FIV in Ungaria 13

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Liana, pai , nu stiu ce sa zic, aici si dr gde la gine si dr de la endocrinologie imi recomandau sa iau hormonalele in z14 iar pt progesteron in z21. Dar tin sa iti spun ca imi eram super peste limita, poate asa si trebuia dat fiind vb de z14, posibil ovulatie, daca in z2 erau numai bune. Nu stiu citeodata cu cit stiu mai multe cu atit ma depaseste medicina asta.
Voi ce ziceti le-am facut luna tecut a, adica la ciclul trecut acu imi tebuie sa vina CM peste citeva zile sa le mai fac odata? Sau sa ramin cu alealalte pe cind ma duc la consultatie????????

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stiu magda ca si pe mine tot in z14 ma puneau astia de aci sa le fac ..dar Zadori mi'a zis ca nu'i bine ca pt ceea ce vrem noi sa facem cele mai bune sunt facute in z2 sau 3 de CM asa ca io te sfatuiesc sa le faci acum..ca nu ai ce pierde din contra..te pupp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

pussi, ce ma bucur pentru tine ...cred ca nu iti mai incapi in piele de fericita ...Ai vazut ca pana la urma Doamne-Doamne are grija, pe rand, de noi toate?

crinuta71 iti tin pumnii sa fie bine, ma gandesc la tine si ma rog sa fie cu ochisori de data asta si sa o urmezi pe pussilina cu

liana 30 si andicu pupam burticile

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda- analizele hormonale le am facut in ziua 2 a CM dar au fost facute in decembrie pt. ca initial am vrut sa ma programez in ianuarie si ma gandesc ca poate intre timp s a mai modificat ceva, dr. Z. a zis ca sunt normale iar doctora mea ginecolog mi a zis ca prolactina este mare, imi iesise 7,...ng ;mersi pt. incurajari;verisoara mea a facut FIV in tara la Sp. Titan
Cornelia-AC le termin maine deci nici o sansa sa mai actioneze daca nu se cunoaste mai nimic pana acum;
Liana- mersi pt. incurajari si sarcina usoara si bebei sanatosi!
Fetelor vreau sa va spun ca sunt f. dezamagita si aceasta saptamana a fost una dintre cele mai grele pt. mine;eu lupt in continuare asa cum am luptat 6 ani pana in prima sarcina si asa cum am sperat luna de luna in ultimii 7 ani, ca se va mai intampla acel miracol de a da viata; pentru ca eu cred ca dincolo de doctori si de tratamente totul depinde de vointa divina si indiferent cat am lupta noi, ceea ce nu ne este scris nu ni se va intampla si ce ne e scris ni se va intampla cu siguranta!

Mergi la inceput

daria fii mama optimista!!!vei reusii asculta la olteanca

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Fetelor,astazi Chivu a fost taaare ocupat;am facut estradiolul la 8 si abia la 11.30 ecografia,intre timp cred ca a facut vreo 2-3 punctii sau interventii ceva ca pleca cu masca si capelina in mina din cabinet si disparea asa pret de vreo jumate de ora.
Lume multa,romani extrem de multi,in jurul clinicii multe masini cu numar romanesc,as putea spune ca azi la clinica au fost mai mult romani decit unguri
Era si traducatoarea aia batrana si grasa "femeia in pijama" ii zic eu din cauza ca prima oara cind am zarit-o in februarie avea niste pantaloni ca de pijama ca am zis ca-i internata in spitalul de alaturi si umbla brambura,a avut vreo 2 cliente ,a trecut si mirelus tot intr-o viteza cu o pacienta de-a lui Krisan.
Supa de peste este buna,usor picanta,trebuie comandata una la 2 persoane ca vine extrem de mult,noi am luat cite una fiecare si felul 2 tot peste...am mincat pina m-am umflat azi de peste.nici nu stiu ce-o fi asta catfish,ce mi-a recomandat zadori,posibil calcan?!...oricum e misto ca-l dezoseasza ei si poti minca oricit ca e usor.
Cam astea sunt noutatile nu prea stiu ce dimens au foliculii ca dr a zis in ungureste ceva cu tizenchilentz,oricum s-a mirat si el ce repede au crescut nici in 24 ore...a zis ca stam bine, but not perfect.Am vrut sa-i zic eu ca daca eram perfecta eram in croaziera pe Coasta de Azur,dar deh...
Ne-a dat ultima comanda pt seara asta de asa ca suntem in continuare tare ocupati...
Vremea aici este absolut superba,zici ca-i vara,in week end se estimeaza 25 grade...

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

cenusereasa sunt aci si tin pumnii stransii stransii...profita cat poti de tot ca dupa vreau sa te vaz cumintica in pat..te puppp si nu uita ce ti'am zis "crede cu tarie in visul tau!!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Saru'mina Liana!Cred mult in visul meu si asta si datorita voua,care ati fost ca o stimulare suplimentara pentru mine!Doamne ajuta sa avem toti visele noastre implinite si bb-ei sanatosi!Pina la urma ,care sunt cele mai importante comori din viata unui om,decit copiii!

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fac galerie pentru fetele dragi, Cenusareasa si Crinuta, la cat mai multi foliculi buni si sa va vedem cu burtica! Sa va vedeti visul implinit ca si Pussi, pe care o felicit din tot sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cenusareasafoliculasi sunt de 19..din cata maghiara stiu eu..pe cand punctia??? Imi faci o pofta de pesteTinem pumnii!!!Bafta azi..te astept cu vesti bune!!
corneliaimi pare rau ca nu te simti bine...sper sa-ti treaca repedeSi sa te vad
legaturilorcum sunteti??v-ati echilibrat??
avalonmultumim frumos! Si noi iti dorim tie aceasi incertitudine.."oare cati am? 2..3??"
mikace face Printesa?? nu ne spui nimic de ea??
tiati-a cazut netul?? Sau Daria e ocupata tare cu rotobilul

Un weekend placut si cald va dorim noi!!!

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput