Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

quote:
Originally posted by madairina

"Caramel" astazi am fost am platit integral si mi-au dat si voucher-ul. Totul a fost OK.

mersi mult.Abia asteptam vesti.Si ai beneficiat de reducerea de 10%?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Am beneficiar de 5% reducere. Asa era si pe site-ul lor 5% la Nisipuri de Aur si 10% pentru Albena.

Mergi la inceput

ok, ca eu la Albena vreau.
Si cum ai procedat?Intai ai rezervat prin mail si ti-au confirmat ca au camerele, apoi te-ai dus la ei si ai platit avansul?
In momentul in care ti-au dat voucherele se considera ca nu mai ai treaba cu agentia, ci cu hotelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by mikim

A fost cineva la hotelul Oasis din Albena?
Noi acolo vrem sa mergem anul acesta. De la Agentia Balkanair ne-au spus ca e cel mai indicat daca ai copii. Fetita mea nu e asa mica , are 6 ani, voi vedea.

Mihaela, mama Karlei

Mihaela, noi mergem anul asta la Oasis. Am platit deja avansul pentru 23-30 iunie.
Anu; trecut am avut prieteni care au stat acolo si au fost multumiti.
In ce perioada vrei sa mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Laura T si Ioana 77 merci mult pt raspunsuri!
pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by caramel

Si cum ai procedat?Intai ai rezervat prin mail si ti-au confirmat ca au camerele, apoi te-ai dus la ei si ai platit avansul?
In momentul in care ti-au dat voucherele se considera ca nu mai ai treaba cu agentia, ci cu hotelul?

Am sunat la agentie pe urma am trimis un email cu persoanele care merg data de nastere a copiilor. Mi-a confirmat ca a rezervat camerele am primit proforma tot prin email si m-am dus sa platesc azi la agentie. Eu am platit integral. Totul a decurs intre 11.04.2004 si 19.04.2007 si am primit si voucher. Deci am terminat cu agentia. Am tot ce imi trebuie.
Daca mai ai nevoie de informatii nu ezita sa ma intrebi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Cand am vrut sa mergem la Arabella Nisipurile de Aur, am facut rezervarea la o agentie din Bulgaria www.boiana-mg.com. Nu prea ne-a convenit comisionul de procesare a cartii de credit care era mare, dar intreba cineva pe forum de rezervari on-line si poate fi o solutie. Noi intre timp ne-am razgandit si mergem cu all inclusive in satul de vacanta Rusallka, e la 50 km de Vama Veche, de trei stele, dar e mult mai ieftin, mai ales ca suntem cu 2 copii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madairina

quote:
Originally posted by caramel

Am sunat la agentie pe urma am trimis un email cu persoanele care merg data de nastere a copiilor. Mi-a confirmat ca a rezervat camerele am primit proforma tot prin email si m-am dus sa platesc azi la agentie. Eu am platit integral. Totul a decurs intre 11.04.2004 si 19.04.2007 si am primit si voucher. Deci am terminat cu agentia. Am tot ce imi trebuie.
Daca mai ai nevoie de informatii nu ezita sa ma intrebi.
Pupici

Uraaaa!Am reusit si eu!
Mi-au facut deja rezervarea,si proforma, luni ma duc sa platesc avansul.

Mergi la inceput

Bravo "caramel".
Unde ai rezervat bilete? La ce hotel?
La agentia PARADISE TRAVEL AGENCY?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

quote:
Originally posted by Eleni

quote:
Originally posted by mikim

A fost cineva la hotelul Oasis din Albena?
Noi acolo vrem sa mergem anul acesta. De la Agentia Balkanair ne-au spus ca e cel mai indicat daca ai copii. Fetita mea nu e asa mica , are 6 ani, voi vedea.

Mihaela, mama Karlei

Mihaela, noi mergem anul asta la Oasis. Am platit deja avansul pentru 23-30 iunie.
Anu; trecut am avut prieteni care au stat acolo si au fost multumiti.
In ce perioada vrei sa mergi?

Elena & Maria Bucuria

Si noi tot la Oasis vrem sa mergem anul acesta in iulie, inca nu ne-am decis exact perioada.
Elena se poate sa vii cu mai multe detalii de la prietenii tai? Cum e mancarea, unde si-au parcat masina, orice e bine venit.

Mergi la inceput