Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 16
Nexus spune:
Merci frumos de raspuns Eleni. Azi mergem al agentie pentru rezervare. Vreau sa prindem cei 10% reducere pana pe 30 aprilie.
mikim spune:
[/quote]
Si noi tot la Oasis vrem sa mergem anul acesta in iulie, inca nu ne-am decis exact perioada.
Elena se poate sa vii cu mai multe detalii de la prietenii tai? Cum e mancarea, unde si-au parcat masina, orice e bine venit.
[/quote]
Noi mergem de pe 27 august. Atunci am concediu, dar am mari temeri legate de starea vremii pentru perioada asta.
Insa, daca va aduceti aminte, vara trecuta a fost urata vremea in prima parte a lunii august.
Sper ca va fi bine pentru noi toate.
Mihaela, mama Karlei
mikim spune:
[/quote]
Mihaela, noi mergem anul asta la Oasis. Am platit deja avansul pentru 23-30 iunie.
Anu; trecut am avut prieteni care au stat acolo si au fost multumiti.
In ce perioada vrei sa mergi?
Elena & Maria Bucuria
[/quote]
Noi mergem la sfarsitul lunii august. Sa imi povestesti si mie cand te intorci. Dar asa, in amanunt. Eu sunt destul de speriata cu iesitul asta din tara, nu stiu de ce.
La ce agentie de turism ai platit?
Noi mergem prin Eutotravel TGV. Adica ne-au confirmat rezervarea, dar nu ne-au trimis factura proforma sa achitam.
Sper sa nu avem probleme, sa fie seriosi. Acum doi ani am ales o agentie prin care vroiam sa plec la un hotel in Mamaia. Inainte cu cateva zile m-au sunat ca nu mai pot merge la hotelul pe care l-am ales. Ne-au propus ei sa ne mute biletele la hotelul ala din Mamaia care este visavi de plaja. Nu am vrut acolo, bineinteles. Noroc ca ne-au dat banii inapoi si am mers prin alta agentie la Club Mediteraneean tot din Mamaia. Am alea acolo fiindca pe site scria ca sezlonguriel de pe plaja erau incluse in pret. Nici vorba de asa ceva cand am ajuns acolo. Am facut ceva taraboi, i-am spus patronului ca reclam la OPC, zambea ca un prost, i-am spus ca-i arat pe site ca am dreptate si mi-a raspuns ca eu nu au Internet... Ce mai, ca in Romania. De asta nu mai vreau in Romania. Mie sa mi se ofere exact pentru ce am platit!
Mihaela, mama Karlei
mikim spune:
Am uitat sa precizez ca dupa discutia cu patronul am avut sezlongurile gratis. Cand ne vedea baiatul de pe plaja care se ocupa de ele, care si asistase la discutie, imediat venea cu doua sezlonguri si ni le aseza aproape de mare, in cele mai bune locuri.
Mihaela, mama Karlei
Jasmine spune:
Speram ca la bulgari nu se vor intampla magarii din astea,tipice turismului de la noi.
Mamaia n-are decat sa ma astepte mult si bine,nu calc pe acolo.Numai cand fac o comparatie de preturi intre Mamaia si Bulgaria/Turcia...decizia e clara.
Am fost azi la agentie si am achitat,am primit si voucherul.Totul e OK,acum astept luna iulie sa plecam in Bulgaria.
aissa spune:
Si eu vreau sa achit saptamana asta sa stiu ca am finalizat.
Cat despre litoralul romanesc ce sa zic, anul trecut am mers la 3* cu mese incluse (pe sistem bon valoric). Pe langa ca ne-au furat ca in codru (la final cel putin cand ne ramasesera bonuri si am vrut sa reglam fisa cumaprand multe bauturi si sunt convinsa ca socoteala a fost fff incarcata) m-a deranjat felul in care am fost tratati. Printre altele: din camera mi-a disparut un prosop, de la balcon ne-a cazut slipul fetitei si in 5 minute nu mai era jos desi aveam balcon pe spate, am uitat la masa un castronel al fetei si "nu s-a gasit" (mi-e fff greu sa cred ca l-a luat altcineva decta un ospatar) si peste toate mancarea s fost super naspa, dupa mine, culminand cu o omleta servita sloi la ora 8 dimineata.
Singurul lucru pe care nu-l regret este ca nu am dat mult pe bilet ca era luat prin sindicat.
Asa ca daca pot si ne ajuta Dumenzeu nu mai calcam pe aici pe litoralul nostru curand.
Ati vazut anuntul? Ca la noi nu deschid pentru 1 mai ca ce sa faca pe urma, sa ichida pe 5 la loc? Pai bulgarii cum pot?
Poze
Eleni spune:
Eu nu am avut anul trecut experiente naspa.
E drept ca eu am spus anul trecut ca ne-au incurcat rezervarile si ne-au dat la alt hotel decat rezervasem, adica noi platisem all inclusive Kaliakra vreo 9 camere si aveam 3 in Kaliakra si restul de 6 (doar cazarea) in hotelul alaturat, urmand ca masa si restul de all inclusive sa le avem la kaliakra. Dar conditiile erau fix aceleasi. asa ca nu am ce regreta. Dimpotriva din cauza nervilor provocati de incurcatura am facut scandal acolo si ni s-au dat 2 nopti in plus, bonus .
Si chiar am fost multumiti. Au fost feluri de mancare si mai rele, dar asta tinea de gusturile fiecaruia asa ca nu as reprosa neaparat asta.
Stiam ca nu am inclus in pret sezlongul de pe plaja asa ca nici nu il asteptam.
Ideea este ca daca anul trecut m-am dus cu emotii, anul asta ma duc cu detasare. Eu am umblat mult de capul meu prin lume, insa iesirea de anul trecut a fost importanta prin prisma faptului ca mergeam cu Corcodusha dupa mine. Dar amintirile pe care ea le are de anul trecut sunt fulminante: abia asteapta sa mergem la marea aia in engleza unde spunea "hello" si "bonjour" .
Mai povestim.
eu fac AMR - 2 luni.... iupiiiiii.
iube2001 spune:
Buna!
Am achitat si noi azi.Deci trebuie sa astept biletele...pana la urma mergem in aceeasi perioada ca si tine Caramel la Albena beach!Poate ne intalnim:)!
ioana_77 spune:
Vrem si noi sa plecam la Albena incepand cu 17.06 si deja nu mai gasim locuri la 4*, la hotelurile de pe plaja.
Am gasit la familytravel la Hotel Gergana, a fost cineva acolo?
Maria(29.11.2005) si Ioana 11+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07
caramel spune:
quote:Suuuuuper!Ma bucur mult de tot!O sa tinem legatura atunci!
Originally posted by iube2001
Buna!
Am achitat si noi azi.Deci trebuie sa astept biletele...pana la urma mergem in aceeasi perioada ca si tine Caramel la Albena beach!Poate ne intalnim:)!
Diana si bebe Daria : poze Daria
Eu am inteles ca vouchere-le ti le dau pe loc dupa ce achiti integral, sau nu-i asa?!