Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Nexus spune:
Si-a cumparat cineva bilet prin agentia Altours?
madairina, Jasmine imi puteti trimite, va rog, oferta voastra pentru Kaliakra - Albena pentru 21 iulie?
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by Nexus
Si-a cumparat cineva bilet prin agentia Altours?
madairina, Jasmine imi puteti trimite, va rog, oferta voastra pentru Kaliakra - Albena pentru 21 iulie?
n-am soro' nici o oferta,tot caut si eu pe ici pe colo.
Loreena spune:
http://image62.webshots.com/162/7/11/62/2486711620092906736UiWJiJ_fs.jpg
vad ca Bolero nu e chiar langa plaja; Jasmine Fetita mea are 2 ani jumate, dar eu prefer all inclusive, sa nu stau sa ma plimb aiurea cu ea la masa de pranz; am citit ca ar fi 3 restaurante la Bolero...toate sunt incluse in oferta AI; la Astera erau parca tot 3 restaurante, dar doar unul singur era pentru demipensiune.
apropo ce sucuri au la AI?; au fresh de portocale la all inclusiv?
La aquapolis nu am ajuns anul trecut; e ok sa merg cu fata mea sau e prea micutza?
La Astera e un Club discoteca; e foarte frumos aranjat, 4 saloane fiecare cu stilul sau de muzica; interesant....asta pentru cazul in care nu mergeti cu bebeii.
Astept pareri despre Bolero
Poze cu toata Familia
Loreena spune:
http://www.grifidhotels.com/arabella/en/all-inclusive.html
All Inclusive ARABELLA
All inclusive, so nothing will be missed.
All inclusive means the privilege to enjoy your vacations without limits, to choose freely, to taste the finest cuisine, drinks, sports, shows and entertainment.
Breakfast
Varied buffet with wholemeal products and on the spot cooking stations
Continental breakfast
Lunch
Buffet, dishes prepared “ on the spot " and dessert variety
Snacks
Cakes and ice-cream
Dinner
Main restaurant: two sittings from 18.00 and 20.00h. with a table reservation. Buffet and dishes , prepared " on the spot ". Special evenings twice a week
Thematic restaurant
with Bulgarian national cuisine
Beverages
All national beverages ( soft drinks, wine, beer, alcoholic drinks and cocktails ) in bars and restaurants of the hotel Complimentary mini bar: mineral water and local soft drinks
Poze cu toata Familia
ELIZA MIRON spune:
Si eu am fost in august anul trecut la Arabella in Nisipurile de Aur si chiar ne-a placut foarte tare, n-am avut nici un fel de problema legata de intrarea pe serii la masa si nici cu prosoapele sau curatenia din camere n-am avut. Ce ma nedumereste pe mine acum la discutia despre acest hotel e faptul ca ar fi mai scumpe camerele cu vedere spre mare...eu stiu ca hotelul are o forma semirotunda, de semicerc cumva si ca toate camerele sunt dispuse pe o singura parte, toate au vedere spre mare...presupun ca cele de pe centru au tarife mai mari...
Despre nu stiu ce club e prin preajma, nu cred ca ar trebui sa-si faca nimeni probleme, nu se aude nimic.Anul asta noi tot acolo vrem sa mergem si o sa mergem cu tot cu copil pentru ca, ma repet, ne-a placut totul, mai ales ca e aproape de plaja si mancarea a fost foarte variata. Singura chestie cu care sunt de acord e ca piscina interioara miroase destul de tare a clor, dar ma gandesc ca nimeni nu se duce la mare sa faca baie in piscina interioara...
madairina spune:
Multumesc ELIZA MIRON mi-ai spulberat toate temerile. Acum chiar cred ca am facut o alegere buna. Totusi o intrebare. In camera cate paturi sunt?
Noi mergem cu copilul si sunt curioasa daca au doua paturi.
Loreena spune:
am citit acum pe tripadvisor despre bolero si cica la 9 dimineatza sunt deja puse prosoape si ocupate locurile de la piscina, cu toate ca nu sta nimeni cateva ore bune dupa ora asta; cica in cladirea a 3-a ?! ai de urcat scari; si dupa 12 noaptea trebuie sa fie liniste ca altfel iti vin la usa si iti atrag atentia; of sper sa fie ok; sunt pareri si pareri; unii au zis sa avem grija cu mancarea asiatica; altii ca li s-au furat lucruri; asta postase chiar cineva din Bucuresti
Poze cu toata Familia
iube2001 spune:
ola!
Caramel si Ioana merci mult de raspunsuri....
De rezolvat inca nu am rezolvat nimica inca.......... dar m-am hotarat asupra hotelului:Albena beach pan' la urma si daca nu gasesc in perioada aia (sfarsitul lui iunie- inceputul lui iulie)Laguna garden:).Am trimis un mail la BAbel tour aseara..si nika pana acuma.
ce ma enerveaza la culme: la noi in Ms nu se da discount pt plata pana la sfarsitul lunii aprilie....am tot umblat in oras si nici una cica nu stiu de asa ceva...deci imi ramane varianta sa rezerv on-line! A rezervat cineva asa? poate sa-mi recomande cineva o agentie serioasa?
pupici
caramel spune:
madairina, ai mai fost vreodata cu Paradise Travel?
Sunt de incredere?
Au super preturi+reducerea de 10%, as vrea sa merg si eu la ei.
Cum au procedat cu vouchere-le?Dupa cat timp de la platirea avansului le-ai primit?