FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 8
mocoleta spune:
draga mea Gabit nu stiu ce s-a intimplat dar ovarele nu au produs decat 4foliculi amarati,iar in ziua punctiei mi-a mai ramas doar unul si ala pe cale sa se duca norocul a fost ca mi-a mai facut o echo inainte.Z mi-a spus ca nu-si poate explica ce s-a intamplat,ca ma ajuta varsta,greutatea si hormonii.IL gasesc un pic de vina si pe el pt ca nu ma mai monitorizat de joi dimineata pana luni dimineata cand trebuia sa fie punctia,asadar foliculii mei s-au resorbit sau nu stiu ce alt ceva au facut pt ca ovulatia asta se pandeste si ea...sa nu fi-ti suparate pe mine ca am vb asa de Zadori dar asta e realitatea.PUSSI spune-mi si mie ce simptome ai avut dupa ET pana la test,te rog mult.Bafta fetelor si fruntea sus MOCO
Mi-Ka spune:
mocoleta, aici nu este ignorat nimeni , intradevar eram cu toatele fericite pentru pussi.
Si acum capul sus, ca urmezi tu sa iti facem galerie .
Te pupam dulce, dulce si sa stai cumintica in pat
pussi, care-i pluralul...pussis, pusilinilor,pusicilor ? Si mi-a priit mancarea, cum sa nu imi priasca mai ales dupa ce am citit de betahcg-ul tau fericit , doar ca pt moment mi-a ramas putinel in gat, ca nu ma asteptam asa repede
Si lianoo, mama, vezi ca e timpul sa modifici listuta gravidutelor szegediste, ce mai astepti?
Fetelor cine mai urmeaza la galerie in afara de gabitu, crinuta71 si mocoleta?
_
Printesa noastra,Alexia
gabitu spune:
Mi-Ka mai sunt multe fete la start .
Mocoleta in asteptare, sa dea DD sa se lipeasca bebe acolo si sa creasca sanatos.
Cenusareasa saptamana viiotare incepe stimularea, sa fie cu noroc.
Daria este la consultatie astazi pentru a vedea daca incepe stimularea.
Ioana si Cornelia au inceput/incep AC, bafta multa.
Camy merge maine la consultatie.
Suntem ceva fete, sper ca nu am uitat pe cineva, mea culpa . Sa avem bafta si sa ne vedem toate bebelul in brate la sfarsitul celor 9 luni. Fatelor ce imi doresc mie va doresc si voua. Nu se poate, acolo sus trebuie sa ne asculte si noua rugamintile.Pupici
cenusareasa spune:
FELICITARI PUSSI DIN TOATA INIMA!SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE(I) SANATOS(i)!
Stiam eu ca-i generos Chivu si ne da la toate cu doo maini!
Acum ca mi s-a mai luat o piatra de pe inima plec cu fruntea sus la Szeged si cu o traista mare plina de sperante!
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
ioana_p76 spune:
Gabi ti-ai amintit de toate fetele care sunt " in focuri" Suntem destule si sper sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne vedem visul cu ochii! si apoi
Mi-ka dupa cate vezi, suntem multe care avem nevoie de galerie!
Daria, Camy multa bafta la consultatie! va asteptam cu vesti bune!
Mocoletadupa cum ai vazut nici o fata nu e ignorata aici, toate fetele sunt unite si se sustin una pe alta. Iti doresc sa se lipeasca bine puiul tau in burtica si te asteptam cu vestea cea mare Cand trebuie sa faci testul?
Pussi burtica! De cand asteptam sa-ti zic asa!
Pup toate fetele!
Ioana
Vreau si eu un
ileana spune:
quote:
Originally posted by pussi
Z 10 ..BHCG 116.8
PUSSI
Felicitari!
Ai grija de tine si de ei!
gabitu spune:
Ioana tu cand mergi la Szeged? Mai mergi impreuna cu Cornelia ?
Pupici pe burtik celei mai noi mamici, Pussi. Ma bucur ca visul tau s-a implinit.
Nu uit nici de sambureii Lianei, pupici si pentru ei si mama lor.
