Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 28
cin spune:
multumesc de raspunsuri...
in functie de perioada in care isi va putea lua liber sotul meu ma hotarasc intre berlin si bolero...
Roxana, spune-mi si mie cum ai procedat, mai exact unde, cu pasaportul pt bebe? eu il voi trece pe pasaportul sotului, dar nu stiu unde sa merg? la politie? la pasapoarte? dar banuiesc ca daca-l trec pe pasaportul sotului, el trebuie sa se ocupe de asta...
danat spune:
Fetelor noi am rezervat la Bolero intre 19-25 iunie, trebuie sa merg saptamana asta sa dau banu' la agentie.
Sper sa fie ok totul! Doamne ajuta!
Va tin la curent.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
madairina spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
E suficient sa treci bebele numai pe 1 pasaport sau poti sa-i faci pasaport individual. Diferenta o da pretul. Individual costa 96.2 RON iar trecut pe pasaportul unuia dintre parinti doar 6RON. Vorbesc in stiinta de cauza pt ca eu i-am facut pasaport individual lui Cata acum 10 zile. Mentionez ca in ambele cazuri valabilitatea este de 3 ani.
Acum...intrebare!! Vreau sa fac rezervare la Hotel Elena de 4* din Nisipurile de Aur. A mai fost cineva acolo? Pareri, impresii, va rog din suflet pt ca pana maine fac rezervarea, deoarece plec la inceputul lui iunie cu bebe de 1 an.
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
Vezi ca la pagina a 2 a mai postat cineva despre Hotel Elena 4* Nisipurile de Aur
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album
maddy26 spune:
Eu am ales deja Berlinul...Plecam pe 1 August .
Sunt convinsa ca o sa fie super, am auzit numai lucruri bune despre el.Mi-a fi placut sa fie mai in centru , dar nu-i problema , face bine mersul pe jos.
Noi dupa Nisipuri vrem sa mergem si 3 zile la Istanbul ..Ati fost cu masina pe ruta asta ..Varna - Burgas ...Care este localitatea de rontiera cu Turcia daca venim pe coasta Bulgariei ?
Ursoaica spune:
Va multumesc pt raspunsuri.
Cineva imi spusese ca trebuie neaparat pe amandoua pasapoarte si mi sa parut o aberatie.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Roxana Claudia spune:
Cin - daca optezi pt a-l trece pe bebe pe pasaportul unui dintre voi trebuie sa platesti o taxa de 6 lei la CEC si sa mergi la Directia Pasapoarte (aia de la Romana), Alte acte necesare: actele de identitate (copie si original) si certificatul de nastere al copilului (copie si original).
Daca optezi pt pasaport individual platesti 96 lei la CEC, ai nevoie de aceleasi acte dar poti merge la sectia de politie din sector, care e responsabila de serviviul pasapoarte (pt sect 4 eu am fost in Oitelor (la Budapesta).
Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
cin spune:
Roxana, multumesc frumos pt informatii.
intre timp ne-am hotarat si la hotel: berlin green park, oarecum pe considerentul ca e mai ieftin decat la bolero (care imi placea mai mult pt ca are restaurant cu specific asiatic ). sper sa fi facut o alegere buna. docamdata doar m-am hotarat. acum ar trebui sa caut si ceva agentii si sper sa nu fie problema cu locurile pt sf lui iulie, inceputul lui august (abia diseara voi stii perioada exacta)
maddy26 spune:
Cin, cea mai buna oferta de pret pentru Berlin o gasesti la Jeka tour.
Eu am studiat destul inainte sa ma decid ...si nu cred sa gasesti mai ieftin .
Sf iulie - 54EUR/ persoana /all inclusive .
Si noi plecam 1 August prin ei tot la Berlin.
maddy26 spune:
Eu le-am trimis numarul de telefon si m-au contactat in aceeasi zi .
Presupun ca pana maine ai raspunsul lor .
Mie mi-au parut seriosi .
Cand te hotarasti trimiti un email de rezervare , iar ei in 48 de ore obtin si confirmarea din partea hotelului.
Apoi urmeaza doar ca tu sa platesti avansul .