Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 4
Elag spune:
Draga Giliola,
Ai fost la all inclusive sau demipensiune?
Ati avut vreo echipa care sa va organizeze jocuri si "activitati" sportive in timpul zilei? Sau care sa se ocupe de copii?
Mersi
caramel spune:
Pentru fetele care au fost in Bulgaria asta vara: vreau o agentie buna de turism (de incredere).
Ce am gasit eu:"vacanta turism" si "eurotravel tgv".(pana acum cele mai bune oferte pt. vara 2007).
Mai sunt si alte agentii SERIOASE cu oferte bune?
giliola spune:
quote:
Originally posted by Elag
Draga Giliola,
Ai fost la all inclusive sau demipensiune?
Ati avut vreo echipa care sa va organizeze jocuri si "activitati" sportive in timpul zilei? Sau care sa se ocupe de copii?
Mersi
Ela, noi am avut all inclusive, prefer asa, pt ca nu mai am grija mesei, si cand i se face foame copilului meu nu mai trebuie sa astept sa vina comanda, etc...plus ca in momentul in care vede fata mea mancarea in fata, alege ce-i place, ce i se pare apetisant, pe cand dintr-un meniu...nu stie ce sa aleaga (ni s-a intamplat chiar sa comande ceva si cand a venit mancarea, sa nu vrea sa manance, pt ca ea credea ca e altceva; daca are caserolele de mancare in fata, mai repede alege)...mancarea a fost f gustoasa si diversificata...am intrat insa in cateva localuri (cel mai tare mi-a placut "old house", pe faleza) sa bem cafea sau vreun cocktail...kinder garden sau ceva asemanator nu era, poate pt ca perioada de sedere a fost f scurta, practic inca nu s-a deschis sezonul, dar am vazut undeva in spatiul hotelului o camera speciala amenajata pt joaca copiilor, banuiesc ca vara au si animatie...pt adulti, era muzica live seara, am dansat mult, a fost frumos...pe noi ne-a tentat piscina interioara, am fost in fiecare zi; in rest, fata mea s-a mai jucat la jocurile mecanice, la locurile de joaca din statiune (cu leagane, topogane, etc)...si, in plus, copiii aveau grija unul de altul, erau cel putin 20 de copii, romani desigur, din toate colturile tarii, care se jucau impreuna, se imprietenisera...am f multe poze, insa nu stiu cum sa le pun, poate ma ajuta cineva
catutza spune:
Madu , cum a fost? Pe unde a-ti iesit din tara?
Daca pe la Giurgiu vreau si eu mai multe detalii :cat e taxa acum, a-ti stat mult la vama? Pe unde a-ti luat-o voi catre Nisipuri? Pe la Varna?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
madau spune:
Catutza noi am plecat pe la Giurgiu si am mers super bine, intr-o ora eram in vama, am platit doar taxa de vigneta 6 eur la dus iar la intors am platit inca 6 euro taxa de pod. Atat si nimic mai mult, mie mi s-a parut ok avand in vedere cata benzina consumam daca o luam prin Vama si aglomeratia de acolo...am iesit la fel ca bani. In vama am stat 3 minute, la fel si la intors, prin Vama Veche ati vazut la Tv cred ce omor a fost
Am avut demipensiune, dar preferam all inclusive, nu mi-au spus mare lucru restaurantele din zona, toate numai terase, nimic inchis, daca batea vantul mureai de frig.
Hotelul extraordinar (am fost la Kempinski Grand Hermitage), servirea, atmosfera, mancarea, serviciile, totul la superlativ, n-am avut ce comenta nici daca vroiam. Clar l-as alege daca ma voi reintoarce. Mi-a placut mult si Admiral...n-am fost inauntru dar banuiesc ca era ok.
Preturile in statiune cam ca la noi, 1.5 leva o sticla de apa de 2l, restul prin comparatie exact ca si aici. In Varna insa incomparabil mai mici, merita sa va opriti la un supermarket acolo sa va luati ce aveti nevoie. In statiune e un supermarket destul de marisor, ALDO parca, unde am gasit si mancare ptr bb, borcanase de toate felurile, sucuri, ceai, cereale...preturile ca si la noi.
Cam atat mi-am adus eu aminte acum, daca mai vreti sa stiti ceva intrebati-ma si va raspund cu drag. Poze cu noi si cu Hotelul aveti la semnatura, Paste 2007
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
aissa spune:
Am vazut toate pozele Madau, ffff frumoase iar fata ta e o minune!!!
Am si eu o obsesie, cum e drumul prin Bulgaria daca iesi pe la Giurgiu? Sunt serpentine? Care e traseul cel mai "domol"?
Poze
catutza spune:
Aissa , noi anul trecum am iesit prin Vama Veche, iar drumul pana in Varna a fost ok, adica erau serpentine dar nu sa-ti vina rau. Anul asta vrem sa mergem prin Giurgiu, asa ca si eu am o tona de intrebari pentru Mada , dar o mai las putin sa-si revina.
Si eu sunt curioasa cum e drumul.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
madairina spune:
Buna,
CRISU sunt curioasa anul acesta ce alegere faceti tinand cont ca ati fost in Bulgaria si ati vazut mai multe hoteluri? Ce ne recomanzi.
buchon spune:
quote:
Originally posted by caramel
Pentru fetele care au fost in Bulgaria asta vara: vreau o agentie buna de turism (de incredere).
Ce am gasit eu:"vacanta turism" si "eurotravel tgv".(pana acum cele mai bune oferte pt. vara 2007).
Mai sunt si alte agentii SERIOASE cu oferte bune?
Daca vrei da-mi un mail.
Eu zic ca am referinte bune chiar de la fetele de e forum...
alexa spune:
Ne-am propus sa mergem de 1 Mai la Nisipurile de Aur intr-o minivacanta de 4 zile. Va rog sa sa-mi dati cateva sfaturi in privinta traseului,eventuale costuri pe drum, taxe sau orice informatie care credeti ca ar trebui sa o iau in considerare. Pe la ce vama sa iesim?
A fost cineva la hotel Mimoza?
Multumesc
"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia