Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by camys_2000
Deci in Bulgaria imi trebuie leva, nu?
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
ideal ar fi sa ai card.Se poate plati cu cardul in multe magazine si daca ai nevoie de leva scoti de la bancomat.
lgireada spune:
Acum am terminat de citit cele 4 capitole ... cate informatii utile am gasit. Tot respectul pt voi!
Imi ramane insa intrebarea ce se poate face cu transportul pana acolo in cazul ca nu sunt posesoare de masina. Si daca am un copil de 14 ani cu mine, platesc pret de adult pt el?
E tarziu daca ma hotarasc la finalul lunii mai pentru final de iunie? Mai gasesc locuri? Nu doresc nimic sofisticat, 2* imi sunt de ajuns, nu vreau AI. Vreau sa fiu cat mai libera, doar cazarea si transportul sa fie asigurate.
Astept sfaturi de la voi!
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
ramonzca79 spune:
pleaseeeeeeeeee....help me!!!am dat avans pt hotelul Victoria Palace - Sunny Beach pt luna august dar am citit pe forumuri 80% lucruri naspa scrise de englezoi despre acest hotel....cum ca la prima vedere e super ok si apoi....fel de fel de prostii....ideea este ca eu am mai convins o familie sa mearga cu mine si daca va fi nasol...nu stiu pe unde scot camasa
daca a fost cineva in Sunny Beach si avazut hotelul..sau poate a fost cazata chiar la el..sau poate mergeti de 1 mai...pleaseeeeeeeeeee help me...spuneti-mi ceva despre el....
multam'!
un an de convietuire-13 august
Eleni spune:
quote:
Originally posted by lgireada
Acum am terminat de citit cele 4 capitole ... cate informatii utile am gasit. Tot respectul pt voi!
Imi ramane insa intrebarea ce se poate face cu transportul pana acolo in cazul ca nu sunt posesoare de masina. Si daca am un copil de 14 ani cu mine, platesc pret de adult pt el?
E tarziu daca ma hotarasc la finalul lunii mai pentru final de iunie? Mai gasesc locuri? Nu doresc nimic sofisticat, 2* imi sunt de ajuns, nu vreau AI. Vreau sa fiu cat mai libera, doar cazarea si transportul sa fie asigurate.
Astept sfaturi de la voi!
Liliana
Liliana, incerc sa te ajut eu.
Noi am mers cu masina dar stiu ca exista si autocare care leaga diverse orase ale tarii cu Albena sau cu Nisipurile.
Cand ne intorceam in tara prin Vama Veche am vazut o familie de straini care au trecut granitza pe jos din Bulgaria in Romania, dar erau genul acela de turisti cu rucsacul in spate carora le place acest gen de drumetie.
Daca nu ai masina si nu gasesti un autocar poti sa mergi pe jos, insa de la granita e o portiune destul de mare unde nu e decat drum si camp, o sa te cam plictisesti mergand.
Din ce oras vrei sa pleci?
Pentru copilul de 14 platesti bilet intreg, da.
Iar privitor la hoteluri ar fi bine sa incepi sa faci niste rezervari de pe acum, caci s-ar putea sa ai surprize ... ideea este ca si 2 stele sunt absolut decente ca si conditii, am avut prieteni care au fost acum 5, respectiv 4 ani, la 2 stele si au fost satisfacuti. Dar dupa ce au fost la 3 stele au spus ca diferenta financiara de o stea este vizibila si la conditii. Decizia este a ta, ideea este sa stii ca si 2 stele e ok, sau cel putin era ok acum 4 ani, acum ma gandesc ca lucrurile chiar s-au imbunatatit.
Poti merge cu buletinul, mai ales ca si copilul are deja buletin.
Nu stiu cum e cu cazarea la fata locului, dar pot sa iti sun ca atunci cand am fost noi nu am vazut oameni agitand chei in fata masinilor cum se practica la noi. Asa ca eu zic ca e mai sigur sa pleci de aici cu ceva aranjat.
Nu stiu daca am raspuns la toate intrebarile tale...
Nexus spune:
Apropo de rezervarile facute din timp...ieri am fost sa facem rezervare pentru Oasis-Albena din data de 16 iulie. NU am gasit 2 camere libere, asa ca a trebuit sa schimbam perioada incepand cu 9 iulie, cu speranta ca va fi apa marii suficient de calda ca sa se balaceasca piticii in voie.
Si inca ceva..daca platiti in lei se percepe un comision de 3% fata de plata in euro.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by Eleni
6 leva insemnau anul trecut 1,85 RON. Nu mai stiu cat inseamna anul asta.
Elena & Maria Bucuria
Scuze, dar trebuie sa te contrazic.
1 leva e 17.500 (asa ne-a iesit noua lei->euro si euro->leva, saptamana trecuta).
=> 6 leva sunt peste 10 RON.
lgireada vezi ca exista agentii care ofera transport cu autocarul la Albena si Nisipuri.
Intre Balcic si Albena exista multe case care ofera cazare/pensiuni.
lgireada spune:
Elena, Lavi - eu nu sunt in tara acum, dar am sa incerc sa fac o rezervare la o astfel de agentie. Am mai vazut ca plecarile sunt din Bucuresti, ceea ce ma bucura pe jumatate. As fi preferat sa merg din Iasi, evident. Sunt preturi f bune pt 2* - mie mi-e deajuns. Sunt inca studenta si un sac de dormit mi-e suficient. Nu m-as duce la risc - asa cum mergeam la marea noastra. Cand am totul rezervat de acasa parca ma simt mai linistita.
Inca ceva - pana sa intru in legatura cu o agentie. Daca platesc numai avans si ma razgandesc; iau banii inapoi daca anunt din timp?
Si pana la urma nu am inteles cum e mai bine sa rezolv - cu agentii romanesti sau bulgaresti? Eu as alege prima varianta, ca imi ofera un pachet de servicii pentru 7 nopti si drum.
edit ca am uitat sa va multumesc pt ajutor!
Liliana
geniest spune:
Sambata plec cu catel si purcel la Nisipurile de Aur.
Pentru cine a fost de paste: vreau sa stiu si eu ADEVARUL despre trecerea la vama. La Ruse cum este ??? Se sta cu orele ???
Thx
lgireada spune:
Inca o intrebare legata de Nisipuri. Am cautat pe site www.boiana-mg.com si am vazut ca se organizeaza excursii din Nisipuri pana in Nessebar si pana in Balcik. Daca nu le rezerv de acum, la fata locului ma descurc sa gasesc?
In afara de locurile mentionate mai sus, ce merita de vizitat? In zona - sa nu dureze mai mult de o zi.
Liliana
lavi02 spune:
lgireada, este ceva manastire in pestera chiar langa Nisipuri, n-am fost, vrem sa mergem la vara.
Si capul Kaliakra, e f frumoasa privelistea.
Obiective turistice in Bg precum si hartile statiunilor se gasesc la
www.purebulgaria.com
geniest cand am iesit noi duminica trecuta pe la Ruse, erau vreo 5-6 masini la coada la vigneta si cam tot atatea la taxa de pod. De 1 mai nu stiu cum va fi.