Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 25
mamica oana spune:
La hotel Gergana-Albena merge cineva?
Noi ne-am luat bilete pentru perioada 30 iul.-6 aug.
Oana,mamica de Robertzel
CRACIUN 2006
danat spune:
quote:
Originally posted by coralia_popa
A fost cineva anul acesta sau anul trecut la Berlin Golden Beach, la Nisipuri? Avem rezervare facuta pentru iunie... l-am vazut acum cand am fost de 1 mai, am ramas cam dezamagita.. de exemplu Lilia, care era cam la acelasi pret arata de afara mult mai bine... Stiu ca asta nu este un aspect din cele mai importante.. insa...
Coralia si bebe Ioana(2 noiebrie 2004)
De ce nu dai o cautare pe google dupa numele hotelului?
Eu asa am gasit review-uri despre orice hotel m-ar interesa, de oriunde, si am citit pareri ale diferitelor persoane, am facut oi media, si am tras concluzia
Mai gasesti si poze mai multe din interior, etc...
Are cineva vreo idee despre Grifid Bolero? Am vazut ca sunt ceva mai dichisiti decat Arabella, mi-a placut ce am vazut in poze, si au tot AI.
Aveti cunostinte despre el?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
ramonzca79 spune:
pe mine tot nu ma ajuta nimneni cu Victoria Palace din Sunny beach????
un an de convietuire-13 august
bebe03 spune:
ieri ne-am intors de la nisipuri, hotel EXCELSIOR,unde am stat 5 zile, a fost super, cazarea, masa AI, de n0ta 10, amabilitatea personalului, zecile feluri de mincare , piscina interioara, animatori care distrau copii,terenuri de tenis, sauna, piscini exterioare 3, ce mai il recomand... probleme in schimb cu parcarea, nu are parcare amenajata, dar am gasit insa in apropiere, ne-a dat de la receptie o hirtie pe care scria ca suntem cazati in hotel, durata sejurului,numele, nr. camerei...si nu am avut nici o problema, nu s-a atins nimeni de masina...
in sezon cred ca nu o sa mai fie atit de aglomerat, ca nu se mai duc asa ca acum de 1 mai romanii buluc, ci in serii,
grupul hotelier SANRAISE-EXCELSIOR e patronat de nemti,printre romani erau in aceasta perioada si citeva familii de nemti..
nu il recomand celor cu copii micuti fiindca nu e chiar pe plaja, e la 300 m de nisip, in rest e totul la superlativ.
nicol
Eleni spune:
quote:
Originally posted by mikim
Stie cineva ce mai trebuie sa platesc pana in Albena, inclusiv? Inteleg ca si la intrare in statiune se plateste ceva, poate si la hotel, si in vama??? Am vazut mai sus ceva taxe, dar eu vreau sa stiu cat se poate de exact ce costuri sa mai includ in vacanta care va urma.
O prietena zice ca isi ia la ea 1.000 euro sa aiba de cheltuiala. Mie mi se pare enorm, tinand cont ca mancarea e platita deja.
Ma gandesc totusi ca ar trebui sa iau la mine destui bani, cu toate ca noi nu suntem cheltuitori, cine stie ce mai avem de platit pe acolo.
Inteleg ca e bine sa pleci cu medicamente de aici, ca sunt scumpe acolo, iar ca un medic costa enorm, sute de euro!!!
Sper sa nu avem probleme.
Mihaela, mama Karlei
Mihaela, 1000 euro este enorm.
Anul trecut noi am avut vreo 360 euro la noi, avand all inclusive asigurat.
Si ne-am intors cu 100 euro acasa, si am cheltuit numai pe parcul de distractii.
Taxele care se platesc la intrare-iesire din tara sunt la nivel de 3-4 euro, o sa verific in urma in subiecte ca anul trecut scrisesem exact cat ma costase intrarea si iesirea prin vami.
Noi la hotel am mai platit parcarea vreo 6 euro, dar a fost pazita si ok. SI atat. Ia-ti de aici medicamente. Poti sa iti iei de aici si apa plata daca vrei, mie personal nu prea mi-a placut gustul apei lor plate. In rest ai fix aceleasi lucruri si oricum daca nu te aproprii de parcul de distractii nu vei cheltui. Noi am gasit pe plaja cordelina de sarit (au aparut si la noi in parcuri recent) si Maria isi facea veacul pe acolo minute in sir (si era 8 leva 5 minute de sarit, adica vreo 15 RON - multutz dar ii placea sa topaie in aer).
Daca vrei sa mai afli chestii putem vorbi si pe privat ca sa nu incarcam subiectul.
Zi faina,
silviusc spune:
Noi tocmai ne-am intros de la Berlin Golden Beach. A fost super. Am avut camera cu vedere spre mare. Hotel linistit, super servicii. Am ramas placut impresionata. Este chiar pe plaja. Pentru bebe am avut patut. In ceea ce priveste masinile furate, spagi sau altele nu am auzit si nu am vazut. Noi am avut masina in parcarea hotelului, hotelul era full. Parcarea pazita. Hoteluri chiar pe plaja sunt Ibero Star, Oko Morsko, Palm Beach, Luna, Lilia, Admiral, Arabella. Am vazut ca toate hotelurile au camere de supraveghere in parcare, au paza. Nu vad de ce sa va faceti griji. In plus cred ca si la noi la mare cand mergi in sezon nu prea ai unde sa parchezi.
Jasmine sa stii ca Green Park nu este chiar asa de departe de plaja cum spui. Este fix la 5 minute. Atata tot ca trebuie sa urci un mic deal. Sunt si alte hoteluri unde trebuie sa urci trepte chiar daca sunt pe plaja de ex Palm Beach sau Luna etc.
Intr-adevar statiunea era plina de romani, dar nu cred ca in sezon va fi la fel. Noi ne-am intors ieri si deja pe 1 mai venisera o gramada de nemti. Una peste alta parerea mea merita. Hoteluri foarte bune sunt si Admiral sau Kempinski.
maddy26 spune:
Silviusc cu ti s-a parut Berlin park-ul?
Noi mergem pe August /8 zile ..
Sper sa fie Ok .
maddy26 spune:
Silviusc ,
Cum ti s-a parut Berlin Green park-ul ?
Arata bine ?Si cam ce distanta e fata de Admiral ( centrul staiunii)?
Noi mergem pe 1 August /8 zile ..
silviusc spune:
quote:
Originally posted by maddy26
Silviusc ,
Cum ti s-a parut Berlin Green park-ul ?
Arata bine ?Si cam ce distanta e fata de Admiral ( centrul staiunii)?
Noi mergem pe 1 August /8 zile ..
E super ok hotelul. Iar la All inclusive ai foarte multa mancare. Serviciile sunt super. Ai pat pentru bebe. Eu am numai cuvinte de lauda pentru ei. Pentru plaja ai de coborat doar un pic, 5 minute. Este in zona linistita a statiunii, ideal pentru copii. Fata de Admiral e un pic cam departe, cam 15 minute in plimbare de mers pe jos, cu masina 5 minute. Noi mergeam in fiecare seara cu bebe la plimbare. I-a priit foarte bine, dormea in carut.
silviusc spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
pe mine tot nu ma ajuta nimneni cu Victoria Palace din Sunny beach????
un an de convietuire-13 august
http://www.victoria-group.net/
Super alegere. Uite si pe site. Daca vrei da-mi PM si discutam despre o oferta buna.