Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Mi-au confirmat rezervarea acum urmeaza sa imi faca proforma si sa platesc integral pana la 30.04.2007 cu reducere. La agentia Paradise Travel Agency.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Boo lina,merci de raspuns.
Va rog frumos,imi spune si mie cineva de ce beneficiez la demipensiune?
Stiu ca include mic dejun si cina in sistem bufet suedez,dar beneficiem si de ceva de baut gen: apa,suc bere la mesele respective?
Trebuie sa platesc pentru sezlongurile de la piscina,dat fiind ca hotelul nu are all inclusive ci numai demipensiune?
Va intreb toate astea pentru ca inca nu m-am hotarat cum e mai avantajos,cu all inclusive sau demipensiune.
Initial m-am hotarat sa merg cu all inclusive,dar cum nu vreau sa stau la piscina ,nu voi beneficia de toate serviciile de la all inclusive.
Va rog din suflet,ma poate sfatui cineva ce sa aleg?

Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am sunat la cateva agentii si nimeni (cica) n-a auzit de masa de seara in 2 serii la Arabella.

Sabana,tu ce stii de povestea asta,please?

Mai am o intrebare : copilul mic e clar ca nu plateste cazare.Ce inseamna asta : ca doarme in pat cu parintii sau i se da si lui un pat,gratis?Si inca ceva : cum e cu masa?Daca platim pt 2 persoane la All Inclusive,copilul are de platit ceva pt masa?Mie nu-mi e clara chestia asta din ce am citit pe site-urile agentiilor.

Mergi la inceput

madairina,ti-am dat un PM.

unde ati fugit toate?

Mergi la inceput

Jasmine uita adresa unde gasesti informatii despre All inclusive si despre cele 2 serii de la cina.
http://www.grifidhotels.com/arabella/en/all-inclusive.html
Noi cand am fost in Creta tot la All inclusive am avut un pat dublu si unul de o persoana. Cat despre mancare in pretul de doua persoane am mancat toti trei. Bufet suedez, cu conteaza cat. Ne-a pus la mana o bratara si daca o aveam la mana nu te intreba nimeni nimic cand intrai in sala de mese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

V-am pandit si v-am citit.
Noi mergem intre 23 si 30 iunie la Oasis, 3 stele, all inclusive, in Albena.
Anul trecut am stat la Kaliakra/Dobrotitsa dar acum kaliakra s-a facut de 4 stele si ma strange la buzunar.

Teo Draghici - Kaliakra e super ok, iti raspund cu drag la orice intrebare daca te decizi pentru kalialkra.

Cu drag,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Jasmine sincer nu stiu nici eu cum e la copii. Nici noi nu am platit inca, achitam pana la sfarsitul lunii. Pe ofertele vizualizate de mine pe net la agentii scrie clar ca copiii au gratuitate 100% chiar si la AI. Nu stiu cum e cu patul, dar sper si cred ca e macar o canapea in camera unde sa imi izolez sotul . O sa intreb asta cand fac plata. Aia cu seriile la mese am citit-o si eu ieri pe link-ul cu grifidhotels. Nu inteleg cum e insa cu dishes prepared “ on the spot " adica daca alea nu or fi gratare ce or fi (apropo de felurile de mancare). Oricum, citind pe link-ul de care ziceam am realizat ca una din diferentele dintre Arabela si Bolero este data si de locul unde poti lua masa, inteleg ca la Bolero ai la alegere 3 restaurante cu specific pe cand la Arabela e unul si bun.
Am citit si cateva impresii pe tripadvisor, multe sunt de la ok in sus, apare insa constant mentiunea ca mancarurile sunt "repetitive".

Poze

Mergi la inceput

Am citit si eu,dar Bolero e mai departe de plaja si pare-mi-se ca e si un pic mai scump.

Am vorbit la o agentie si tipa mi-a promis ca intreaba direct in Bulgaria la hotel cum e cu masa de seara in 2 serii.A ramas sa o sun maine sa ma lamuresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sincer mie mi s-a pus pata sa merg la Aquapolis asa ca am cautat ca hotelul sa fie si aproape de plaja si de parc si cu AI si ieftin si mi-a iesit la "zaruri" Arabela. Bolero e practic in partea opusa parcului (daca retin corect). Chiar sunt curioasa ce iti raspund de la agentie referitor la masa de seara.

Poze

Mergi la inceput

In ceea ce priveste mesele repetitive sa stiti ca si in Creta tot asa erau. Ma saturasem de branza feta, salate, paste, cartofi. Oricum ideea e ca nu mori de foame.

Mergi la inceput