Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

quote:
Originally posted by silviusc

Parerea mea, pentru mamicile cu copii Nisipurile de Aur este o statiune mai indicata decat Albena.Statiuni bune ptr copii mai sunt si Nessebar si Primorsko.

Din care motive consideri Nisipurile mai indicata decat Albena?
Te intreb asta fiindca copilul meu are 6 ani, deci nu e chiar mica, si imi doresc o statiune si cu ceva animatie, dar si cu facilitati pentru copii.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Fetele, am urmarit si eu subiectul, insa nu m-am dumirit daca e mai bine AI sau DP.
Cat ati platit pt o masa la restaurant cele care ati fost de curand?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Eu am stat asta vara la Bolero si a fost super. Atunci era in grupul Riu intre timp este Grifid, de asta nu stiu daca s-a schimbat ceva. Singurul lucru daca mergi cu copil este sa ceri camera in corpul din centru pt a avea acces mai usor (hotelul e oarecum construit in panta, daca stai mai spre spatele hotelului ai mai mult de mers pe coridoare/eventual scari de urcat). In plus sugerez camera sa nu fie aproape de aparatele de aer conditionat - noaptea cand e liniste sunt cam zgomotoase.
In rest, a fost perfect: camera mari si frumoase, f curate, 2 piscine mari + una interioara, 3 restaurante. Nu se manca in serii. E ff aproape de plaja, doar ca nu are vedere la mare, cum ar veni e pe al doilea rand. E in partea mai linistita a statiunii, dar mai departe de centru.
Eu una m-am simtit extraordinar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

quote:
Originally posted by danielai

Eu am stat asta vara la Bolero si a fost super. Atunci era in grupul Riu intre timp este Grifid, de asta nu stiu daca s-a schimbat ceva. Singurul lucru daca mergi cu copil este sa ceri camera in corpul din centru pt a avea acces mai usor (hotelul e oarecum construit in panta, daca stai mai spre spatele hotelului ai mai mult de mers pe coridoare/eventual scari de urcat). In plus sugerez camera sa nu fie aproape de aparatele de aer conditionat - noaptea cand e liniste sunt cam zgomotoase.
In rest, a fost perfect: camera mari si frumoase, f curate, 2 piscine mari + una interioara, 3 restaurante. Nu se manca in serii. E ff aproape de plaja, doar ca nu are vedere la mare, cum ar veni e pe al doilea rand. E in partea mai linistita a statiunii, dar mai departe de centru.
Eu una m-am simtit extraordinar.

Daniela

In sfarsit cineva care sa stie despre Bolero! Multumesc mult pentru detaliile povestite. Dar nu stiu daca am posibilitatea de a solicita la receptie camera unde dorim noi...eu incerc, dar....anul trecut receptionerul de la Helios Spa mi s-a parut cam rigid...oare devin mai "elastici" cu ceva euroi bagati in pasaport?
Am observat si eu din poze ca e in al doilea rand de hoteluri, asta nu ma deranjeaza absolut deloc, anul trecut am avut sea view si nu prea am profitat de ea fiindca nu ne faceam veacul pe balcon, am stat putin in camera, asa ca eu cred ca nu mai are rost diferenta de pret pt noi (la Bolero de fapt nici nu exista oferta pt camere diferentiata in fct de pozitionarea camerei tocmai fiindca nu au unele cu sea view).
Sper ca va fi ok, am vazut ca si restaurantul e mai dichisit, poate si mincarea e facuta mai "ca acasa". De ex anul trecut la Helios toate salatele aveau prea multa maioneza, ceea ce m-a facut sa le ocolesc (eu care sunt innebunita dupa ele), iar ciorbele/ supele aveau deasupra un strat vizibil de ulei/ grasime, asa ca ii puneam copilului strecurand-o. Sunt, poate, amanunte dar...oricum, ceva tot gaseai de mincat ca sa nu ti se aplece!

Pup iu.

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna tuturor
pot spune ca am citit si-am rascitit diverse comentarii despre n-spe hoteluri...si tot nu m-am hotarat unde sa merg cu sotul si copilul.
vreau minim 4 stele all inclusive si cat mai aproape de plaja
mi-au placut in nisipuri: Arabella, Berlin Green Park si Riu Bolero. si in Albena: Kaliakra
as vrea sa merg la sf lui iulie, inceputul lui august
ceva sfaturi, impresii proaspete? vad ca multe mergeti la arabella...
pe mine, nu stiu de ce ma trage ata la berlin green park....
ce greu e cand ai de unde alege...

edit: intre timp m-am hotarat la Nisipuri...dar ce hotel??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Tocmai ne-am intors de la Nisipuri. Exceptional. Hotelul Iberostar de 4 stele. Pe plaja. N-am stat in vama decat jumatate de ora la ducere si 5 minute la intoarcere. Drumuri Ok in Bulgaria. Nota 9 plus, ca-s carcotasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna seara1

Fetele a auzit careva de hotel Kristal ,la Nisipuri?:)Vad ca nimeni nu zice nica de el ,noi ne-am bucurat ca-i mai ieftinut un pic fata de alte hoteluri pentru ca merem o gasca mai mare si unii n-au vrut un pret mai ridicat ,mai ales ca sintem foarte plimbareti ,nu stiu cat de mult vom sta in hotel ..
Eu am luat bilete prin Paradise Travel Agency ,sper sa fie in regula si sa nu am surprize la fata locului ,mai ales ca plec cu copilul..
Daca a fost cineva acolo ,va rog sa-mi spuneti cum e

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cin eu ti-am scris la LR cum am selectat eu intre Arabella si Bolero (scuze, acolo am scris din greseala Berlin): dupa distanta fata de Aquapolis ca mi s-a pus pata sa mergem si mi se parea pe harta ca Bolero e mai departe. Berlin cred ca pur si simplu nu era in oferta agentiei prin care plec eu ca nu imi amintesc sa il fi studiat in amanunt.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Draga Cin, si pe mine ma atrage f. tare LTI Berlin Green Park, in Nisipuri. Ce sa zic? Sunt aproape hotarata... Din ce am citit in sub. cu Bulgaria, parca nu a fost nimeni vara trecuta la hotelul asta, nu?
Fetelor, daca printre voi se afla coneva care a stat in vacanta la acest hotel - LTI Berlin Green Park - spuneti-ne impresiile voastre, plusuri si minusuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

mai...dar in Sunny beach nu vrea sa mearga nimeni????este muuult mai fain...e cea mai mare statiune a lor....mult mai putini romani sunt acolo ....in majoritate e populata de nemti....iar hotelurile sunt mai luxoase....si nu e f scump....nu sunt preturi mai mari decat in Nisipuri...e aproape si Bourgas si Nessebar...ce ziceti???

un an de convietuire-13 august

Mergi la inceput