FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

IUHUHUUUU , PUSSI FELICITARI!!!!!!
Vin si eu cu galeria de rigoare:

Mancam si eu linistita ca tot omul in fata calculatorului si cand citesc vestea cea mare sa-mi stea mancarea in gat, nu alta ...de fericire, se subintelege, sper

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mocoleta

Buna fetelor sunt o membara incepatoare, sunt verishoara dariei ioana.Am vrut sa va salut si sa va spun ca am facut si eu un fiv la Szeged anul trecut Mai Iunie dar a fost nereusit.AM inceracat din nou in Bucuresti si ieriam facut E.T ...V-as ruga sa imi spuneti si mie ce simptome aveti ca sunt f nelinistita si nu mai pot astepta ...Pe mine ma cam doare burtik si mijlocul,si am o jena la sani oare este ok???sa imi fac probleme????nu stiu ce sa cred..v=as ruga sa ma ajutati ...Ce m-ati sfatui ca am voie sa fac si ce nu...Multumesc anticipat....Sa fie cu noroc Pussi

Eu nu stiu ce sa iti raspund in legartura cu durerea de mijloc si cu jena la sani...la mine singurul simptom a fost ca se vedeau pe sani foarte bine venele...poate iti spun fetele mai multe...fetelor pls ...
Ar fii bine sa stai cel putin o saptamana in pat, linistita, sa nu faci absolut nimic, nici mancare, nici curatenie, nici macar sa ridici o sticla de apa si sa bei lichide foarte, foarte multe, peste 2 litri si bineinteles sa nu te stresezi...cam atat imi vine acum in minte...
Te pup si iti tinem pumnii sa treci la gravidute

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

crinuta71, vezi ca a doua incercare este cu noroc (andicu, pussi), deci fruntea sus si ai incredere ca Doamne-Doamne te va ajuta sa iti implinesti visul anul acesta

Pupici multi pentru tine

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pussi FELICITARI! si sarcina usoara

Mary1977 vad ca intrebai de iCSI. Eu am facut ICSI la Szeged, daca te intereseaza mai multe iti pot spune.

Mi-ka multumesc mult de incurajare. Din pacate cu psihicul nu sunt prea bine....

pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

danielamultumesc frumos!! te astept cu sfaturi...
nusymultumesc si sa treci si repede la
legaturilorde azi vorbim la plural, i-am transmis felicitarile si taticului, iti multumeste...
andicusa ne dea Bunul Dumnezeu la toate!!
desfinuta
stelianamultumim..o sa-ti vina si tie randul. Tu sti cel mai cand esti pregatita pentru FIv...e foarte important moralul tau
mikane pare rau ca nu ti-a priit mancarea..dar uite iti dam alta..pe care s-o mananci in liniste
crinutate prind cu manuta dreapta! Tu urmeziiiiiii....te trag.........

fetelor, vreau sa va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine " si la bine si la rau"..cu voi am reusit!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Pussi FELICITARI! iti mai spun si aici, ma bucur din suflet pt tine. Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara , fara probleme si sau sanatos(i).
Crinuta ce mai faci? Ai inceput tratamentul?
Liana pt tine si pt bebei.

ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Pussi FELICITARI !!!!
Acum cand natura se trezeste la viata, ai adus si tu un strop de curaj si optimism in inimile noastre.Te pup si iti doresc tot binele tie si la bebele din burtica.
Mirabela 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

legaturoooooo statui io asa si ma gandiii..bree si io ca omu dehh..ia stai asa pai ea facu testu in z10 si avu val 116,8 asta inseamna ca in z14 ar trebui sa fie/...ma rog cu aproximatie vreo 400 si cevasi incepui sa ma intreb breeee io ii urai sa o vaz ca pe mine?????ii dadui sa bea dupa mine????posibil sa fie ca mine adica cu 2asa ca iote stau aci si ma gandesc ca somnu oricum nu ma ia dupa o asa bucurie
Delfinutzooo cum sa uit mama..????cum aflu iti si trimit Pmsa te pun la munca
Daria tin pumniiii maineee!!
steliana cand te hotarasti sa incepi sa ma anunti sa te bag la o ora de dirigentie..pe pussi am bagat'o si i'a prins binee..
Tia,adela,Zori,Pis,andicu Mika Leliutza,Daniela,auburn,Mirelush,gabitu si toatee toatee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Pussi, din toata inima felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

camisvbun venit si multa bafta miercuri,,vezi ca mai trimisai un PM ,,te puppp,,
crinuta tu stii ca io sunt alaturi de tine..da mana la olteanca si lasa stresul si emotiile,,,te pupppp..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput