Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eliza,multumim pt lamuriri.Sunt ca si decisa pt Arabella,aveam nevoie de un mesaj ca al tau.

Loreena,si eu tot all inclusive vreau,ca sa nu ma plimb cu copilul la pranz,in cautare de papa bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

quote:
Originally posted by ELIZA MIRON

Si eu am fost in august anul trecut la Arabella in Nisipurile de Aur si chiar ne-a placut foarte tare, n-am avut nici un fel de problema legata de intrarea pe serii la masa si nici cu prosoapele sau curatenia din camere n-am avut. Ce ma nedumereste pe mine acum la discutia despre acest hotel e faptul ca ar fi mai scumpe camerele cu vedere spre mare...eu stiu ca hotelul are o forma semirotunda, de semicerc cumva si ca toate camerele sunt dispuse pe o singura parte, toate au vedere spre mare...presupun ca cele de pe centru au tarife mai mari...
Despre nu stiu ce club e prin preajma, nu cred ca ar trebui sa-si faca nimeni probleme, nu se aude nimic.Anul asta noi tot acolo vrem sa mergem si o sa mergem cu tot cu copil pentru ca, ma repet, ne-a placut totul, mai ales ca e aproape de plaja si mancarea a fost foarte variata. Singura chestie cu care sunt de acord e ca piscina interioara miroase destul de tare a clor, dar ma gandesc ca nimeni nu se duce la mare sa faca baie in piscina interioara...

"Nimeni" s-a dus la mare la piscina interioara pentru ca in ultimele 2 zile de vacanta a plouat, a fost frig, a batut vantul, erau valuri uriase si copilul de 2 ani vroia sa se balaceasca.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Astazi ma duc sa platesc integral. Nu am mai fost cu ei dar sper sa fie totul ok. O sa va scriu dupa ce vin de la ei ca eu am vorbit doar prin telefon.
Revin mai tarziu cu informatii. O sa ma duc la sediu la ei sa vad cum e si bineinteles sa platesc.

Mergi la inceput

Dupa toate cautarile mele aici am gasit preturile cele mai bune. Acum ramane de vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

"Nimeni" s-a dus la mare la piscina interioara pentru ca in ultimele 2 zile de vacanta a plouat, a fost frig, a batut vantul, erau valuri uriase si copilul de 2 ani vroia sa se balaceasca."

Pai daca ai ghinion sa fie vreme rea...asta e! Oricum ar fi piscina de la Arabella nu e pentru copii, are cam 1.60 inaltime pe toata suprafata. Si am spus ce am spus mai sus pentru ca in toata perioada nu am vazut pe nimeni la piscina interioara, doar grupul nostru la un moment dat a dat navala acolo, mai mult pentru figurile pe care au vrut baietii sa le faca si s-au gandit sa nu-i deranjeze pe ceilalti turisti care erau la piscina exterioara.

In camera in care am stat noi erau doua paturi lipite intre ele si o canapea micuta, nu-mi amintesc daca era sau nu extensibila, dar cele doua paturi formau unul destul de mare( cam 2/2) in care se poate dormi foarte bine cu un copil.Am inteles ca erau si camere fara canapea.

Spunea cineva ca pe toata perioada nu s-au schimbat prosoapele si nu s-a facut curatenie.Am mai spus-o, noi nu am avut nici o problema, in fiecare zi se facea curatenie, niciodata nu ne-am intersectat cu cameristele(sau cum s-or fi numind)doar pe holuri le vedeam, de fapt ele intra in camerele de la care gasesc cheia la receptie(atunci e sigur ca nu e nimeni in camera si ca nu deranjeaza), in fiecare zi barul a fost completat cu ceea ce era consumat, iar prosoapele erau schimbate doar daca le gaseau pe jos in baie,daca nu le gaseau pe jos nu le schimbau insemna ca nu au fost folosite.

Exista un loc de joaca pentru copii unde cineva se ocupa de ei, colorau, cantau si ce-or mai fi facut acolo, n-am fost prea atenta, si un alt loc afara cu nisip, leagane si alte alea.In fiecare seara se strangeau sezlongurile(sau cum s-o scrie corect, dar voi intelegeti ce vreau sa spun) si pe terasele de la piscine se asezau mese si scaune, era intr-un colt o scena si era un program artistic, in fiecare seara o alta formatie presta acolo din cate am inteles, noi n-am stat si nu-mi amintesc prea multe.Am remarcat doar ca erau vreo doua fete imbracate in clovn care luau copii si faceau cu ei fel de fel de jocuri, trenulete, alea-alea si parintii stateau linistiti pe terasa fara sa-si faca capul surub dupa pitici.

Inca o data despre intratul pe serii la masa...nu s-a intamplat asa, am fost de la inceput anuntati intre ce ore se serveste masa si in intervalul respectiv ne duceam, iar de stat am stat si pe terasa si in interior, n-am avut o masa anume, ne asezam unde ne convenea, in functie de locurile libere. Si repet, am fost in august cand e sezon plin si toate locurile din hotel erau ocupate. Erau foarte multi romani, rusi si nemti.

A! si parcarea era ingradita...

Mergi la inceput

Multumesc inca o data ELIZA MIRON ceea ce ai povestit e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
Revin si eu cu o intrebare: a facut cineva rezervare on -line?DAca da: cu ce agentie? Eu sunt din provincie si la noi nu se acorda discounturi pt plata pana la 30 aprilie de aceea ma intereseaza o agentie serioasa care ofera asa ceva.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by iube2001

ola!
Revin si eu cu o intrebare: a facut cineva rezervare on -line?DAca da: cu ce agentie? Eu sunt din provincie si la noi nu se acorda discounturi pt plata pana la 30 aprilie de aceea ma intereseaza o agentie serioasa care ofera asa ceva.
Pupici!

Diana si bebe Daria : poze Daria

Nu trebuie sa faci neaparat rezervare on-line (eu inteleg prin asta plata cu cardul), ci gasesti pe net o agentie care iti convine, are oferte pe site etc (din Bucuresti sau de unde vrei tu) si apoi fie le scrii mail, fie le dai telefon (de obicei si una si alta ca sunt ocupati si trebuie presati), dai comanda pe mail/fax, ei fac o factura proforma, tu platesti prin banca etc...
Se practica, nu are de ce sa-ti fie teama, numai alege si tu o agentie cunoscuta cat de cat sau recomandata, ca sa nu-ti fie teama ca e tzeapa...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Ar trebui sa ma plateasca pentru cata reclama le-am facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am inceput sa va urmaresc si eu din umbra, vrem sa mergem si noi anul asta in Bulgaria, cu Maria de 1 an si jumatate si cu burtica la purtator.
Iube - noi anul trecut am cumparat bilete la marea locala printr-o agentie din Constanta, LauraT ti-a explicat f bine procedura.

Maria(29.11.2005) si Ioana 10+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput