Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by Loreena

noi ne-am hotarat la Bolero; prima saptamana din iulie; sper sa fie ok; si Carla tot aproape 3 ani o sa aiba. Sper sa fie ok

Poze cu toata Familia

In aceeasi perioada mergem si noi! Poate ne intalnim pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gagici noi sambata plecam, abia astept....inca nu ne-am hotarat cu drumul, pe unde sa o luam, dar cred ca vom merge pe varianta Giurgiu, chiar daca e mai scump dar facem mai putin. Pitica mea se plictiseste rau la drum lung si parca n-as risca sa facem 6-7 ore pana acolo. Sper sa fie ok, si sa ne simtim bine

O intrebare scurta si la obiect...putem plati cu cardul la restaurante? Sau cum se plateste, in euro, in leva? Ca sa stim cat schimbam maine. Multam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moneug spune:

Buna, eu am fost la Ibarostar Obzor anul trecut si a fost super. Incepand cu conditiile de cazare, masa, pozitionare totul este super ok. Daca ar fi avut si varianta de AI nu am fi renuntat anul asta si ne-am fi dus tot acolo, dar neavand decat HB am facut deja rezervare pentru Riu Evrika din Sunny Beach AI(astept impresii despre acest hotelde la fetele care au fost deja acolo).
Parerea mea: mergi cu incredere la orice hotel din lantul Iberostar si nu vei regreta.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

Ca tot va spuneam de agentia TGV...tocmai m-au sunat niste clienti mai vechi ca sunt in Bulgaria, prin agentia asta, de ieri si ca desi au cerut hotel cu parcare pazita...azi-noapte le-au spart masina si m-au rugat sa le gasesc altceva......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai ce e cu nebunia asta cu spartul masinilor..ma ingroziti, e mai rau ca in jungla acolo

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Madau acum ma uitam pe Antena 1 ce nebunie a fost azi la iesirea prin Vama Veche. Cozi imense la frontiera. Astia recomanda folosirea altor puncte de trecere, aveti grija maine ce ruta alegeti, sa speram ca au plecat cei mai multi de azi.
Drum bun tuturor si petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Si eu astept date despre hotelul Elena de la Nisipuri. Daca a fost cineva pe acolo va rog sa-mi spuneti si mie cum e.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu spune:

Buna,
Noi am fost la H. Eena anul trecut in iulie, cazare suuper, manacare... ai grija la ce ora mergeti la masa, la sf programului nu mai aduc nimic... rusine pt un hotel de 4 *. Fara animatori... la fel rusine... insa cazarea a compensat totul. Am primit o super camera cu pat de o persoana pt Alex.
Am fost multumimti, insa la mancare si la sistemul de AI in general au stat prost. Trebuiau sa asigure si fast-food intre mese iar ei aducea la 10, dupa micul dejun paine cu salam ramas de dimineata.

mami Cris si bb Alex(05.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Abia ce ne-am intors si noi din Bulgaria. Hotel Laguna Beach, in Albena...a mai zis cineva ca era full de romani, f putini straini erau pe acolo...per total, multumita...vara trecuta am fost la turci, la 5 stele, ultra all inclusive; sigur ca a fost mult mai bine la turci, insa si pretul de 4 ori mai mare; pt 100 eur/persoana, a fost ok: multa mancare si diversificata (apropos de cineva care spunea la stiri la tv ca a mancat fasole de Paste-era intr-o caserola fasole, e adevarata, dar impreuna cu alte 100 de feluri de mancare; aveai de unde alege, erau toate tipurile de carne prezente, salate, legume de tot felul, dulciuri, fructe, cozonac, pasca, produse de patiserie, oua rosii...de toate!...in prima noapte a fost un pic cam rece in camera, dar dupa o iarna intreaga de nefolosinta e normal ca peretii sa fie reci...am pus in functiune aerul conditionat si n-am mai avut probleme...ca sa fiu f carcotasa, capacul la cosul de gunoi din baie era defect si intr-o zi, apa in piscina a fost usor cam rece (27 grade), iar cafeaua avea gust de cauciuc ars, am cumparat cafea ca sa bem...altfel, f curat si in hotel si in statiune, personal serviabil, mancare comestibila si bautura locala f buna (inclusiv sucurile la dozator, care erau puse acolo din cutii de carton, cum e sucul "natural" la noi)...am intrat si in alte hoteluri, peste tot era la fel de dragut...am fost si la un bar cu priveliste panoramica, aflat la etajul 15 al unui hotel, spectaculos, intr-adevar...la barul din holul hotelului, in fiecare seara se anta live, era o atmosfera f placuta, am dansat pe rupte...desi as fi vrut sa vizitez putin si alte statiuni, n-am reusit, timpul a fost prea scurt si chiar nu am avut timp sa ne plictisim...daca aveti intrebari, cu placere mai ofer detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

ah, despre schimb...nu schimbati lei in eur si eur in leva, ca pierdeti la schimb...la toate casele de schimb de la hoteluri se puteau schimba si lei, la un curs de 0.52 leva/leu...cursul era destul de prost, insa cred ca din cauza ca nu aveau concurenta de la banci (erau inchise din cauza sarbatorilor pascale)...cursul eur/leva era 1.85...

Mergi la inceput