Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 5
buchon spune:
Hotel Mimosa este de 4*, din cate stiu, este un hotel foarte bun.
Cum ai gasit pachet? HB sau All? Si la ce pret?
madairina spune:
Am vazut si eu hotelul este super. Dar e nasol ca ce am gasit este demipensiune si noi vrem all inclusive.
ana3 spune:
Hop si eu.
Cristos a inviat.
Ziceti-mi si mie un hotel bun eventual nou, cu parcare, mancare fara probleme pentru un copil de 3 ani(sa nu ma trezesc cu vreo enterocolita) in Bulgaria cu A.I.(Nisipuri sau Albena).Vreau sa merg la sfarsitul lui august.Si ce inseamna la ei A.I.?
Adica oricand, oricat, inclusiv ptr bebe?
Ana
alexa spune:
quote:
Originally posted by buchon
Hotel Mimosa este de 4*, din cate stiu, este un hotel foarte bun.
Cum ai gasit pachet? HB sau All? Si la ce pret?
_
TURISMUL ESTE VIATA MEA!
Da, hotelul este de 4*, oferta este pentru 4 nopti cazare cu demipensiune in sistem bufet, acces la piscina interioara, 95 euro/persoana, copil intre 2 -14 ani pat suplimentar gratuit in camera cu 2 adulti.
Nu am vrut all inclusive din cauza orarului de masa 11 - 16, micul dejun era prea tarziu iar masa de seara prea devreme.
http://www.goldensands.bg/mimoza/
"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia
Jasmine spune:
Intrebare pt fetele care au fost anul trecut la bulgari.Vad ca toata lumea vrea sa faca rezervari pt luna iunie.Nu e apa foarte rece in iunie,avand in vedere ca majoritatea dintre noi mergem cu copii mici care vor sa se balaceasca?N-as vrea sa stau cu copilul numai la piscina,ca e mai mare pacatul sa faci atata drum ca sa ajungi la mare si pe urma sa incremenesti langa o piscina.
Deci : cum a apa marii in luna iunie?E mai calda ca la noi?
alexa spune:
Vom pleca cu masina noastra, de ce acte avem nevoie la vama?
"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia
iube2001 spune:
ola!
La Albena beach club a fost cineva? Noi(adica eu si sotul meu) suntem in toiul disputelor....eu vreau Laguna garden.....el Albena beach ca-i pe plaja...dar nu prea am auzit pe nimeni sa mearga acolo....
Si noi tot la sfarsitul lui iunie vrem sa mergem.......cu bebe de 10 luni......
Ne poate da cineva un sfat?
Multumim
maddy26 spune:
Buchon , sa inteleg ca lucrezi la o agentie de turism ?
Daca da poate pregatesti o oferta tentatanta si pentru mine ...
Am mai solicitat pe la agentii , dar astept sa o aleg pe cea mai avantajoasa ..
As vrea 4 camere duble la hotel Astoria beach din Nisipuri - de pe 1 august -7 nopti AI.( vedere la mare pentru ca imi plac balansoarele in balcoane!)
bryan-madalina@xnet.ro
Te astept ..Sa fie sub 800EUR/2 pers ca deja am una de 780!
Va pup pe toate .