FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Intru si eu pe forum cu gandul sa o mai tin de vorba pe Pussi ca poate trece timpul mai repede si... ce vad... Pussi este deja .
Bravooooooo ,
Sa ne iei si pe noi cu tine la Odisee, esti exemplul nostru ca se poate . Abia astept sa ne spui ce a zis Chivu....
Auzi colo, sta cuminte si cand colo doneaza pentru analiza .
Bravo ma bucur sa fiti sanatosi .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Mirelus-ne vedem maine la ora 11.00 sau 12.00 cum poti, te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Daria bafta multa la consultatie. Drum bun .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

anto, cristinici, ioana 76, kora, ioana 1971, gabitu va multumesc frumos si va doresc sa ajungeti cat mai repede sa traiti clipele prin care trec eu acum! Trag cu piciorul ..sa va prindeti!! Sa va ajute Dumnezeu si pe voi!!
adacaiti multumesc frumos si sa ma ajute Bunul Dumnezeu ca peste 8 luni sa fiu mamica si sa te urmez

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

FELICITARI
bravo pusii, ti-am spus eu, sa fii sanatoasa si sa ai grija de bb, si de tine. Mi-au dat lacrimile de fericire, hai ca se poate, anul asta toate fetele au noroc si sa auzim numai de fiv reusite. Astept si urmatoarele vesti bune.....
+13 sap

P.S. chiar ti-a purtat noroc 13

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Pussi: bravo,felicitari! De data asta,ti-a venit si tie randul!!!Sarcina usoara si bb sanatos!

Cornelia, Ioana: .

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tana nana nanq naaaaaaa
tana nana nana naaaaaaaa
pussi e gravidaaaaaaa pussi e gravidaaaa
tana..nana..nana nana naaaaaaa

Felicitariiiiiii !!!!Felicitariiiii!!!!
deci a fost buna sticla,,deci amn simtit nu am zis doar sa ridic moralul,,deci?????deci?????ai reusitttttttttttttt!!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pussi, FELICITARI!!! SA-TI DEA DUMNEZEU O SARCINA FRUMOASA SI USOARA SI BEBE SANATOS!

Noi suntem bine, cu treaba prin jurul casei!
tuturor!

Andicu 25+Filip Cristian
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delfinutza spune:

Felicitari pussi...sa ai parte de o sarcina cat mai usoara...sa fiti sanatosi....ce ma bucur ptr tine....asta da veste
Liana30...te si sa ai grija de tine si de bebelusi....sa ma anunti cand stii sexul copiilor...sper ca n ai uitat
Ptr toate fetele multe

Delfinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Iata o veste minunata! FELICITARI PUssi! Este ceva extraordinar si ma bucur enorm pentru tine si familia ta! Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti parte de sanatate si multe, multe bucurii alaturi de copilasul vostru.
Despre mine, momentan renunt, cred ca aman totul pe toamna, organismul meu nu este pregatit pentru a treia incercare si nici psihicul meu.
Sunt alaturi de voi si va tin pumnii la fiecare si imi doresc sa iau curajul necesar de la voi pentru a merge mai departe.

Mergi la inceput