Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Super reclama Elizei, m-am mai linistit si eu. Tot nu pricep cum e pozitionarea hotelului, chiar daca ar fi curbat, cred ca sunt camerele cu vedere la spate cele fara vedere la mare (ca banuiesc ca si pe spate sunt camere). Ma rog, asta mai vedem noi pana atunci.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cina la demipensiune in cazul nostru) nu e cine stie ce: mancaruri gratite cu sos sau pane (snitele, peste pane, dar nu cine stie ce peste); cam 3-4 feluri cu carne, tot atatea cu legume (calde), plus cruditati.

Pe cand la restaurante gasesti pastrav la gratar, peste ca lumea gatit in 1000 de feluri; frigarui, cotlete si tot ce se poate la gratar... si nu te arde la buzunar.

La hotelul cu MD la care mergem noi e 6 euro supliment de demipensiune si 3.5 pt copil, deci in total 15.5 euro= 30 de leva, De 30 de leva mananci bine la restaurant.

mamica oana cina la demipensiune nu include niciun fel de bautura, dar vine chelnerul si te intreaba ce vrei sa comanzi de baut, apoi platesti.

La micul dejun ai cafele la automat, lapte, ceai, apa, suc la dozator (naspa) incluse si fresh de portocale contra cost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by aissa

Super reclama Elizei, m-am mai linistit si eu.

am vorbit acum 15 minute cu tipa de la agentie.Mi-a zis ca nici pomeneala de 2 serii la cina la hotel Arabella,ca n-a auzit niciodata de asa ceva si lucreaza de 3 ani la agentia asta.Cica a sunat ieri in Bulgaria la hotel si i s-a spus si de acolo ca nu se pune in nici un fel problema seriilor,a orelor fixe de masa sau a meselor repartizate pt tot sejurul.Nu stiu ce s-a intamplat anul trecut cand a fost acolo PD,cred ca a avut ghinion.Probabil intre timp si-au mai revizuit aia politica.

Am mai intrebat-o daca exista in camera un pat suplimentar,ca vreau sa merg cu un copil mic,si mi-a zis ca da.De asemenea,am intrebat cat ma costa sejurul copilului.Raspuns : 3 euro=taxa de statiune.Copilul are cazare si masa all inclusive moka.

In concluzie,i-am dat mail sa-mi faca rezervareeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Jasmine ti-am trimis un Pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Am spus ca hotelul are forma de semicerc, dar n-am mai spus si ca toate camerele sunt dispuse pe o singura parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

"Caramel" astazi am fost am platit integral si mi-au dat si voucher-ul. Totul a fost OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

cat a durat de cand ai facut rezervarea telefonic pana ai platit si ai primit voucher-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

Buna!
Citesc de mai mult timp acest subiect, in speranta ca voi gasi ceva impresii despre hotelul MAGNOLIA GARDEN din Albena...
A fost sotul meu la Targul de turism de saptamanile trecute si a cumparat deja biletul de la agentia Eorotravel TGV si am beneficiat si de 10% reducere. Plecam pe 23 iulie si avem AI. Pt. primul copil a fost gratis, iar pt. al doilea am platit 50%. Ne-au spus ca vom fi foarte multumiti... Vom avea si pat suplimentar in camera.
Daca stie cineva ceva despre acest hotel, va rog, cateva impresii!!!

Din ce am citit aici, am inteles ca nu ai voie sa pleci cu mancarea in camera sau pe plaja... Chiar asa, nici macar cateva fructe sau un suc (nu altceva)???!!! Nu poate sa mearga sotul la bar si sa ia cate o inghetata pt. fiecare? Trebuie sa o mancam in fata lor???!!!

Cand am hotarat sa luam AI, am sperat ca nu vom mai da alti bani pe mancare...

Acum, am mai aflat ceva care ma ingrijoreaza. Am auzit ca se fura masinile... ceva de speriat. Unde sa o parcam ca sa fim in siguranta? Nu ca as avea eu vreo grozavenie de masina, dar, in acest moment nu pot sa-mi iau alta si prefer s-o pastrez pe asta... E suficient sa am alarma?

V-am pupat si va citesc in continuare!
Simona& Bogdan & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Jasmine
In data de 11.04.2007 am trimis email pentru rezervare, dupa max 2 zile mi-a confirmat rezervarea. A mai durat pana mi-a trimis proforma cam doua zile.Si azi 19.04.2007 am platit. Dar dupa ce iti confirma cred ca poti sa te duci la ei sa platesti. Iti faci tu calculul si te duci cu banii. Eu am platit in euro ca daca plateam in lei mai plateam si 2% comision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

A fost cineva la hotelul Oasis din Albena?
Noi acolo vrem sa mergem anul acesta. De la Agentia Balkanair ne-au spus ca e cel mai indicat daca ai copii. Fetita mea nu e asa mica , are 6 ani, voi vedea.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput