FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
zoricut multumim si sa dea DD sa fie cum zici tu!!
mirabelamersi frumos!!!vezi ca saptamana de dupa Pasti dau de baut...asa ca sa stai cu ochii pe aici...
legaturilor...vedeti ca de azi suntem minim 2..asa ca sa fiti atenti cum va adresati...detalii sper sa stiu mircuri ca merg la eco..si poate se vede ceva pe acolo...dar oricum a functionat
As vrea sa multumesc Bunului Dumnezeu si voua, la toate va spun sa aveti incredere in El!! Va asculta !! iar fata de echipa de la Szeged in frunte cu dr. Zadori tot respectul!!!
PUSSI
mary1977 spune:
PUSSI
Felicitari si mult noroc. Sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos.
Sa ai grija de tine.
CRINUTA
Vreau sa stiu mai multe despre ICSI.
Te rog daca ai rabdare sa-mi scri cateva randuri sau daca ai adresa de mes poate vrei sa vorbim mai multe. Multumesc oricum.
Liana30 spune:
vaiiiiiiiiiii mii de scuzeee//putiuu ce gura am..ete ca'mi scapa..deci rectificam
legaturilorrr..e binee?deci unde faci echoo?daca aci raspunsul e NU pe mine m'a certat ca am facut echo in z14 asa ca nu vreu sa faci si tu aceeasi prostie ca minedaca acolo atunci e OK..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
mocoleta spune:
MI-KA iti multumesc fff mult pt raspuns,mi-ai fost de ajutor.Am crezut ca ma ignorati si chiar am vrut sa nu va mai deranjez cu intrebarile mele dar probabil ati fost cu sufletul la gura pt PUSSI pe care o felicit si eu din tot sufletul meu pt ca si eu stiu ce inseamna un FIV nereusit.Cand mi-a spus Zadori dupa 2 saptamani de tratament (chiar in ziua cand trebuia sa aiba loc puncta)ca trebuie sa oprim totul din cauza ca ovarele nu au reactionat bine pana la capat nu mai pot sa va spun ce am simtit in clipa aceea.NU-i nimic, am cazut,m-am scuturat si am luat-o de la capat si iata fetelor ca am terminat cel de-al doilea FIV si am 3 zile de la ET.ma cam doare burta ca la ciclu si millocul dar sper sa fie de bine.inca o data fe licitari PUSSI si voua succes.VA si va iubesc.MOCO
nmirela71 spune:
Pussi,FELICITARI,ma bucur ttare mult pt voi!!!Sa-ti dea DD a sarcina usoara,si un bebe sanatos,
Camisv ti-am raspuns la mesaj,pe miercuri nam pe nimeni deocamdata ,deci daca vrei ne putem antalni
Gabitupe 10 sant de dimi ,dar daca vrei sa la 2 scap de la lucru
Mirelus
irlandeza spune:
Felicitari Pussi.
Acum pot sa merg linistita acasa.
Sa ai o sarcina usoara si sanatoasa.
Noi 2 singurei
gabitu spune:
quote:
Originally posted by nmirela71[/i}
Gabitupe 10 sant de dimi ,dar daca vrei sa la 2 scap de la lucru
Oricum nu cred ca vom scapa prea devreme. Daca putem mi-ar face pacere sa mai stam la o poveste si o . Poate treci pe la clinica cand scapi si vedem care va fi programul.
Pupici
gabitu spune:
quote:
Originally posted by mocoleta
[Cand mi-a spus Zadori dupa 2 saptamani de tratament (chiar in ziua cand trebuia sa aiba loc puncta)ca trebuie sa oprim totul din cauza ca ovarele nu au reactionat bine pana la capat nu mai pot sa va spun ce am simtit in clipa aceea.NU-i nimic, am cazut,m-am scuturat si am luat-o de la capat si iata fetelor ca am terminat cel de-al doilea FIV si am 3 zile de la ET.
Moco bafta multa sa se prinda de tine ca mustele de miere, vaz ca prinde fraza asta . Am o intrebare de ce nu a mers stimularea prima data? Ti-a spus Chivu?
Legat de celelalte intrebari nu stiu ce sa-ti spun, nu am ajuns inca in faza aia, suntem in pregatiri .
Te pup si iti tin pumnii.
gabitu spune:
Pussi si Liana aveti cate 3 de la mine, FIECARE....
Sa fiti sanatoase si voi si puiutii si sa ne trageti si pe noi la Odisee.
Cenusareasa sigur ne vedem daca esti pe acolo, prin zona .
Daria bafta multa azi la consultatie. Sa primesti OK-ul.
Camy bafta si tie, sa vi cu vesti bune.
Fetelor scriu cu portocaliu pentru ca am aflat ca stimuleaza fertilitatea....asa ca va doresc toate cele bune.
Va pup pe toate
teacdrn spune:
pussi-FELICITARI!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos!!!!...am ratat ziua de ieri cand stirea a fost proaspata,te asteptam pe joi cu vestea buna!
Cum ziceam si intr-un mesaj anterior-te rog sa mai treci si in continuare cat de des poti pe la acest subiect-poate se lipeste si de noi celelalte un strop de speranta.
va pup pe toate si va urez sa aveti mult curaj si noroc pentru a va indeplini marea dorita!!!.Sarcini lipsite de griji si copilasi sanatosi tuturor gravidutelor!!!!
,tea