Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 15
caramel spune:
quote:Daaaa, la Paradise!
Originally posted by madairina
Bravo "caramel".
Unde ai rezervat bilete? La ce hotel?
La agentia PARADISE TRAVEL AGENCY?
Noi vom merge la Albena Beach Club.
Laura T spune:
Fetele, stie careva cam pe unde e situat hotelul Madara in Nisipuri? Ca pleaca sora-mea acolo de 1 mai si eu, desi am fost de 3 ori pe la bulgari anul trecut, nu am dat de hotelul acesta, nu stiu unde e.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
madairina spune:
"Laura T" la adresa urmatoare il gasesti. Este la nr. 31
http://www.goldensands.bg/map/dmap.htm
Laura T spune:
Multumesc mult, de mult cautam harta asta cu toate hotelurile.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
camys_2000 spune:
Despre hotelul Mosko Oko Garden stie cineva ceva?
Ca de 2 saptamani stau si cercetez pe internet, sa-mi aleg un hotel care sa fie aproape de plaja si la un pret ok, si m-am decis la acesta. Inca nu am cumparat biletele.
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
Vali 64 spune:
ATENTIE la iesirea din tara pentru copii minori trebuie sa aveti pasaportul in care este trecut copilul sau pasaportul individual al minorului.
Noi am vrut sa mergem astazi la cumparaturi in Metro Ruse si desi eram mama, tata si copilul nu ne-au lasat sa trecem frontiera doar cu certificatul de nastere al copilului si buletinele noastre.
didi spune:
Si eu motz:de Berlin Golden Beach ce puteti sa-mi spuneti?
Ma intereseaza, in principal, vis-a-vis de Cata de 5ani.
Merci!
Eleni spune:
quote:
Originally posted by Nexus
Si noi tot la Oasis vrem sa mergem anul acesta in iulie, inca nu ne-am decis exact perioada.
Elena se poate sa vii cu mai multe detalii de la prietenii tai? Cum e mancarea, unde si-au parcat masina, orice e bine venit.
Buna dimineata.
Erau absolut multumiti de mancare, sunt diverse felurile de mancare si oferta este vasta... de la ciorbe, fripturi, sosuri, gratare, salate diverse, etc... e drept ca de la un moment dat, de prin ziua a5a, li se parea ca se repeta, dar la fel am patit si noi... ni s-a parut ca se repeta mancarea, dar erau feluri pe care nu le incercasem... cred ca doar ni se luase de prea multa mancare...
Cu masina au avut noroc sa gaseasca in parcarea hotelului un loc liber, dar daca nu gasesti acolo poti sa o duci la una din parcarile pazite si platite din statiune si stai fara grija.
Daca tot zici ca vrei sa mergi in iulie, rezerva-ti perioada si eu la sfarsitul lui iunie vin cu informatii si poze proaspete.
O saptamana faina sa ai.
teodraghici spune:
La Albena beach club mergem si noi din 28.05-4.06. Mai merge cineva in perioada asta?
Ce stiti de hotelul asta? Am emotii, pen' ca mergem cu BB de 1an si 9 luni.
bebe03 spune:
fetelor de 1 mai mergem si noi pentru 4 nopti la bulgari, Nisipurile de aur, hotel Excelsior, ce vroiam sa intreb cind incepe ziua de cazare, noi plecam simbata si nu stim cind sa ajungem la hotel, mi-a zis cineva ca de Pasti s-au cazat abia la ora 18, bine e vorba de alt hotel, dar parca mi se pare prea tirziu, eu stiam ca te poti caza dupa ora 12, mai exact pe la ora 14, asta in sezon...o fi alfel la bulgari?
nicol