FIV in Ungaria 13
Raspunsuri - Pagina 28
sunshine4ever spune:
Apropo Pussi, la noi femeile zici ca e bun vin rosu, dar pt gigei lui sotu? Nu stii?
DM
pussi spune:
magda.. daca e asa face bine la amandoi..cam asta e rezultatul, dar special pt. nu stiu....
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
sunshine4ever spune:
Esti draguta Pussi cu sau fara vin intotdeauna este si cit de des se poate si dar tot fara rezultat. Intreban doar ca pt gigei am inteles ca ar fi bine fara alcool, fara tigari, fara cafea.
DM
antosit spune:
...pt. ca vorbeati de vin rosu!!! Sotul meu zice asa:"Vinul este bun pt. barbati atunci cand il beau femeile!"....asa ca
Pupici la toate "unguroaicele"!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
dariaioanaxx spune:
Magda- stai linistita ca poate cu mine o sa te vezi!am fost azi la eco endovaginala si vestile sunt la fel de proaste, mi a zis doctora de acolo ca ovarele mele au aspect de raspuns ovarian sub tratament de stimulare- iar am 7 foliculi destul de mari (eu vreau sa scap de ei si Cenusareasa se vaita ca nu are)nu stiu daca sunt aceiasi dar doctora mi a zis ca nu sunt chisturi si ca sigur am vreo dereglare hormonala; mie analizele mi au iesit bune dar poate nu au fost facute bine; oricum trebuie sa le repet si astept sa vad ce mi raspunde dr. Z. ca joi trebuie sa merg la el;tatal meu probabil are ceva la ficat, asa ne a zis dr. poate hepatita dar nu stie sigur pana nu i mai face si alte analize sapt. viitoare, sper sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru toata lumea!verisoara mea a facut azi testul de sange si are valoare peste 200, i au zis ca are gemeni!
Cenusareasa- succes si iti doresc sa ai si tu gemenei!
sunshine4ever spune:
Daria, imi pare rau sa citesc asta, dar mai bine prefer sa ma duc singura si sa te vad ca sa te pot uram . Capul sus ca tot se va rezolva. Dar pt dereglari hormonlae tu nu ai facut analizel hormonale in z2 sau 3 cum cer ei de acolo?, Cum ti-au iesit? Acu ma ingrijoreaza si pe mine, ca de doi ani eu tot fac analize hormonale in z14 si imi ies aiurea de mari, iar ce am facu tin z2 au iesit super ok in afar ade prolactina.
hai ca imi tin pumnii sa fie bine , si ma sa dea DD ochisori.
Pt verisoara ta, ma bucur ca a rezultat gemeni, dar nu mai retin minte tot prin Fiv? Sotu imi tot zicea ca el ii cu horoscoapele, ca anul acesta va fi bogata in bebici. Doamne da sa reusim si noi.
Fruntea sus, va fi bine.
DM
sunshine4ever spune:
Daria, in legatura cu tatal tau stai linistita si nu te ambala , pin anu aveti un diagnostic precis is doar speculatii. ASteptati sa aveti un dg concret si pe urma sa vedeti ce solutii sunt , normal discutind cu dr.Ei ii doresc insanatosire grabnica si sa dea DD sa nu fie nimic grav.
DM
cornelianeli spune:
wowww deschid calculatorul si ce vad????? pussi felicitari esti mamica de multi bebici,ai mare grija de ei.multi pentru voi toti
cenusareasa este foarte bine.pofta mare la papica buna si la vinut
gabita hai ca nu mai este asa mult,acusi ne intalnim in szeged
dariaa cata zi de AC esti? poate se retrag pana la urma de la tratament felicitari pentru verisoara ta si imi pare rau ca tatal tau este bolnav....
andicu,liana gravidute frumoase
eu astazi nici nu m-am putut da jos din pat,mi-e ingrozitor de rau...dar eu tot sper ca o sa-mi treaca
va pup pe toate inca o data
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Liana30 spune:
magda hormonalele se fac in z2 sau 3 si da verisoara a facut Fiv aci in tara..
daria felicitari verisoarei tale sa aibe o sarcina usoara iar tu sa o urmezi cat mai repede..
auburn prompta ca de fiecare data multam mult..
legaturilor
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica