Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Va rog, are cineva informatii despre hotelul .Com din Albena? Ma intereseaza mai ales daca are parcare (cu plata sau nu), dar si orice alte informatii legate de acest hotel?
Giliola, cu mutumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Caramel, chiar vroiam sa spun ca nu are rost sa va panicati, ati citit si voi ca au mai fost cazuri, dar s-au rezolvat, in favoarea clientului:)
NUmai ca eu nu vreau sa ma risc, si-asa facem o gramada pe drum, asta imi mai lipeste, sa ajung acolo si sa-mi negociez cazarea platita cu nu stiu cat timp inainte. Asta nu inseamna ca nu o putem pati si noi in Nisipuri.

SI cred ca cel mai bine e de sunat cu o saptamana inainte la hotel, sa va confirme camera.
Sau chiar mai din timp.

Maria(29.11.2005) si Ioana 11+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Buna, fetelor, intervin si eu in discutia voastra pentru ca vrem si noi sa mergem cu bebe mic (2,4 ani) la Nisipuri in concediu. Noi (aproape) ne-am hotarat pentru Marina Grand Beach si ma intereseaza normal daca aveti impresii despre acest hotel. Parca vazusem ca Laura T a stat acolo ?
Ma intereseaza daca mancarea e variata, daca au parcare pazita. Am vazut ca au si discoteca, e galagioasa seara ? Noi nu suntem hotarati daca sa luam camera cu vedere la mare sau la parc. Mie mi-ar place cu vedere la mare, dar ma gandesc sa nu fie cumva cu vedere directa la discoteca sau la vreo terasa cu program artistic....

Vacanta placuta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Lali, noi am stat la Marina Grand Beach, am avut vedere spre H.Astera si in dreapta se vedea si marea (am stat sus, parca la etajul 5-6) si nu era nici o galagie/disco prin preajma. Parca parcarea nu era pazita, dar era chiar la intrarea in hotel. Mancarea
(am avut doar mic dejun) era super, o groaza de feluri, inclusiv clatite cu vreo 5 borcane de gem alaturi, la alegere (inclusiv fara zahar), sau nutella...multe chestii...

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Tot intreb de ceva vreme...chiar nu stie nimeni nimic de hotel Albena Beach Club???? Nu a stat nimeni acolo? pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

ola!
Teo uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97721&whichpage=4. Vezi la Boo lina!
Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetelor, dar o cazare la vilutze nu stiti? Ne-ar interesa o camera cu baie proprie, eventual o mica chicineta sa-ti poti face o cafea dimineata (stil cum sunt in Grecia).

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Merci, Laura pentru informatii. Te mai bazai cu cateva intrebari: camerele sunt mari ? Permit pat suplimentar, ca al meu bb nu doarme cu noi in pat deloc, deloc ...
Deci tu spui sa mergem linistiti cu bebe, din experienta ta e OK hotelul si papica. Noi am avut semne de intrebare doar pentru ca pretul e comparabil cu hotelurile cu 4*...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Gata, am achitat si eu azi, am voucherul pentru Arabella, ma simt mai aproape de vacanta acum. Am schimbat rezervarea in camera cu vedere la mare, ca sa ma rasfat de tot si acum nu pot decat sa sper in vreme buna si experiente placute. (anul trecut fix aceeasi perioada, in Ro, am pierdut jumate din sejur din cauza de vreme super naspa).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

quote:
Originally posted by aissa

Gata, am achitat si eu azi, am voucherul pentru Arabella, ma simt mai aproape de vacanta acum. Am schimbat rezervarea in camera cu vedere la mare, ca sa ma rasfat de tot si acum nu pot decat sa sper in vreme buna si experiente placute. (anul trecut fix aceeasi perioada, in Ro, am pierdut jumate din sejur din cauza de vreme super naspa).

Poze

In perioada 02-09.07.2007? Atunci mergem noi. Bineinteles tot la Arabela.

Mergi la inceput