Pupici si o zi minunata va doresc.
ioana_p76 spune:
Gabita o sa merg impreuna cu Cornelia si vom ajunge in Szeged pe 29 aprilie, ca pe 30 trebuie sa merg la primul echo din perioada stimularii. Voi face aici pe data de 11 echo in timpul inhibarii (abia am gasit un loc unde sa fac, ca toti dr. sunt liberi sapt. de dupa Paste) si daca totul e OK continui cu AC, apoi incep stimulare pe 26 aprilie si pe 30 ma prezint la clinica.
Vreau sa stau cat mai mult din luna mai acolo, sa vad cum fac cu concediul medical.
Voi cum ati facut cu concediul, ati luat de la medicul de familie sau de la ginecolog? Eu n-am apucat sa vorbesc inca cu dr. mea ginecolog, ca e plecata si vine a doua sapt. dupa Paste.
Pupici!
Ioana
Vreau si eu un
andicu spune:
Buna fetelor.
Legat de Pussilina si valoarea ei de ziua 10: si eu ma gandesc la fel , ar trebui in ziua 14 sa aiba mai mult de 400 , caci se dubleaza la 48 ore, eu zic ca vreo 5-600!! ...asa ca Liana are dreptate, cred ca ti-a facut urari duble si ..s-au prins!
Mocoleta, bun venit printre viitoarele si actualele gravidutze de Szeged! multa bafta si sa ne anunti ca ai testul pozitiv! cat despre simptome, pot fi interpretabile, totusi, e cam devreme! dupa vreo 7-8 zile daca simti la fel, e de bine! si sa stii ca nu esti ignorata, dar fiind membru nou, pana nu scrii 10 mesaje, esti moderata si atunci mesajele tale apar mai tarziu ( noi le vedem mai tarziu decat scrii tu). Asa ca, scrie 10 mesaje si apoi o sa te "vedem" in timp real!
Liana, cand afli despre bebeii din burtik? daca te duci in Buc la eco, ai toate sansele! x3 !!!
Gabita, bafta multa pe 10 !
Crinuta, ! trebuie sa-ti creasca optimismul! uite cum se largeste listuta de si ai si tu loc rezervat pe ea!
Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica
pussi spune:
marymultumim..
legaturilorvad ca v-ati conformat. In legatura cu eco..trebuie sa merg pentru medical si in acelasi timp vreau sa fiu supraveghiata....nu pot sa stau asa, trebuie sa am un dr. la care pot sa sun si la 2 noaptea daca Doamne fereste se intampla ceva!
cenusareasama bucur ca ti-am ridicat moralul
mocoleta multumim, bine ai venit si peste o saptamana sa nu dai vestea cea mare..O sa scriu mai jos de simptome..si activitati.
mirelusam un pui de ungur in burtic
irlandezadrum bun! Paste Fericit!Sa mergi la medic in RO
gabitule hai ca nu mai mult!!! suntem bine si am dat papa la BB
mikacare-ti place tie mai mult! Si ce ai de papa bun?? ca tot imi trebuie
ioana 76si eu astept sa-ti zic
teamersi, o sa-mi fac bagajelul sa ma mut la Odisee, dar o sa intru si la voi zilnic cum am fact-o si pana aici
ileanace surpriza!! Sa dea DD sa fie bine
pentru cele curioase de simptome si activitati post-tranfer: nu am luat MACA pe stimulare, din ziua ET am baut 1 l/zi ceai de cretisoara, in rest doar medicamentatie de la Zadori + no-spa cand ma durea burta.
-Pana in Z5 m-a durut burta ca la Cm, mai apasat in zona chilotilor,
- z6 mi-am luat TB la pranz..37, se pigmenteaza dunga neagra de gravidoasa si seara am arsuri pe gat, fara dureri de burtica
- z7, z8, z9 TB intre 37.3-37.5 , seara reapar arsurile
Am stat mai mult in pat, primele 5 zile numai in pat, am facut numai ce mi-a placut: tricotat, citit, DC, Tv...nu m-am enervat deloc, am raspuns la tel. numai la cine am vrut si am fost o rasfatat toata perioada!
PUSSI