Bulgaria: impresii, drum, hoteluri etc. (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by mikim

Ce inseamna parasailing?

Mihaela, mama Karlei

Mihaela,
parasailing inseamna ca te dai cu parasuta trasa de o barca... te leaga cu niste hamuri de parasuta si te ridica deasupra marii... e excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Elena, da-mi mai multe detalii te rog. Sunt pe plaja cei care organizeaza? In Nisipuri e vreun centru de informare turistica? Care eventual sa organizeze excursii in zona? La Nessebar , Balchik, sa.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

quote:
Originally posted by Eleni

[quote]Originally posted by mikim

Mihaela,
parasailing inseamna ca te dai cu parasuta trasa de o barca... te leaga cu niste hamuri de parasuta si te ridica deasupra marii... e excelent.

Elena & Maria Bucuria

Mama! Nu as avea curaj sa fac asa ceva! Parca am vazut si in Mamaia asa ceva si sotul meu era dornic sa incerce.

As mai avea ceva intrebari.
Ce ai putea face in Albena in afara de plaja in mare si la piscina?
La restaurantul hotelului Oasis este seara vreo orghestra? Parca as si dansa putin, dar nu mai pot merge prin discoteci, ca la 20 de ani.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Fac o marturisire: azi nu am deloc chef de lucru, dar deloc. Si topicul asta ma tine aproape de vacanta .

Liliana,
cei cu parasailing sunt pe plaja, atat la Nisipuri cat si in Albena. Nu stiu in restul statiunilor, de astea 2 stiu sigur.
Noi i-am gasit urmarind cu privirea unde aterizeaza parasutele si ne-am dus direct acolo.
Oamenii sunt foarte amabili, eu si prietena mea ne-am dus pentru prima oara, ne-au explicat ce trebuie sa facem.

Mihaela,
in Albena este o alee comerciala, un fel de Magheru al Albenei unde gasesti tot felul de terase, discoteci, pizzerii. In plus gasesti si bazarul de la corabie unde ai tot felul de magazine de suveniruri.
Si mai exista Luna Park unde toci o gramada de banutzi... depinde de cat e de mare copilul.
Nu stiu de orchestra de la Oasis, dar nu cred. daca e similar cu unde am fost anul trecut, all inclusive-ul inseamna un soi de autoservire si nu sta lumea la dantuit. Insa la bar exista muzica si locuri cu animatori, unde poti sa si dansezi.
Mai revin... sunt cu ochiul pe subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela005 spune:

A fost cineva in septembrie in Bulgaria?
Este mai calda apa decat la noi?
Eu mi-am luat bilete in iunie la hotel Kaliakra, dar as lua si tura 2 in septembrie. Surpinzator in septembrie este mai scump decat in iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Super!!!
De-abia astept, eu is prima la incercari din astea deosebite.
Am vazut si eu in RO anul trecut, dar nu mai aveam bani, era f scump. 1.5 mil de persoana parca.
Poti merge si singur sau musai in pereche?
Si in aquapark in Nisipuri am vazut ca e fain ...

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Ioana_77,
eu am fost anul trecut la Gergana.
Hotelul e foarte misto (sa iei camera cu vedere la mare obligatoriu). E exact pe plaja, ceea ce e un mare avantaj daca ai copii mici. Singurul inconvenient este ca e cam departe de centrul Albenei. Asta daca vrei sa mergi pe jos...in rest poti sa iei trenuletul si in cateva minute esti acolo...Dar ai avantajul ca e o liniste! Dupa 11, cand se termina programul de animatie, nu mai auzi decat valurile!
Daca te mai intereseaza ceva intreaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sper sa plecam in cele din urma in Bulgaria

Elag, multumesc de informatii, dar am renuntat intre timp la Gergana si la ALbena. Asta dupa ce in prima instanta agentia la care gasisem locuri mi-a spus ca este o situatie ambigua la hotelul respectiv, s-au vandut camerele chiar si de 2 ori, asa ca ei nu il mai recomanda. Am sunat si la alltour, care mi-a spus din start ca nu recomanda Albena din cauza ca nu garanteaza ca la hotelul la care ai luat bilete vei si sta.
Asa ca m-am reorientat spre Nisipuri, astept sa ma sune de la o agentie sa-mi zica daca Kaliakra Palace (nisipuri) e ok si ca disponibilitate si ca recomandare.
A stat cineva la Kaliakra Palace in Nisipuri?

Pe forumuri e cotat f prost de catre englezi, mai ales, am decis ca nu mai citesc atatea pareri, ca nu ajung nicaieri.

Mai am o dilema. Cum pot vinde unele agentii camere cu vedere la mare, iar altele sa spuna ca nu exista tarife diferentiate?
EU am patit-o anul trecut, in Eforie Nord, unde am platit pt camera cu vedere la mare, iar cand am ajuns am constatat ca toate camerele erau orientate spre mare

Maria(29.11.2005) si Ioana 11+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Paste07

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lgireada

Super!!!
De-abia astept, eu is prima la incercari din astea deosebite.
Am vazut si eu in RO anul trecut, dar nu mai aveam bani, era f scump. 1.5 mil de persoana parca.
Poti merge si singur sau musai in pereche?
Si in aquapark in Nisipuri am vazut ca e fain ...

Liliana

Noi am mers in pereche ca se impartea la 2... daca te duci singura te costa 70 de Leva (sau cred ca era 60, cu un fel reducere ca esti singur), si daca inmultesti cu cursul, iti dai seama ca erau pe aproape de un milion si ceva. Deci nu chiar cu mult mai ieftin decat la noi. Dar minunat ca experienta, si eu ma bag la provocari din astea, chiar daca mi-e o fricaaaa de nu ma vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Ioana_77,
ai bagat spaima in mine rau de tot!Eu tocmai ieri mi-am luat vouchere-le de la agentie pentru Albena.
Ma intreb cum ar trebui procedat ca sa fiu sigura ca nu patim vreo belea pe acolo.
Sa tin legatura cu hotelul?
Dar cand, de-acuma sau inainte de plecare cu vreo saptamana-doua?

Mergi la inceput