Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)
Raspunsuri - Pagina 22

teodraghici spune:
quote:
Originally posted by iube2001
ola!
uite aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97721&whichpage=4. Vezi la Boo lina!
Pusi
Diana si bebe Daria: poze Daria
iube

danat spune:
Sunt curioasa si eu prin ce agenti iati mai mers? Noi anul trecut am luat biletele prin BalkanAir (am vazut ca si anul asta au preturile cele mai mici, adica nu cu mult, dar ceva sub celelalte agentii) nu am avut nici o problema, si sunt tentata tot prin ei sa luam si in acest an.
Noi am vrea sa incercam Arabella sau Berlin Green Park pentru anul asta.
Alegem mereu AI mai ales pt copil, ca sa nu mergem prin restaurante ca sa-si pape prinzul, si de asemenea, cautam hoteluri care sa aiba si piscina interioara, pentru ca vremea poate fi nashpa uneori si nu vrem sa ne plictisim.
Am citit despre Arabella cele mai bune cronici si pe alte site-uri, dar despre Berlin Green Park aveti ceva cunostinte?
Din harta statiunii imi dau seama ca e putin mai departe de plaja (cca 200 m cred) pentru ca-l compar ca amplasament fata de plaja cu hotelul Helios Spa unde am stat anul trecut si de unde coboram un mic deal si apoi mai mergeam cam 200 m pina la nisip. Dar nu ni s-a parut incomod, din contra, era un bun prilej de lalaiala, ne plimbam, faceam si sport urcand scarile
Astept raspunsurile voastre.
Pup,
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

pisi-si-boscu spune:
quote:
Originally posted by aissa
Da, da, 2-9 iulie. Ne vedem acolo!!!
Poze
Salut fetelor!
Stiu ca nu am intrat niciodata pe acest topic ( sunt pentru prima oara amatoare de prajeala bulgareasca ), dar am citit toate capitolele cu impresii...
Si noi avem confirmarea rezervarii, din 2 in 9 iulie mergem la Albena, hotel Kaliakra.
Daca mai sunt familii care pleaca din Bucuresti in aceeasi perioada va spun sincer ca mi-ar face placere sa facem un mic convoi pentru drum, nu stiu de ce, m-as simti mai linistita sa calatoresc cu de-ai nostrii...
Probabil pentru ca, pe langa povestile despre cat de civilizat se face turism in Bulgaria, mai sunt si cateva mai putin placute despre "practici" politienesti si nu numai...
In rest, o sa visez alaturi de voi pana in iulie...

aissa spune:
Si eu ma gandeam la acelasi lucru, deja suntem 3 cu aceeasi perioada. Eu sincer insa, fiind singurul sofer al familiei, trebuie sa spun ca merg destul de incet, sau ma rog, nu sportiv. Anul trecut spre mare m-a "alergat" o prietena si am jurat ca nu mai plec in convoi in ideea sa nu ma simt eu nevoita sa gonesc pentru a nu-i tine in loc pe ceilalti. Pana plecam insa mai vorbim, nu e o ideea foarte rea plecatul in grup, mai ales ca avem aceeasi destinatie.
Sa stabilim si pe unde e cel mai comod de iesit, cu drumul cel mai lin, cum am mai spus ma cam tem de serpentine si prefer un drum mai drept.
Poze

iepumic spune:
Eu plec maine la Sunny Beach, hotel Majestic, in recunoastere pt. sejurul de la vara. www.majestic-bg.com
Va povestesc cum a fost. Duminica trecuta am facut o scurta vizita la Ruse si am fost placut impresionata de faptul ca am fost foarte frumos serviti la terasa si ca orasul era ingrijit si curat. Bravo lor, pana aici.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.

madairina spune:
Noi plecam 4 familii (deci 4 masini). Dar sincer "pisi-si-boscu" nu te-as sfatui sa mergi dupa baietii nostrii mai ales daca mergem pe autostrada (160km/h - 180km/h). Dar acolo sigur ne vom recunoaste. Noi suntem o gasca mai galagioasa cu trei copii. Al meu e cel mai mic (3 ani jum.)
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album

pisi-si-boscu spune:
Fetelor merci de intentie....
Ce-i drept nici prea catinel nu merg ( fac pana la Craiova 2 ore si un sfert pe autostrada ) dar nici nu m-as risca in Bulgaria cu copilul in masina sa merg ca atunci cand ma duc singura in deplasare...
In rest, va fi interesant sa ma intalnesc cu membri DC in alta tara... nu de alta, dar anul trecut in Italia, in timp ce ne chinuiam sa explicam unui sofer de autobuz la ce statie vrem sa ajungem, ne-a raspuns intr-o romana atat de dulce incat am ramas trazniti: era nu numai de-al nostru, dar si din acelasi oras cu noi ...

aissa spune:
Da, asa e, fiecare sofer are alt stil de mers si e greu sa ne punem de acord. Eu am batut recordul de 130 pe autostrada anul trecut dar, pe portiuni mici....de aia si zic ca nu ma risc, stiu ca merg asa, potolit. Dar ne intalnim sigur! Super, deci juma din Arabella e sigur plin de romani!
Poze