Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aissa,astia la noi nu deschid pt ca stiu ca toata lumea se duce la bulgari.

Si pt ca le e o leneeee....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Speram ca la bulgari nu se vor intampla magarii din astea,tipice turismului de la noi.

Mamaia n-are decat sa ma astepte mult si bine,nu calc pe acolo.Numai cand fac o comparatie de preturi intre Mamaia si Bulgaria/Turcia...decizia e clara.

Am fost azi la agentie si am achitat,am primit si voucherul.Totul e OK,acum astept luna iulie sa plecam in Bulgaria.

Tu ai fost in Bulgaria? Cum e pe acolo?

Noi am vrut sa iesim din tara anul asta. Am vrut Grecia, sotul meu se si gandea la un circuit lung, in care sa viziteze cat mai mult. Fetita mea nu prea suporta calatoriile, drumul in general. Am fost pana la Predeal si ne-a cam chinuit, daremite plimbarile lui prin Grecia. Asa ca eu m-am gandit sa mergem in Bulgaria, cu masina proprie. Eventual cu o noapte pertecuta la verii mei in Constanta, sa nu simta drumul asa rau.
Sper sa nu regretam.
Vreau sa-mi linistesc si trupul, si sufletul in concediul asta, asa ca am mari asteptari...
Am ales All inclusive sa nu am treaba cu gatitul, cu cautatul unui restaurant, cu comandatul mancarii... Am fost zilele precute la un restaurant in parcul Titan si am asteptat o ora sa ne aduca o pizza. M-am ridicat si am plecat in momentul in care le-a adus unora care venisera de doar 10 minute pizza... Daca aveau pile...
Nu stiu cum o fii cu sezlongurile pe plaja din Bulgaria. Se plateste, nu?

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
CAramel eu sunt din tg.mures..deci nu mi le pot da in mana:) (agentia e din Bucuresti aceeasi cu care mergi si tu) le trimit prin curier ...asa am inteles .In regula.......tinem legatura
Elena imi amintesc ca am citit pe nerasuflate postarile tale cu peripetia la Albena .Mi-a placut mult felul tau spumos de la releta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Cat e un sezlong pe plaja?

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by mikim

Tu ai fost in Bulgaria? Cum e pe acolo?

Mihaela, mama Karlei

N-am fost,acum mergem pt prima data.Sper saa fie totul OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aghata spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

Vrem si noi sa plecam la Albena incepand cu 17.06 si deja nu mai gasim locuri la 4*, la hotelurile de pe plaja.
Am gasit la familytravel la Hotel Gergana, a fost cineva acolo?

Maria(29.11.2005) si Ioana 11+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

eu tocmai am dat avansul pentru un sejur la hotel Astera, Nisipurile de aur, in perioada 16-25 iunie. Mergem prin agentia alltour.ro. Deci mai gasesti bilete la 4*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Diana (iube2001) - merci de apreciere.
Camys_2000 - un sezlong costa 6 leva pe zi - primesti un bonulet si ai acces la sezlong si dimineata si seara si oricand vrei tu pe parcursul acelei zile.
1 leva insemna anul trecut 1,85 RON. Nu mai stiu cat inseamna anul asta.
Mihaela, daca esti din Bucuresti nu ai de ce sa iti faci griji cu drumul. Faci sa zicem 4 ore pana in vama veche si inca 1.30 pana in Albena... Chiar nu ai de ce sa stai in Constanta...
Fetele, eu raspund la intrebari cu placere... Asa ca shoot!
Va salut.

PS am editat caci facusem o greseala si mi-a atras atentia Lavinia. Asa este, nu am fost atenta la ce am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Nu am reusit sa va citesc din urma, dar as avea o intrebare: din Mangalia cum se trece in partea cealalta? Fara masina - ca nu avem. Sunt curse regulate, ceva de genul asta? Cazare la fata locului cum se procedeaza pe la noi ati incercat? Nu neaparat hotel. Is doar curioasa acum, dar cine stie in viitor?
Si o ultima intrebare: imi trebuie pasaport si viza? Sau merge doar cu buletinul?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Deci in Bulgaria imi trebuie leva, nu?

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Aghata, eu musai vreau Albena. Mai sunt oferte, dar si preturi mai mari decat gasisem initial. Sper sa rezolv cu cei de la familytravel.

Maria(29.11.2005) si Ioana 11+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput