Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 27
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by aissa
E mai departe Sunny Beach, eu una de aia am exclus-o.
Poze
intr-adevar e mai departe de RO dar nu cu mult...inca 100km de la Varna dar drumul e bun, liber si e pe malul marii.....100 km ii faci in 1,5h...dar si mai repede...
...si apoi cei care sunt amatori sa vada ceva in plus afara de stat la soare si plaja...au ce vedea...Nessebar-ul e un oras fain - cu o parte veche precum Sighisoara noastra....dar mai sunt si alte staiuni mai micute si pitoresti, cu "plaja salbatica" gen Duni, Sozopol, Obzor...
un an de convietuire-13 august
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79quote:
Originally posted by aissa
E mai departe Sunny Beach, eu una de aia am exclus-o.
Poze
intr-adevar e mai departe de RO dar nu cu mult...inca 100km de la Varna dar drumul e bun, liber si e pe malul marii.....100 km ii faci in 1,5h...dar si mai repede...
un an de convietuire-13 august
100 km in plus inseamna mult cand pleci la drum cu bebe.
aissa spune:
Exact, incerc sa ajung cat mai repede ca fetita mea nu e invatata cu drumuri foarte lungi si nici eu! Mai ales ca, asa cum am mai spus, sunt singurul sofer al familiei si recordul meu de distanta a fost anul trecut Bucuresti-Jupiter asa ca deja ma autodepasesc cu Nisipurile, e destul deocamdata. Am vazut si eu multe poze de pe acolo, stiu ca e frumos, vacanta placuta celor ce aleg aceasta statiune, dar motivul pentru care eu am exclus-o e distanta.
Poze
Dari_Scumpi spune:
Silviusc, ai fost personal la Berlin Green Park? Camerele ce impresie ti-au lasat (ma refer aici si la curatenia care se face in camere - schimbat prosoape, lenjerie, praf etc.) Baile sunt doar cu dus? Eu asa am citit... scuze, daca sunt prea insistenta, dar as vrea sa stiu cat mai multe amanunte - bune si rele.
Ursoaica spune:
Buna seara
Am facut rezervare pt St Konstantin si Elena, hotel Azalia 4*, mai am ceva de citit, si nu stiu daca mai merge cineva acolo sau daca a fost deja pe acolo. Oare a fost cineva pe acolo?
Intrebarea mea este (pt ca toate iesiti cu copii): copilul trebuie trecut pe ambele pasapoarte ale parintilor sau este suficient pe unul singur? Marti ma ducsa imi fac pasaportul si as vrea sa stiu. Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns.
Va multumesc
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Roxana Claudia spune:
E suficient sa treci bebele numai pe 1 pasaport sau poti sa-i faci pasaport individual. Diferenta o da pretul. Individual costa 96.2 RON iar trecut pe pasaportul unuia dintre parinti doar 6RON. Vorbesc in stiinta de cauza pt ca eu i-am facut pasaport individual lui Cata acum 10 zile. Mentionez ca in ambele cazuri valabilitatea este de 3 ani.
Acum...intrebare!! Vreau sa fac rezervare la Hotel Elena de 4* din Nisipurile de Aur. A mai fost cineva acolo? Pareri, impresii, va rog din suflet pt ca pana maine fac rezervarea, deoarece plec la inceputul lui iunie cu bebe de 1 an.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
virgi spune:
Copilul trebuie trecut doar pe un pasaport ( al tau sau al sotului), insa eu te sfatuiesc sa-i faci copilului pasaport individul. Pe noi ne-a intrebat de ce vrem pasaport individual si i-am explicat ca al nostru copil calatoreste mult, uneori numai cu mama, uneori numai cu tata, si a fost de acord. De regula, nu stiu din ce motiv, desi legislatia spune clar, " orice copil poate avea pasaport individual", iti gasesc tot felul de motive sa nu-i faca, si prefera varianta inscrierii copilului in pasaportul parintilor. Daca vei spune foarte clar, ca vrei pasaport individual, iti vor face.
virgi spune:
Claudia - cand intentionezi sa ajungi la Nisipurile de Aur? Noi am mai avea 6 zile disponibile intre 6-12 iulie, care erau destinate litoralului romanesc, insa dupa ce-am mai citit pe aici, cred ca ar fi mai placut sa le petrecem in bulgaria si ar fi super daca v-as intalni si pe voi acolo.