube2001
ola!
La Albena beach club a fost cineva? Noi(adica eu si sotul meu) suntem in toiul disputelor....eu vreau Laguna garden.....el Albena beach ca-i pe plaja...dar nu prea am auzit pe nimeni sa mearga acolo....
Si noi tot la sfarsitul lui iunie vrem sa mergem.......cu bebe de 10 luni......
Ne poate da cineva un sfat?
Multumim
Diana si bebe Daria : poze Daria
Eu sunt tot pentru Albena Beach Club...
boo lina spune:
eu am fost la albena beach club.
va povestesc cate ceva si daca mai aveti intrebari va astept.
hotelul este pe plaja intr-adevar si asta mi-a placut cel mai mult pentru ca au o piscina in spatele hotelului (formata din 2 "ligheane" ce-i drept) care nu este despartita de plaja, astfel incat sezlongurile de la piscina stau direct pe plaja (tips and tricks: sotu' sa faca bine sa se trezeasca devreme si sa duca prosop pe sezlong daca vreti vedere la mare:))
exista si o piscina mare si frumoasa, la comun cu hotelul de alaturi, dar care este separata de plaja de un gard.
piscina cea mica este si langa sala de mese si bar astfel incat poti oricand sa iei o bere sau o inghetata fara mare efort. in plus sunt si multe jocuri pe plaja, si pentru adulti si pentru copii.
mancarea a fost buna si multa, cam mare batalia pe clatitele de dimineata insa:)
seara o plimbare in statiune nu se preteaza la pitici foarte mici daca nu aveti carucior.
boo lina spune:
si era sa uit, anul trecut noi am fost in iunie, am nimerit o perioada de super canicula iar apa a fost minunata!
Delia spune:
Fetelor eu plec pe 27 la Nisipurile Aurii, Palm Beach Hotel si stam pana de 1 mai.
A mai fost cineva la acest hotel?
Si inca o intrebare: sper la o apa de baita sau nici o sansa?
Pupici!
caramel spune:
quote:Daca-ti mai aduci aminte cum se numea hotelul de langa Gergana?! Stiu ca Albena Beach Club este format din 2 corpuri(Mura si Slavuna).Eu as vrea sa merg la cel dinspre Gergana(cred ca Slavuna, dar nu sunt sigura).
Originally posted by boo lina
eu am fost la albena beach club.
va povestesc cate ceva si daca mai aveti intrebari va astept.
hotelul este pe plaja intr-adevar si asta mi-a placut cel mai mult pentru ca au o piscina in spatele hotelului (formata din 2 "ligheane" ce-i drept) care nu este despartita de plaja, astfel incat sezlongurile de la piscina stau direct pe plaja (tips and tricks: sotu' sa faca bine sa se trezeasca devreme si sa duca prosop pe sezlong daca vreti vedere la mare:))
exista si o piscina mare si frumoasa, la comun cu hotelul de alaturi, dar care este separata de plaja de un gard.
piscina cea mica este si langa sala de mese si bar astfel incat poti oricand sa iei o bere sau o inghetata fara mare efort. in plus sunt si multe jocuri pe plaja, si pentru adulti si pentru copii.
mancarea a fost buna si multa, cam mare batalia pe clatitele de dimineata insa:)
seara o plimbare in statiune nu se preteaza la pitici foarte mici daca nu aveti carucior.
Ioana
Daca vreau sa fac rezervare pentru un anume corp din hotel oare imi face?!
iube2001 spune:
Hmmmmmmmm,e vreo diferenta intre cele 2 corpuri din Albena beach?
CAramel acuma daca tot te-ai "scapat" nu ne lamuresti?
Ioana in legatura cu mancarea....... se gaseste ceva ce paote sa pape si un bebe de 10 luni sau trebuie sa imi aduc borcanele ,cereale....... aberez daca intreb de scaunel de masa? Uffffff am mare emotii cu concediul asta.
Pupici
Loreena spune:
Eu am fost la Astera si il recomand; am scris despre asta in alte pagini; da o cautare dupa astera pe site; sorry dar acum nu am prea mult timp pentru a detalia.....in plus atunci impresiile erau proaspete
Poze cu toata Familia
Jasmine spune:
Tot rasucesc hotelurile din Nisipuri si Albena,mi-e tare greu sa ma decid.Vreau 4* all inclusive,sa fie aproape de plaja (chiar foarte aproape),sa aiba piscina pt copii,camere cu vedere la mare.Din cate am vazut pana acum,hotelurile care sunt chiar pe plaja (Berlin Golden Beach,Astera) n-au all inclusive,iar cele care au all inclusive sunt departe de plaja (Ralitsa,de exemplu).
Singurul care ar intruni conditiile pe care le vreau eu ar fi Arabella,dar stiu ca anul trecut a scris cineva pe forum ca la acest hotel masa de seara e pe serii,de la ora 18 si 20,cu mese stabilite pt tot sejurul,ca nu se schimba prosoapele in camere,nu se golesc cosurile de gunoi...desi e vorba de 4*.
Intrebare pt cei care au fost anul trecut:aproape de Astera exista restaurante,terase OK,sa putem lua pranzul acolo cu un copil de 2 ani si jumatate?Adica pot sa iau demipensiune la Astera,sa-i dau copilului sa manance ceva bun la pranz si sa ajung imediat cu el in camera,sa-l culc de pranz?
Delia spune:
quote:
Originally posted by Sabanaquote:
Originally posted by Delia
Fetelor eu plec pe 27 la Nisipurile Aurii, Palm Beach Hotel si stam pana de 1 mai.
A mai fost cineva la acest hotel?
Si inca o intrebare: sper la o apa de baita sau nici o sansa?
Pupici!
e super Hotelul. O alegere foarte buna. O sa iti placa. Are si piscina interioara. L-am vandut foarte bine.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.litoralbulgaria.info
Sabina multumesc pentru raspuns!
Daca ai si alte detalii legate de acest hotel (mai mult decat de pe net) le astept cu drag.
Pupici!
irina_ina2000 spune:
Buna,
as dori sa aflu si eu detalii despre hotelul Nessebar Beach din Sunny Beach ( marimea camerelor- pentru ca in oferta spun camera mica si camera mare) si chiar si despre statiune.
Va multumesc!